Net ir visko matę liks šokiruoti: išbandė tokį siurblį, kuris sugeba sutvarkyti praktiškai bet kokią betvarkę - „nerealus siurbimas ir plovimas. Už tokią kainą konkurentai nė iš tolo neprilygsta“ („Tineco Floor One S3“ apžvalga, iš Lenkijos, paskutiniai vienetai, Video)  ()

„Šiandien įdėmiau pasižiūrėsime į siurblį, kuris plauna grindis. Ir ne, tai nėra robotas dulkių siurblys, čia turime belaidį rankinį dulkių siurblį. Išmanų, su WiFi, programėle, didžiuliu ekranu, automatiniu valymo režimu ir galybe kitų įvairių įdomių techninių sprendimų siurblį.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Tineco Floor One S3“ siurblys:

  • Aliexpress287,77 €;
    • 31 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.;
    • liko vos 19 vnt.

„Tineco Floor One S3“ - labai įdomus ir neįprastas siurblys. Ir šis modelis susilaukė didelio dėmesio bei pripažinimo per CES2020 technologijų parodą bei tuo pačiu buvo apdovanotas prestižiniu RedDot apdovanojimu.

Kuo gi išskirtinis šis siurblys? Pasižiūrėkime ką apie jį sako apžvalgininkas.

Apžvalgininkas pradeda nuo pakuotės turinio ir tvirtina, kad „čia neturiu prie ko prikibti. Viskas sudėta tvarkingai ir dar pakuotėje papildomai turime atsarginį volelį, siurblio laikymo stotelę su papildomu laikikliu, prie kurio ir galima sudėti priedus, papildomą HEPA filtrą, specialų HEPA filtro ploviklį su maloniais kvapais.“

Čia dar verta pažymėti ir tai, kad perkant iš Lenkijos sandėlio pakuotėje rasime naudojimosi instrukciją įvairiomis kalbomis – anglų, lenkų, vokiečių ir kt.

Taip pat siurblio balso asistentė kalbės anglų, vokiečių, italų, prancūzų ir ispanų kalbomis. Beliks norimą kalbą pasirinkti programėlėje.

 

Kalbant apie patį siurblį, tai „rankena pagaminta iš malonaus liesti ir tvirto plastiko. Viskas pagaminta ir surinkti labai tvirtai, jokio girgždėjimo ir čia turime plovimo režimą aktyvuojantį mygtuką“, - teigia apžvalgininkas bei priduria, kad rankenos priekyje turime siurblio įjungimo/išjungimo mygtuką bei automatinį veikimo režimą aktyvuojantį mygtuką.

„Toliau matome didžiulį informacinį ekraną ir iš kelių dalių sudarytą pagrindinį siurblio korpusą. Bendrai, įrenginys atrodo labai simpatiškai ir moderniai.

Ekranas palaiko papildomą apšvietimą ir jame pateikiama visa reikalinga informacija: baterijos energijos likutis, koks pasirinktas valymo režimas, su režimu susiję informaciniai indikatoriai, informuoja jei iškyla kokios nors problemos, yra ir WiFi indikatorius“, - tvirtina apžvalgininkas.

Korpuso nugarinėje dalyje yra mygtukas. Trumpas paspaudimas – įjungia/išjungia balso asistentę. Ilgas paspaudimas – įjungiamas siurblio poravimas su namų WiFi tinklu ir taip siurblys pridedamas prie telefone įdiegtos programėlės.

„Programėlėje galima rinktis norimus režimus ir 100 proc. valdyti šį siurblį, keisti jo parametrus. Patogi programėlė“, - teigia apžvalgininkas.

 

Šis siurblys turi dvi talpas: 0,6 ir 0,5 l. Į vieną jų yra įpilama vandens, o štai „žemiau įstatoma talpa jau surenka visus nešvarumus. Čia yra ir HEPA filtras. Paprasta šias talpa išimti, išvalyti, vėl įstatyti ir toliau naudotis“, - teigia apžvalgininkas.

„Pačios siurbimo galvos dangtelis nusiima ir kone viena ranka galima išimti volelį. Labai patogus sprendimas.

Svarbu ir tai, kad siurbimo galvos ratukai yra gana didelio skersmens, tvirti, dengti guma, tad per paviršius siurblys juda labai lengvai“, - užtikrina apžvalgininkas.

O kaip gi siurblys darbuojasi?

„Kalbant apie patį valymą, tai čia viskas paprasta. Įjungiame siurblį ir, pavyzdžiui, pasirenkame tą Automatinį režimą.

Tai aktyvina visas siurblio sistemas ir pats siurblys sugeba aptikti ant grindų esančius nešvarumus, padidinti siurbimo bei plovimo galią.

Trumpai tariant, jei siurblys ant grindų aptinka didesnį kiekį nešvarumų, jis pats padidina siurbimą ir suintensyviną plovimą ten, kur jo labiausiai reikia. Ir tą daro automatiškai. Ir tai daro nepriekaištingai. Patys pažiūrėkite nuo 3:24 min.

Po darbo belieka nuo siurblio nuimti susiurbtų atliekų talpą, tada nuimame HEPA filtrą ir visą turinį išpilame bei talpą išplauname.

 

„Įdomu yra ir tai, kad dar papildomai palaikomas ir šepečio savaiminis išsiplovimas. Pastatome siurblį į laikymo-įkrovimo stotelę, įjungiame siurblį, naudojamas švarus vanduo, plaunamas šepetys, nešvarus vanduo keliauja į kitą talpą. Ir viskas vyksta puikiai (nuo 4:00 min.). Beje, po šio dalyko ir rekomenduoju švariai išplauti tą atliekų surinkimo talpą.

Apibendrindamas galiu pasakyti, kad tai labai vykęs kompanijos siurblys. Viskas viename. Jis ir siurbia, ir plauna. Ir gali sutvarkyti išties rimtus bei įsisenėjusius nešvarumus. Jei turite didesnius namus ir didelę šeimą, tai toks siurblys Jums tikrai pravers.

Atkreipkite dėmesį ir į kainą. Tineco Floor One S3 kainuoja kur kas mažiau, palyginus su rinkoje esančiais analogais, tačiau užtikrinamas funkcionalumas, galia (220W) bei pagaminimo kokybė lenkia brangesnius modelius. Tad tikrai rekomenduoju.“

Kitoje „Tineco Floor One S3“ apžvalgoje (anglų kalba) jos autorius taip pat detaliai išbando šį išskirtinį siurblį ir teigia, kad tai puikiai veikiantis įrenginys:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: