Pagaliau ir vėl iš Lenkijos išparduodamos povandeninės kameros žvejams: net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje, spalvotas bei naktinis filmavimas, didžiulis 7 colių ekranas ir aukščiausi lietuvių vertinimai - „Super daiktas, vaizdo kokybė labai gera“ („MAOTEWANG“ povandeninė kamera žvejams, iš Lenkijos, Video)  ()

„MAOTEWANG“ - labai perkamos ir pagaliau vėl į Lenkijos sandėlį atvežtos povandeninės kameros žvejams. Ir dabar dar parduodamos už puikią kainą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-05-20 Pagaliau ir vėl iš Lenkijos išparduodamos povandeninės kameros žvejams: net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje, spalvotas bei naktinis filmavimas, didžiulis 7 colių ekranas ir aukščiausi lietuvių vertinimai - „Super daiktas, vaizdo kokybė labai gera“ („MAOTEWANG“ povandeninė kamera žvejams, iš Lenkijos, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„MAOTEWANG“ povandeninė kamera (modelis F007M/D-2L):

  • Aliexpress - nuo 78,35 €;
  • Aliexpress - nuo 77,97 €;
  • Aliexpress - nuo 76,40 €;
    • iš Lenkijos, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-7 d.d.;
    • paskutiniai vienetai.

Norėtume pažymėti keletą momentų:

1. ilgą laiką tokių įrenginių įsigyti Lenkijos sandėlyje tiesiog nebuvo galimybės ir kameras teko pirkti iš Kinijos sandėlio;

2. taip pat jų siuntimas buvo ganėtinai brangus, o dabar iš Lenkijos į Lietuvą be jokių mokesčių atsiųs nemokamai;

3. per šį Aliexpress gegužės mėnesio išpardavimą kamerų kainos yra įspūdingai žemos;

 

4. kamerų pasiūla yra ribota - šiuo metu galima rinktis su 15 arba 30 metrų ilgio laidu modelį.

Svarbu ir tai, kad šios povandeninės žvejų kameros šiuo metu parduodamos net 2 kartus pigiau, nei panašūs modeliai Lietuvoje.

O ir už puikią kainą „MAOTEWANG“ netgi pranašesnis. Patogiame ir tvirtame aliuminio lagaminėlyje sutilps visas šios kameros komplektas ir jo funkcionavimui reikalingos dalys.

Čia turime net 7 colių dydžio ekraną, kuriame pateikiamas spalvotas filmuojamas vaizdas. Yra ir reikalingi valdymo mygtukai, kuriais galima perjungti į naktinį filmavimo režimą bei įjungti papildomą apšvietimą.

Tuo metu kamera prie šios sistemos pajungiama 15 arba 30 metrų ilgiu ir panardinama į vandens telkinį bei fiksuoja aplinkui esantį vaizdą iki 90 laipsnių kampu.

15 LED'ų padės apšveisti tamsias vietas, o 15 IR jutiklių pravers darbuojantis nakties metu ir kai vandenyje visiškai tamsu.

 

Kamera gali darbuotis bet kokiu metų laiku ir geba užfiksuoti iki 3 metrų atstumu esantį vaizdą ir jis tiesiogiai pateikiamas 7 colių dydžio ekrane.

Sistema maitinama 4500 mAh talpos baterija, kurios užtenka iki 8 valandų nepertraukiamam darbui. Baterija yra pakartotinai įkraunama, o monitorių galima maitinti nuo 12V DC šaltinio.

„MAOTEWANG“ jau įsigijo arti 1 500 pirkėjų, turime daugiau kaip 900 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą.

Turime daug pirkimų iš Lietuvos ir mūsų tautiečiai teigia, kad „Super greitas pristatymas. Iš Lenkijos pristatė vos per 4 dienas. Puikios kokybės produktas, viskas veikia be priekaištų ir labai geros kokybės vaizdas ekrane.“

Pirkėjai taip pat tvirtina, kad tokia „MAOTEWANG“ povandeninė kamera žvejams labai praverčia tiek žiemos metu, per poledinę žūklę, tiek ir šiltuoju metų laiku, žvejojant iš valties ir t.t.

Tiesiog nereikia aklai klaidžioti po vandens telkinį, o galima su šia kamera patikrinti ar konkrečioje vietoje telkiasi žuvys, tuo pačiu patikrinti dugno reljefą, ar yra kokių kliuvinių, dėl kurių galima prarasti brangius masalus ir pan.

 

Štai čia kelios pirkėjų padarytos „MAOTEWANG“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, realios kameros foto esant po vandeniu 4 foto, 5 foto (13 metrų gylyje).

„MAOTEWANG“ povandeninės kameros žvejams vaizdo įrašą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai ()