Pamačius tokią kainą - konkurentams iš gėdos beliks tik raudonuoti. Paskutiniai vienetai ir dar pigiau nei per anonsą toks pasiūlymas, kokio jau seniai nematėme: konkurentus nokautuojanti kaina, turbūt lengviausias pasaulyje ir puikios galios belaidis siurblys („Xiaomi Shunzao L1“ siurblys, Video, mažiausia kaina, paskutiniai vienetai 2021-06-12)  ()

„Shunzao L1“ - ką tik rinkoje pasirodęs „Xiaomi“ ekosistemos belaidis dulkių siurblys ir jo kokybės kainos santykis toks, kad konkurentams belieka tik raudonuoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Shunzao L1“ belaidis dulkių siurblys:

  • Aliexpress87,87 €80 € (papildymas 2021-06-12);
  • Aliexpress - 83,12 €81,42 € (papildymas 2021-06-12);
    • 68 % nuolaida + parduotuvės kuponas, kurį pritaikys automatiškai;
    • iš Lenkijos, Belgijos ir Prancūzijos sandėlių, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.;
    • paskutiniai vienetai.

Visais atvejais siurbliai siunčiami iš EU sandėlių, tad jokių muito mokesčių, o ir pristatymas į Lietuvą vos per kelias dienas.

Kuo gali pasigirti „Shunzao L1“ siurblys?

Gausus pakuotės turinys. Už tokią kainą gausime pilną siurblio komplektą su prie sienos pritvirtinama laikymo stotele - įkrovimo nepalaiko - keičiamais antgaliais ir motorizuotomis siurbimo galvomis, kas tokioje kainoje vis dar yra gana retas dalykas.

 

Ultra lengvas siurblys. „Shunzao L1“ siurblys sveria vos 1,15 kg. Taip, skaičiai čia yra teisingi ir siurblys vos sunkesnis nei vienas kilogramas. 

Stebėtinas lengvumas. Įprastai tokio tipo belaidžiai dulkių siurbliai sveria bent 1,5-1,8 kg, ką jau irgi įvardijame, kaip mažą svorį. O kiti modeliai sveria ir iki 2,5 kg.

Kodėl „Shunzao L1“ siurblio mažas svoris taip svarbu? Todėl, kad tai yra rankinis siurblys ir jis bus naudojamas valant namus nuo lubų iki grindų, siurbliuojant automobilio saloną ir t.t.

Tad mažas svoris yra kritiškai svarbus rodiklis. Dėl „Shunzao L1“ lengvumo kur kas mažiau pavargs rankos ir bus dar lengviau bei patogiau išvalyti sunkiau pasiekiamas vietas. Prie to, žinoma, prisidės ir pakuotėje esantys keičiami antgaliai.

Keičiami antgaliai bei motorizuotos siurbimo galvos. „Shunzao L1“ siurblys turi keičiamus antgalius, kas leis jį priderinti prie skirtingų valymo sąlygų, ir motorizuotas siurbimo galvas - tiek baldams, tiek ir grindims.

 

Pastarieji dalykai yra didžiuliai privalumai. Papildomai motorizuotos siurbimo galvos leidžia išvalyti dar gilesnius sluoksnius ir taip susiurbti visas atliekas, patalynės erkutes ir t.t.

Valdymas, galia ir baterija. „Shunzao L1“ siurblys aprūpintas bešepetėliniu 250W elektros varikliu ir užtikrina net 20kPa siurbimo slėgį bei 105AW siurbimo galią.

Jau puiku yra tai, kad kompanija atvirai deklaruoja siurbimo galią, ką daugelis biudžetinių siurblių gamintojų patogiai nutyli, bet dar geriau yra pats rodiklis - 105AW.

Tokio siurbimo galios pilnai užteks įprastai namų priežiūrai, o ir bešeptėlinis variklis užtikrins, jog „Shunzao L1“ siurblys tarnaus ilgai.

Kalbant apie siurblio valdymą, tai čia ant korpuso turime MAX siurbimo režimo aktyvavimo mygtuką ir užrakto mygtuką.

Pastarasis dalykas yra labai pravartus. Belieka jį nuspausti ir taip nereikės nuolat laikyti nuspausto siurblio aktyvavimo jungiklio - pirštas liks laisvas ir darbuotis bus patogiau.

Beje, ant viršutinės siurblio korpuso dalies yra baterijos indikatoriai, kas leis žinoti, kiek gi yra likę energijos.

„Shunzao L1“ siurblys aprūpintas 2500 mAh talpos baterija, kuri pilnai įkraunama per 5 val., kas yra labai normalus rezultatas.

 

Taip pat „Shunzao L1“ siurblys palaiko du siurbimo režimus ir MAX atveju darbuosis 10 min., o Standartiniu - net 60 min. Puikus rezultatas.

Atliekų dėžutė ir kiti momentai. Siurblys turi 0,4 l talpos ir labai patogiai ištuštinamą atliekų dėžutę. Tereikia šone spustelėti mygtuką, atsidaro dėžutės apačia ir atliekos iškris į šiukšlių kibirą.

Gamintojas akcentuoja ir tai, kad „Shunzao L1“ siurblys palaiko kelių etapų filtravimo sistemą bei sugeba sulaikyti iki 99,5 % smulkiausių dalelių, o tai yra labai geras rezultatas ir ypač tokioje kainų kategorijoje.

Taigi, „Shunzao L1“ - fantastiškai geros kokybės ir kainos siurblys. Galingas, su reikiamais priedais, super lengvas, ilgai tarnaujančia baterija ir už puikią kainą.

„Shunzao L1“ siurblio vaizdo įrašą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(37)
(5)
(32)

Komentarai ()