Paskutiniai vienetai išskirtinės kokybės radijo stotelių: drėgmei, dulkėms ir net smūgiams atsparus korpusas, talpi baterija, iki 10 km ryšio atstumas, LED žibintuvėlis, FM radijas, VOX ir puiki kaina („Baofeng UV 10R“ radijo stotelė, iš Belgijos, kuponai, paskutiniai vienetai, Video)  (1)

Radijo stotelė yra labai naudingas prietaisas. Šiais laikais visi nešiojamės telefonus, tačiau kartais iš jų mažai naudos. Ruošiatės stovyklauti, su draugais leisitės į žygį, o gal mėgstate aktyvų laisvalaikį gamtoje? Radijo ryšio stotelė „Baofeng UV 10R“ gali pasiūlyti daugiau nei būtų galima numanyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Baofeng UV 10R“ radijo stotelė:

  • Aliexpress67,44 € (už 2 vnt.);
    • 20 % nuolaida + kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Belgijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 6,19 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.;
    • paskutiniai vienetai.

Atkreipiame dėmesį, kad vienas naujausių ir garsaus gamintojo radijo stoteles galite įsigyti įvairių komplektacijų, su papildomais priedais, skirtingų spalvų stoteles ir taip pat galima įsigyti tiek po vieną, tiek iškart dviejų stotelių komplektą.

Svarbu ir tai, kad jos siunčiamos iš Belgijos sandėlio. Tiesa - stotelių liko labai mažai.

„Baofeng UV 10R“ turi atskirai pritvirtinamą anteną. Ji yra pakankamai ilga, kad užtikrintų stabilų ryšį net iki 10 km atstumu.

 

„Baofeng UV 10R“ turi 128 kanalų atmintį ir ši radijo stotelė veikia 400 - 520MHz (UHF) bei 136 - 174MHz (VHF) dažniuose. Palaikoma ir VOX funkcija.

Patogi radijo stotelė, leidžianti palaikyti stabilų ryšį ir girdėti lengvai suprantamą pašnekovo balsą.

Gamintojas teigia, kad šis įrenginys yra atsparus drėgmei, dulkėms ir netgi smūgiams. Korpuso storis siekia vos 3,2 centimetrus, todėl stotelę patogu laikyti rankoje.

Visi mygtukai ir bangų dažnio parinkiklis yra lengvai pasiekiami viena ranka. Turime ir LCD ekranėlį. Tačiau tai nėra tik paprasta radijo stotelė - „Baofeng UV 10R“ atlieka ir daugiau funkcijų.

Ši radijo stotelė taip pat turi ryškų LED žibintuvėlį. Jis, aišku, nepakeis įprasto žibintuvėlio, tačiau kritinėse situacijose tikrai pravers.

„Baofeng UV 10R“ taip pat veikia kaip FM radijo imtuvas - vėlgi, garsiakalbis tam nėra idealiai pritaikytas, tačiau kartais pravartu pasiklausyti žinių ar muzikos.

 

„Baofeng UV 10R“ turi ir talpią 5800 mAh ličio jonų bateriją ir, pasak gamintojo, ji yra greitai įkraunama bei palaikoma baterijos energijos taupymo funkcija, kas tarnavimo laiką dar labiau prailgins.

„Baofeng UV 10R“ pravers tiek grybaujant, dirbant statybose, keliaujant automobiliais ir daugybėje kitų situacijų.

Štai čia išsami „Baofeng UV 10R“ išpakavimo, specifikacijų ir naudojimo aptarimo apžvalga:

O čia tęsinys, kai „Baofeng UV 10R“ yra išbandoma praktiškai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai (1)