Iš Prancūzijos masiškai perkamas ir su tobulu lietuvių įvertinimu išmanusis laikrodis: metalo ir anglies pluošto korpusas, tiesiog puikus Super Retina ekranas, matuoja kraujo spaudimą bei deguonies kiekį kraujyje, net yra LED žibintuvėlis ir puiki kaina („HERALL L15“ išmanusis laikrodis, iš Prancūzijos, Video)  ()

„HERALL L15“ - puikios išvaizdos, labai geros kainos ir tarp pirkėjų itin populiarus išmanusis laikrodis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„HERALL L15“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress31,44 €;
    • 70 % nuolaida: perkant 2 vnt. ir daugiau yra kuponų - prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Prancūzijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 8,64 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

„HERALL L15“ šaunaus funkcionalumo ir kainos išmanusis laikrodis dabar parduodamas iš Prancūzijos sandėlio, tad jokių muito mokesčių ir su greitu pristatymu į Lietuvą.

Pirkėjams be labai geros „HERALL L15“ kainos patinka ir puiki šių laikrodžių pagaminimo kokybė.

Čia turime metalo bei anglies pluošto rėmo laikrodį, su standartiniu ir keičiamu silikoniniu dirželiu bei įspūdingą Super Retina tipo ekraną. 

Kaip tokioje kainų kategorijoje tiesiog puikūs ryškumo bei spalvų sodrumo rodikliai ir pirkėjai tvirtina, kad 1,3 colių dydžio (360 x 360 raiškos) ekrane informacija matoma puikiai.

Dar vienas įdomus dalykas, kad „HERALL L15“ laikrodis šone turi įtaisytą ir LED žibintuvėlį. Neįprastas priedas. Tokio dalyko išmanieji laikrodžiai dažniausiai neturi.

 

Ir LED žibintuvėlis yra praktiškas sprendimas. Kai kuriais atvejais tai gali net labai pagelbėti.

„HERALL L15“ valdomas liečiant ekraną bei su ant korpuso esančiais valdymo mygtukais. Taip pat šis laikrodis atitinka IP68 standartą, tad yra atsparus vandeniui bei dulkėms.

Laikrodis palaiko daugybę ekrano atvaizdavimo pasirinkimų (watch faces) ir juos galima pasirinkti programėlėje.

Šaunu ir tai, kad „HERALL L15“ laikrodis nuolat matuoja širdies ritmą bei informuoja jei rodikliai viršija laikrodžio savininko iš anksto nurodytas reikšmes.

Tuo pačiu su „HERALL L15“ laikrodžiu galima išmatuoti deguonies kiekį kraujyje ir kraujo spaudimą. Šaunios papildomos savybės, leisiančios pilnai stebėti savo sveikatos rodiklius.

Informacija šauniai pateikiama tiek pačiame laikrodyje, tiek ir telefone įdiegtoje išmaniojoje programėlėje.

Beje, laikrodis ir programėlė palaiko įvairias kalbas: anglų, rusų, lenkų ir kt. Taip pat laikrodis Bluetooth 5.0 ryšiu poruojamas su iOS ir Android įrenginiais.

„HERALL L15“ turi 370 mAh talpos ir per maždaug 2,5 val. įkraunamą bateriją, kurios energijos užtenka 10 dienų. Budėjimo režime iki 40 dienų. Geri rodikliai.

 

Išmanusis laikrodis palaiko ir įvairių naudingų papildomų savybių, kaip orų prognozė, informavimas apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje, turime galimybę nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą, muzikos grotuvą, gausime socialinių tinklų, programėlių bei SMS pranešimus.

Taip pat laikrodis informuos ir apie svarbius įvykius bei gaunamus skambučius. Į juos atsakyti galimybės nėra.

Be to, kad skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, „HERALL L15“ palaiko 10 sporto režimų: bėgimą, ėjimą, važiavimą dviračiu, kopimą, badmintoną, stalo tenisą, šokinėjimą per šokdynę, jogą, plaukimą ir krepšinį.

Tiesiog telefone galime peržiūrėti sportavimo statistiką, o išsamius rezultatus rasime programėlėje. Pastarojoje galima bus peržiūrėti ir miego rezultatus.

„HERALL L15“ - labai išvaizdus, puikaus ekrano, gero funkcionalumo ir kainos išmanusis laikrodis. Jį jau yra įsigiję daugiau kaip 2 400 pirkėjų, turime virš 1 560 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimą.

Labai geri rezultatai ir absoliuti pirkėjų dauguma itin giria šiuos laikrodžius už jų išvaizdą, veikimo sklandumą, itin dailią vartotojo sąsają ir, žinoma, labai gerą kainą. Pirmieji pirkėjai iš Lietuvos šiuos laikrodžius įvertino 5 balais.

 

Štai keletas pirkėjų padarytų „HERALL L15“ laikrodžių nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

„HERALL L15“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()