Išskirtiniai pasiūlymai: už juokingai žemą kainą „Lenovo L101“ ir net €30 pigiau legendinės „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemos (kuponai, Video)  ()

Šiuo metu už puikias kainas išparduodamos garso kolonėlės ir jas galima prijungti prie įvairių įrenginių bei turėti papildomai kokybiško garso.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lenovo L101“ garso kolonėlė

  • Geeklifetime - 22,07 €;
    • kuponas - JTMXJD;
    • iš Europos sandėlių pristatys per 7 d.d.

Šiuo metu galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: juodos arba baltos spalvos korpuso.

„Lenovo L101“ yra labai geros kainos ir kokybės garso kolonėlė. Dailaus dizaino, su papildomomis šonuose šviesomis.

„Lenovo L101“ galima prijungti prie įvairių įrenginių: kompiuterių, telefonų, planšečių ir kitų įrenginių.

„Lenovo L101“ prie įrenginių prijungiama per USB jungtį, tad jai nereikia jokio kito papildomo maitinimo. Čia turime ir 3.5 audio jungtį.

Kolonėlė turi dvigubas diafragmas bei garsiakalbius ir garso atsako dažnis siekia 20-25kHz, o maksimaliai turime 80dB garso lygį.

Šauni kolonėlė ir ypatingai tiems, kurių kompiuteriai neužtikrina pakankamo kiekio garso. Štai čia kolonėlės apžvalga:

„Xiaomi TV Soundbar“ garso sistema (MDZ-27-DA modelis)

  • Geeklifetime - 80,24 €;
    • kuponas - VA28HI​;
    • net 30 € pigiau;
    • iš Europos sandėlių pristatys per 7 d.d.

 

Tenka pripažinti, kad „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemai alternatyvų galima rasti ir Lietuvoje, tačiau čia susiduriame su įprasta problema – pastarosios mūsų šalyje kainuoja ženkliai daugiau dėl garsių bendrovių prekinių ženklų.

Čia norisi pabrėžti tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ ypatinga tampa ne tik dėl savo montavimo galimybių, kompaktiško dizaino (83 x 7,2 x 8,7 cm, 1,92 kg), bet ir dėl to, kad gali pasigirti integruotais net aštuoniais skirtingos paskirties garsiakalbiais.

Ir nors pasiūla kasmet didėja, bet patikėkite, tokį garsiakalbių kiekį turinčią kolonėlę už visiems prieinamą kainą sunku rasti ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje.

Palyginimui Lietuvos elektroninėse parduotuvėse panašaus „Soundbar“ tipo garso pigiausių sistemų kainos prasideda bent keliomis dešimtimis eurų brangiau, o juose esančių kolonėlių skaičius siekia 3-4. Tuo tarpu analogiškų parametrų garso sistemos kainuoja 2-3 kartus brangiau.

Šiuo atveju keturi integruoti pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai padeda atkurti itin žemus tonus. Tuo tarpu „woofer“ tipo kiti du garsiakalbiai tampa itin svarbūs atkuriant vidutinių dažnių signalus. Galiausiai aukštų dažnių atkūrimui yra naudojami du likę integruoti garsiakalbiai.

 

Svarbiu „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemos privalumu taip pat tampa ir integruotų jungčių gausa.

Kitaip sakant, negana to, kad „Xiaomi TV Soundbar“ turi optinį bei Aux tipo garso įėjimus, pastaroji garso sistema dar yra aprūpinta ir SPDIF bei „Line In“ tipo įėjimais.

Be to, atkreipkite dėmesį dar ir į tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ gali pasigirti integruotu Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, jog šią garso sistemą esant poreikiui galima naudoti ir kaip įprastą belaidę garso kolonėlę.

Apie „Xiaomi TV Soundbar“ rašėme jau gana senokai, tačiau Youtube galima rasti daugybę šios garso sistemos apžvalgų ir labai pozityvių vertinimų.

Štai čia rasite mūsų rašytas „Xiaomi TV Soundbar“ apžvalgas:

 

Viena detaliausių „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemos apžvalgų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()