Pasiūlymas, kokio jau seniai nebuvo: iš Lenkijos ir 2 kartus pigiau nei Lietuvoje profesionalus kryžminis lazerinis nivelyras - 12 linijų, vokiškas lazeris, iki 60 metrų darbo diapazonas, išsigulsčiavimas ir atsparus dulkėms bei vandeniui („Huepar 603CG“ lazerinis nivelyras, iš Lenkijos, kuponas, ribotas kiekis, Video)  ()

„Huepar 603CG“ - profesionalus lazerinis nivelyras. Labai populiarios kompanijos produktas ir dabar už specialią kainą parduodamas iš Ispanijos sandėlio. Tiesa, pasiūla labai ribota.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Huepar 603CG“ lazerinis nivelyras ir „Huepar LR-6RG“ imtuvas:

 

 

„Huepar TPD14“ trikojis:

„Huepar“ yra labai populiarus gamintojas Aliexpress ir už puikias kainas siūlo įvairaus tipo lazerinius nivelyrus.

Štai čia turime vieną naujausių kompanijos produktų ir dabar „Huepar 603CG“ parduodamas iš Lenkijos bei Ispanijos sandėlių ir į Lietuvą atsiųs labai greitai.

Taigi, su profesionaliu ir nuostabiai geros kainos „Huepar 603CG“ lazeriniu nivelyru atkeliaus ir štai toks (žiūrėti nuotrauką žemiau) lazerio spindulio imtuvas.

Labai naudingas daikčiukas. Jei su pačiu „Huepar 603CG“ nivelyru galima brėžti iki 30 metrų linijas - turime žalios spalvos spindulį - tai šis imtuvas tas linijas prailgins iki 60 metrų.

Tad čia jau rimtas komplektas, skirtas profesionaliai dirbantiems ir užsiimantiems kapitaliniu buto, namo remontu ar jo statybomis ir panašiais darbais, kur reikalingas preciziškas tikslumas ir bus atlikta daug matavimų, linijų brėžimų.

Verta pažymėti ir tai, kad tokio ir panašaus tipo kryžminiai lazeriniai nivelyrai Lietuvoje kainuoja 2 kartus, o neretai ir dar brangiau.

„Huepar 603CG“ komplekte rasime praktiškai viską, ko tik prireiks sėkmingai darbuotis.

O tiems, kuriems papildomai reikia ir trikojo, kas šiaip yra labai pravartu daugiau darbuojantis ir norint pilnai išnaudoti visas nivelyro funkcijas, gali papildomai iš Lenkijos ar Ispanijos sandėlio įsigyti ir štai šį „Huepar TPD14“ trikojį. Jis yra skirtas būtent „Huepar 603CG“ nivelyrui.

„Huepar 603CG“ kryžminis lazerinis nivelyras geba brėžti net 12 linijų, kas yra tikrai puiku. Taip turėsime reikalingas linijas tiek vertikaliai, tiek ir horizontaliai.

Tuo pačiu „Huepar 603CG“ aprūpintas vokišku, antros klasės (505-520nm) žalios spalvos lazeriu, kurio spindulys bus matomas ir darbuojantis šviesesnėse patalpose.

Kaip ir minėjome, su pakuotėje esančiu „Huepar LR-6RG“ imtuvu galėsime brėžti linijas iki 60 metrų.

Taip pat lazerinis nivelyras palaiko savaimini išsigulsčiavimą, galima jį užrakinti norimoje pozicijoje, darbuotis nuo -10 iki +45 laipsnių temperatūroje ir nesibaiminti drėgmės ar dulkių, nes atitinka IP54 standartą.

Šaunu ir tai, kad „Huepar 603CG“ lazerinis nivelyras maitinamas įkraunama ličio jonų arba AA tipo baterijomis. Ir be pertraukų gali darbuotis iki 7 val., tad to pilnai užteks net ir intensyviai darbo dienai.

„Huepar LR-6RG“ imtuvas maitinamas 9V baterija, kurios energijos užtenka net 70 val. Puikus rezultatas.

Ir apžvalgininkas tvirtina, kad „Huepar 603CG“ lazerinis nivelyras yra pats geriausias iš plačios gamintojo pasiūlos:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: