Už rekordinę kainą tikras telefonų karalius! Daugiau kaip 73 300 užsakymų, nereali kaina ir pirkėjų pagyros - „tobulas telefonas praktiškai už Ačiū. Visokie ten Apple ir Samsung neva biudžetiniai variantai yra pasityčiojimas iš pirkėjų, palyginus su tuo, ką siūlo Poco X3 Pro“ („Poco X3 Pro“ atsiliepimai, Video, rekordinės kainos papildymas 2021-08-12)  ()

Naujasis „Poco X3 Pro“ išmanusis telefonas yra toks populiarus, kad pardavėjai tiesiog nespėja jų vežti į Europos sandėlius. Šiuos galingus telefonus šluoja net ir iš Kinijos sandėlio, bet dabar turime unikalią progą šiuos telefonus įsigyti iš Čekijos. Ir dar su papildomais nuolaidų kuponais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

.

Kuo gi pasižymi „Poco X3 Pro“ ir kuo jis pranašesnis už „Poco X3 NFC“ ?

Puiki galia. „Poco X3 Pro“ aprūpintas Qualcomm Snapdragon 860 (7 nm) procesoriumi. Tai patobulintas gerai žinomas Snapdragon 855, kuriuo buvo aprūpintas daugelis pažangiausių flagmanų. Tad praėjus kiek daugiau kaip 1,5 metų patobulintą flagmanų procesorių jau turi vidutinės klasės atstovas.

Ir čia verta pažymėti, kad jis darbuosis geriau, palyginus su masiškai perkamu „Poco X3 NFC“, kuris darbuojasi su Snapdragon 732G (8 nm). Plius, čia jau galime rinktis su 6 arba 8GB RAM naujesnės kartos UFS 3.1 atmintine.

Taip pat „Poco X3 Pro“ turi ir naujesnę vaizdo plokštę: Adreno 640 vs. Adreno 618. Tad galios klausimu vienareikšmiškai laimi „Poco X3 Pro“.

Aušinimo sprendimas, atrodo, kad „Poco X3 Pro“ išliko toks pats: D5 vario šilumos vamzdelis su kelių sluoksnių grafito plokštelėmis. Gamintojas tokį techninį sprendimą vadiną LiquidCool Technology 1.0 Plus.

Šaunu ir tai, kad „Poco X3 Pro“ turi daugiau vidinės atminties: 128GB arba 256GB ROM ir plius dar galima įdėti atminties kortelę - net iki 1TB. Tokiu atveju užims vieną iš 2 SIM kortelių vietų.

Išvaizdos panašumai. Vizualiai „Poco X3 Pro“ yra labai panašus į anksčiau pasirodžiusį „Poco X3 NFC“. 

Nugarėlė plastikinė, su metalo apdaila, viduryje tekstūruota juostelė su POCO logotipu. Kameros išdėliotos taip pat. Netgi telefonų išmatavimai ir svoris yra identiški.

Ekranas. Šiuo klausimu „Poco X3 Pro“ irgi mažai kuo skiriasi. Turi tą patį 6,67 colių LCD ekraną su FHD+ raiška, 120Hz vaizdo atsinaujinimo dažniu ir 240Hz lietimų registravimo dažniu, o viršuje turime skylutės tipo išpjovą su 20MP asmenukių kamera.

Skirtumas tas, kad vietoje Gorilla Glass 5 (X3 NFC modelyje), dabar „Poco X3 Pro“ aprūpintas naujesnia ekrano apsauga - Corning Gorilla Glass 6.

Jungtys, garsiakalbiai ir operacinė. „Poco X3 Pro“ irgi turi 3.5mm audio jungtį, Stereo garsiakalbius - kas tokioje kainų kategorijoje yra vis dar retas dalykas.

Korpuso šone turime pirštų atspaudų skaitytuvą. Palaikomas NFC bei turime IR (infraraudonųjų spindulių siųstuvą).

„Poco X3 Pro“ darbuojasi su naująja MIUI12 operacine sistema, kurios pagrindas yra Android 11.

Kameros. Čia yra įdomesnių dalykų. „Poco X3 Pro“ irgi turi 4 kamerų modulį, kaip ir X3 NFC.

„Poco X3 Pro“ kameros yra tokios:

  • pagrindinė 48 MP, f/1.8, AF;
  • plataus kampo 8 MP, f/2.2;
  • macro 2 MP, f/2.4;
  • ir gylio jutiklis 2 MP, f/2.4.

Įdomu yra tai, kad „Poco X3 NFC“ pagrindinė kamera yra 64MP, o plataus kampo 13MP. Tad čia kiek keistas gamintojo sprendimas, nes atrodo tarsi kameros kuklesnės.

Visgi, ne viską sprendžia MP kiekis ir mūsų padarytoje „Poco X3 Pro“ telefono apžvalgoje galite puikiai matyti, jog šis telefonas fotografuoja bei filmuoja puikiai.

Mūsų testuoto „Poco X3 Pro“ telefono apžvalgą rasite čia.

Baterija. „Poco X3 Pro“ turi analogišką 5160 mAh talpos bateriją ir palaiko 33W greitąjį krovimą. Įkroviklis jau yra pakuotėje.

Mūsų įkrovimo bandymų rezultatai atrodo šitaip:

  • per 15 min. - 26 proc.;
  • per 30 min. - 50 proc.;
  • per 45 min. - 75 proc;
  • per 70 min. 100 proc.

Kas dar svarbu? „Poco X3 Pro“ irgi atitinka IP53 standartą, tad yra atsparus vandens purslams. Turime WiFi (2.4 ir 5GHz), Bluetooth 5.0, GPS, A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS navigacijos sistemas ir kt.

Tad štai koks yra naujausias „Poco X3 Pro“ išmanusis telefonas:

Išbandę šį telefoną galime drąsiai sakyti, kad „Poco X3 Pro“ yra tikras kainos ir kokybės čempionas. Jei „Poco X3 NFC“ buvo perkamas masiškai, tai „Poco X3 Pro“ turi susilaukti dar didesnės sėkmės.

Puikus telefono atnaujinimas ir šis „Poco X3 Pro“ šiais metais bus vienas geidžiamiausių. Ir tą rodo pirkimų statistika.

Ką apie „Poco X3 Pro“ sako pirkėjai?

Vien oficialioje gamintojo parduotuvėje Aliexpress šiuos telefonus jau yra įsigiję daugiau kaip 73 300 pirkėjų, turime 34 800 atsiliepimų ir net 4,8/5 balų įvertinimą. Kosminiai skaičiai ir čia tik vienoje iš daugybės parduotuvių. Akivaizdu, jog „Poco X3 Pro“ yra masiškai šluojamas.

Pirkėjai iš Lietuvos šiuos telefonus netgi pirko iš Kinijos sandėlio ir teigia, jog „už tokią kainą, tai yra Super telefonas“.

Kitų šalių pirkėjai taip pat itin giria šiuos telefonus ir štai keletas geriausiai nuotaikas atspindinčių atsiliepimų:

  • C***s: „Super išvaizda ir pagaminimo kokybė, labai geras ekranas, tas 120Hz tikrai jaučiasi, ypač palyginus su tradiciniu telefonu, veikimas nuostabiai sklandus, puikiai tarnaujanti baterija ir įkrovimo greičiai. Kameros mane taip pat daugiau nei tenkina. Tiesiog nerealiai geras telefonas. Čia net nėra ką kalbėti, tobulas telefonas praktiškai už Ačiū.“ 
  • I***s: „Just shut up and take my money :D:D O jei rimtai, tai tikrai nesitikėjau, kad už 200 eurų gausiu tokį telefoną. Žinote, iki šiol buvau iki kaulų smegenų Samsung telefonų fanas. Bet kai jų kaina pasidarė tokia, kad reikia atiduoti mėnesio atlyginimą, tai jau kažkaip pasidarė gaila mėtyti pinigus. Taip, yra dalykėlių, kuriais Samsung flagmanai lenkia Poco X3 Pro. Jokia čia paslaptis. Bet įvertinus tą kainą, kurią reikia sumokėti už Samsung flagmano pliusiukus ir ką gaunu su Poco X3 Pro, tai čia viskas į vienus vartus. Poco X3 Pro tiesiog nenugalimas, o visokie ten Apple ir Samsung neva biudžetiniai variantai yra pasityčiojimas iš pirkėjų, palyginu su tuo, ką siūlo Poco X3 Pro. Tad perkat Poco X3 Pro ir džiaugiatės, kol jis dar toks pigus.“
  • I***s: „Iki šiol turėjau praėjusių metų Poco X3 NFC. Nuostabus telefonas. Ir labai ilgai svarsčiau ar verta jį atnaujinti į Poco X3 Pro. Visgi nusprendžiau pabandyti ir esu labai patenkintas sprendimu. Naujasis Poco X3 Pro yra tiikrai ženkliai geresnis už X3 NFC modelį: veikimo sparta, baterija, ekranas malonus, net ir kameros man patinka labiau, nuotraukos sodresnės, malonesnės akiai. Tad X3 NFC atidaviau savo vaikui, o sau pasilikau Poco X3 Pro. Labai rekomenduoju. Nuostabus telefonas. Neįsivaizduoju dar geresnio varianto už 200-250 eurų.“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(16)
(7)

Komentarai ()