Iš Prancūzijos nuostabiai puikių galimybių ir labai apžvalgininko giriama kamera: „tai yra jūsų sekanti namų stebėjimo kamera“ - 2K raiška, naktinis filmavimas, judesio ir garso davikliai, galimybė per ją bendrauti ir labai gera kaina („Dahua Imou Cube 4MP“ kamera, iš Prancūzijos, ribotas kiekis, Video)  ()

„Dahua Imou Cube 4MP“ - viena naujesnių ir įdomesnių kamerų. Šaunios galimybės, apžvalgininko testavimai bei pagyros ir dabar iš Prancūzijos už labai gerą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Dahua Imou Cube 4MP“ kamera:

  • Aliexpress43,12 €;
    • 50 % nuolaida;
    • iš Prancūzijos, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 7 d.d.;
    • papildomai dovanų pridės 64GB atminties kortelę;
    • ribotas kamerų kiekis.

Iškart norime atkreipti dėmesį, kad šią kamerą labai ilgą laiką buvo galima įsigyti tik iš Kinijos sandėlio. Ir tik pastarosiomis dienomis „Dahua Imou Cube 4MP“ kamerų atvežė į Prancūziją.

Tad dabar puiki proga įsigyti funkcionalią ir apžvalgininko giriamą namų stebėjimo kamerą tiesiai iš Prancūzijos sandėlio. Be jokių muito mokesčių ir su greitu pristatymu į Lietuvą.

„Dahua Imou Cube 4MP“ yra kiek neįprastos išvaizdos ir šaunių galimybių namų stebėjimo kamera.

Čia turime 4MP kamerą su 2.8mm lęšiu bei Omnivision sensoriumi, 110 laipsnių matymo kampu ir naktiniu matymu (iki 10 metrų), tad turime net 2K filmavimo raišką.

Ir kaip galima įsitikinti iš apžvalgininko pateiktų filmavimo pavyzdžių - vaizdo kokybė tiek dienos metu, tiek ir nakties yra nepriekaištinga. Labai didelis detalumas ir puiki raiška.

 

Šaunu ir tai, kad visus užfiksuotus duomenis „Dahua Imou Cube 4MP“ kamera išsaugo atminties kortelėje - maksimaliai galima įdėti iki 256GB - debesyje arba vaizdo įrašymo įrenginyje (NVR).

Taip pat apžvalgininkas teigia, kad „Dahua Imou Cube 4MP“ kamera palaiko ONVIF, vaizdo kodavimas vyksta H.265 formatu, kas leidžia sutaupyti vidinės atminties ir tuo pačiu išlaikyti aukščiausią vaizdo raišką.

„Dahua Imou Cube 4MP“ kamerą galima valdyti ir su telefone (iOS bei Android) įdiegta IMOU programėle.

Tuo pačiu „Dahua Imou Cube 4MP“ kamera turi mikrofoną bei garsiakalbį, tad per ją galima kalbėtis su šalia esančiais žmonėmis ir dėka integruotų garso jutiklių, kamera informuos apie šalia jos vykstančius pokyčius. Stebint vaikus, tai yra labai geras dalykas. Ir kas dedasi galima peržiūrėti tiesiog telefono ekrane, kad ir kur bebūtumėte.

„Dahua Imou Cube 4MP“ kamera taip pat turi ir PIR arba judesio jutiklį. Dėl to savo regėjimo lauke geba užfiksuoti judėjimą, automatiškai pradeda įrašyti vaizdą ir iškart informuoja apie įsibrovėlius žinute į telefoną.

 

Čia svarbu, kad pati kamera būtų prijungta prie interneto tinklo - WiFi (2.4GHz) arba interneto kabeliu (galima pajungti per POE jungtį) - ir tuo pačiu telefone būtų įjungta interneto prieiga.

Dar papildomai prie „Dahua Imou Cube 4MP“ kameros galima prijungti ir kitus detektorius, jutiklius, garsinius įspėjimo įrenginius. Taip kameros funkcionalumas dar labiau padidės.

4W galios ir prie elektros tinklo prijungta „Dahua Imou Cube 4MP“ gali darbuotis 24/7 režimu ir fiksuoti, kas vyksta jūsų namuose. O duomenis visada galima peržiūrėti savo telefone ar tiesiog prisijungus prie kompiuterio.

Šaunių galimybių kamera ir net labai geros kainos. Kaip už 2K filmuojamo vaizdo raišką bei užtikrinamas papildomas funkcijas, tai kaina net labai žema.

Itin rekomenduojame peržiūrėti šią „Dahua Imou Cube 4MP“ kameros apžvalgą. Jos autorius pateikia daug naudingos informacijos, vaizdo įrašų pavyzdžius ir įvardija, kodėl „tai yra jūsų sekanti namų stebėjimo kamera“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()