Karščiausia „Xiaomi“ ekosistemos naujiena ir tiesiog bombinis pasiūlymas: iš Vokietijos su specialiu kuponu ką tik pristatytas galingas ir turbūt greičiausiai pasaulyje įkraunamas „Roborock H7“ siurblys („Xiaomi“ pasiūlymai, iš Vokietijos, kuponai, iki 100€ pigiau, Video)  ()

Geriausi pasiūlymai:

- „Roborock H7“ naujiena, specialus kuponas, iš Vokietijos, ribotas pasiūlymas;

- „Xiaomi Roborock S7“ robotas - pats naujausias ir pažangiausias kompanijos robotas, kurį perka masiškai, iš Vokietijos sandėlio;

- „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ ypatingai galingas ir mūsų išbandytas belaidis dulkių siurblys, iš Vokietijos sandėlio;

- „Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ ėjimo takelis, iš Vokietijos sandėlio;

- „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ ėjimo/bėgimo takelis, iš Vokietijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying skuba informuoti, kad tik pas juos ką tik įvyko oficiali „Roborock H7“ siurblio premjera.

Tai bus pats naujausias, galingiausias, pažangiausias kompanijos belaidis dulkių siurblys. Ir čia turime specialiai Europai skirtą premjerą.

Svarbu yra ir tai, kad dabar GeekBuying anonso proga visiems technologijos.lt portalo skaitytojams dovanoja po papildomą ROBOROCKH7 kuponą ir naujausią siurblį parduoda už specialią kainą - 369 €.

Siurblį atsiųs į Lietuvą iš Europos sandėlių. Greitai ir be jokių muito mokesčių. Kuponas ir tokia kaina galioja tik iki birželio 5-os dienos!

Visą informaciją rasite interneto svetainėje čia.

Kuo gi pasižymės „Roborock H7“?

Jau yra žinoma, kad naujasis siurblys svers tik 1,46 kg bei turės daugybę keičiamų antgalių, motorizuotas siurbimo galvas ir magnetinę priedų bei pačio siurblio laikymo stotelę.

Įdomu yra tai, kad dabar siurblys turi ne tik lengvai ištuštinamą 0,5 l atliekų dėžutę, bet galima pritvirtinti atliekų maišelį, o jį pripildžius - tiesiog su visomis atliekomis išmesti į šiukšlių kibirą.

Patogus dalykas ir galima rinkti atliekas dviem būdais. Kiekvienas nuspręs, kaip jam patogiau.

Didelis dėmesys čia ir 5 lygio oro filtravimo sistemai (yra HEPA filtras), filtrai plaunami, ir siurbimo galia siekia net 160AW. 

Puikiai skamba ir tai, kad turime OLED informacinį ekraną bei puikią bateriją. Jos energijos užtenka iki 90 minučių - palaikomi 3 siurbimo režimai - o įkraunama vos per 2,5 val.

Čia yra super greitas įkrovimas. Daugelis tokių siurblių vis dar įkraunami per 5-7 valandas. O 3-4 val. jau laikoma labai geru rezultatu, tad 2,5 val. - kažkas išskirtinio.

„Roborock H7“ atrodo išties įdomus, galingas ir naujais techniniais sprendimais aprūpintas dulkių siurblys:

„Roborock S7“ (sausas ir drėgnas valymas)

GeekBuying - 500,81 €;

  • kuponas - S7OVER5;
  • 40-60€ pigiau nei kitose parduotuvėse;
  • iš Lenkijos ir Vokietijos sandėlių, tad nėra muitų rizikos;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-7 d.d.

„Roborock S7“ - naujausias kompanijos produktas. Vienas pagrindinių ir ypatingai akcentuojamų „Roborock S7“ privalumų yra pilnai atnaujintas grindų plovimas.

 

Štai, lyginant su tuo pačiu „Roborock S5 Max“, gamintojas tvirtina, kad „Roborock S7“ grindų plovimas pagerėjo net 4 kartais.

Vandens talpa padidėjo vos 10 ml. - iki 300 ml ir išliko elektroninis vandens padavimo reguliavimas, skirtingi plovimo režimai, tačiau turime visai kitokį grindų plovimo sprendimą.

Kaip įprastai robotai plauna grindis? Pritvirtiname vandens talpą, plovimo pagrindą su plaušine ir paleidžiame robotą. Tai vadiname grindų plovimu, tačiau iš tiesų tai labiau primena šluostymą ir rimtų, įsisenėjusių dėmių toks plovimas dažniausiai neįveikia.

„Roborock“ kompanija tą puikiai supranta, tad „Roborock S7“ dabar ne tik užtikrina didesnį plaušinės prisispaudimą prie grindų, bet ir tas plovimo pagrindas vibruoja 3000 kartų per minutę. Štai čia jau galime iš tiesų vadinti grindų plovimu. Toks sprendimas garantuoja, kad robotas įveiks ir įsisenėjusius nešvarumus (tuo galite įsitikinti ir žemiau pateiktose apžvalgose aut. past.). Išskirtinis techninis sprendimas.

Ir čia dar ne viskas. Daugelis pirkėjų grindų plovimo nori, bet jei yra namie kilimėlių - čia iškart bėda. Arba programėlėje turi nurodyti visur virtualias sienas, arba turi nuimti tą plovimo priedą, kitu atveju robotas plaus kilimus. Bet tik ne su „Roborock S7“.

„Roborock S7“ plauna grindis, privažiuoja kilimą ir... važiuoja toliau. Robotas apačioje turi jutiklius, kurie aptinka kiliminę dangą ir taip automatiškai pakeliamas plovimo priedas iki 5 mm. Kilimą pervažiuoja, priedą nuleidžia ir toliau plauna grindis. Nuostabus dalykas. Tokios galimybės jau seniai reikėjo.

„Roborock S7“ pasižymi ir naujausiu „protu“, davikliais, lazerine navigacijos sistema. Kaip jau užsiminėme, „Roborock S7“ turi daviklius, kurie atpažįsta kiliminę dangą. Ir dėka to, ne tik pakelia vandens plovimo priedą, bet ir valant sausai, automatiškai padidina siurbimo galią. Labai naudinga funkcija.

„Roborock S7“ turi galybę daviklių, kurie jį apsaugo nuo trankymosi į baldus, kritimo nuo aukštų paviršių ir t.t. O naujausia lazerinė navigacijos sistema padeda puikiai orientuotis aplinkoje. „Roborock“ robotai jau nuo seno pasižymi viena geriausių, jei ne pačia geriausia navigavimo sistema.

„Roborock S7“ pilnai valdomas su programėle, kurioje rasime daugybę valdymo galimybių: keisti siurbimo galią, plovimo padavimą, valymo režimus ir t.t.

„Roborock S7“ jau galima nurodyti net ir kilimo siurbimo režimus. To ankstesni modeliai neturi. Kaip ir galimybės iš anksto nurodyti konkrečiam kambariui skirto plovimo (to vibracijų dažnio) bei siurbimo režimą.

 

Šis robotas palaiko kelių aukštų žemėlapius, juos piešia ir išsaugo, nuolat atnaujina, kambarius galima suskirstyti į norimas teritorijas, sudaryti valymo tvarkaraščius, konkrečius valymo režimus, piešti virtualias sienas/no-go zonas ir t.t. Maksimalus išmanumas ir valdymo galimybės.

„Roborock S7“ turi 5200 mAh talpos bateriją. Tokia pati, kaip ir ankstesniuose modeliuose ir vienu įkrovimu gali išvalyti iki 250 m2 plotą. Po teritoriją juda sistemingai, o pritrūkus energijos grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją (nuo 0 iki 100 proc. per 2,5 val.) ir tęsia darbą nuo ten kur baigė.

Siurbimo galia „Roborock S7“ padidėjo iki 2500Pa. Ankstesni modeliai pasižymi 2000Pa rodikliu. Kuo didesnė siurbimo galia, tuo bus geresni valymo rezultatai ir ypatingai kalbant apie kilimines dangas.

Gamintojas pažymi ir tai, kad siurbimo anga yra „plaukiojanti“, prisitaikanti prie paviršių, o pagrindinis šepetys atnaujinto dizaino, visiškai guminis, kas užtikrins ilgesnį tarnavimo laiką ir, gamintojo teigimu, mažesnį apsivėlimą plaukais.

„Roborock S7“ sausų atliekų surinkimo talpa padidėjo 10 ml. - iki 470 ml. Didesnė talpa reiškia, kad reikės rečiau ją tuštinti.

Beje, gamintojas žada, kad kiek vėliau šiais metais „Roborock S7“ turės ir automatinę atliekų surinkimo stotelę. Tai yra naujausia robotų mada ir praktiškai visi gamintojai, pristatydami aukščiausios klasės robotus dulkių siurblius, siūlo arba žada ir štai tokios stoteles.

Gali būti, kad „Roborock S7“ stotelė atrodys kiek kitaip nei šiame paveiksle ir ją tikrai bus galima įsigyti atskirai. Ir tokios stotelės praverčia.

Roboto atliekų dėžutė automatiškai ištuštinama, tad robotas gali darbuotis toliau ir nereikia jokio žmogaus įsikišimo. Įprastai vieno stotelės atliekų maišo užtenka iki 30 dienų, tad jei robotas namus valo vien tik sausai, tai „Roborock S7“ bus galima pamiršti visam mėnesiui. Viskas vyks automatiškai. Žinoma, šiuo klausimu detaliau galėsime kalbėti, kai rinkoje pasirodys ši stotelė.

Apibendrinus, „Roborock S7“ tampa nauju kompanijos flagmanu tarp robotų dulkių siurblių. Tai pats pažangiausias robotas dulkių siurblys ir labai rimtai pretenduoja tapti šių metų pačiu geidžiamiausiu. Iš esmės „Roborock S7“ užtikrina visas funkcijas ir galimybes, kokių tik gali reikalauti išrankus pirkėjas.

Štai viena pirmųjų ir labai gerai roboto galimybes pademonstruojančių apžvalgų - jokio kalbėjimo, o vien testavimų pademonstravimas:

 

Kita šauni ir išsami „Roborock S7“ apžvalga, kurios autorius jau kalba anglų kalba ir tvirtina, kad jei norite „roboto su pažangiausiomis technologijomis, maksimaliai efektyviu valymu bei grindų plovimu ir dar už priimtiną kainą, tai Roborock S7 yra puikus pasirinkimas“:

„Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ ypatingai galingas ir mūsų išbandytas belaidis dulkių siurblys

GeekBuying - 243,19 €;

  • kuponas - GKBHOME10;
  •  40-60€ pigiau nei kitose parduotuvėse;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-7 d.d.

„Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ yra naujausias kompanijos belaidis dulkių siurblys, kurį išbandėme ir mes.

„Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ apžvalgą rasite čia.

Esminiai momentai:

  • įspūdingai gausi pakuotė – daugybė naudingų ir įvairioms valymo aplinkybėms tinkamų antgalių;
  • lankstus pagrindinis vamzdis – labai patogu išvalyti po baldais;
  • motorizuotos pagrindinė ir baldams valyti skirta siurbimo galvos – papildomai suteikia siurbimo galios;
  • taip pat pagrindinėje motorizuotoje siurbimo galvoje yra įdiegta apsauga – jei ką nors įsuka ar pagauna stambesnį daiktą, kad ir kokį žaislą, automatiškai išsijungia;
  • labai gerai siurbia tiek ant kietų grindų, tiek ir ant kiliminės dangos – voleliai neapsivelia plaukais;
  • siurblys tinka turintiems naminių gyvūnų;
  • unikalios ir patentuotos technologijos:
    • specialaus dizaino laikymo rankena – labai ergonomiška;
    • dvigubas ciklonas – lyginant su vyraujančiais multi ciklonais, naujoji technologija suteikia didesnę siurbimo galią;
    • horizontaliai pritvirtintas ciklonas – tai padidina oro judėjimo greitį, sumažina dulkėms ir orui reikiamus įveikti kampus ir galimus užstrigimus;
  • dvigubas ciklonas ir HEPA filtras užtikrina maksimalų dulkių sulaikymą – abu jie yra plaunami po tekančiu vandeniu, tad nereikės pirkti filtrų papildomai;
  • 0,6 l atliekų dėžutė ištuštinama lengvai;
  • ant korpuso yra įjungimo/išjungimo bei režimų pasirinkimo mygtukai ir LED ekranėlis – jame matyti energijos likutis (proc.) ir pasirinktas režimas;
  • iš viso yra 3 siurbimo režimai: „Eco“, „Turbo“ ir „Max“;
  • 600W elektros variklis, 200AW siurbimo galia ir užtikrinamas 25000Pa siurbimo slėgis – vieni geriausių rezultatų rinkoje;
  • išimama 2500 mAh talpos baterija, kurią įkrausime per 4 val. ir 10 min.;
  • maksimaliai baterijos energijos užtenka iki 70 min. – vienas geriausių rezultatų rinkoje.

 

Apibendrinus, „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ yra nuostabus belaidis dulkių siurblys. Labai kokybiškai pagamintas, išvaizdus, ypatingai galingas, su daugybe naudingų priedų ir už puikią kainą.

„Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ ėjimo takelis

GeekBuying - 447,64 €;

  • kuponas - WKPADR1PZ;
  •  100 € pigiau nei kitose parduotuvėse;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-7 d.d.

„Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ yra pažangiausias ėjimo takelis iš gana plačios gamintojo pasiūlos.

Jame jau rasime papildomai atlenkiamas rankenas, kurios bėgiojant padės prisilaikyti. Taip, čia maksimalus greitis siekia 10 km/h greitį, tad tai jau yra lengvas bėgimas.

Taip pat yra režimas, kuris greitį parenka priklausomai nuo žmogaus judėjimo ypatumų – jei sistema fiksuoja, kad artėjate prie takelio pradžios, ji pamažu didina greitį, jei tuomet pradedate artėti prie takelio galo, greitis pamažu mažėja.

„Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ yra ganėtinai kompaktiškas ir pilnai sulankstomas bėgimo takelis.

Juo gali eiti/bėgti iki 110 kg svorio žmogus ir rekomenduojamas amžius siekia 14-60 metų. Žinoma, viskas priklauso nuo kiekvieno fizinio pajėgumo ir net jaunesni jaunuoliai gali juo saugiai naudotis.

Galiausiai reikia paminėti, kad „Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ ėjimo takelio užfiksuoti rezultatai gali būti sinchronizuojami su išmaniuoju telefonu.

Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, kad leidžia palyginti ėjimo rezultatus ilgesniame laikotarpyje. Tai yra ne tik įdomu, bet ir naudinga, nes padeda akivaizdžiai matyti kaip gerėja žmogaus fizinis aktyvumas bei pasiekimai reguliariai sportuojant.

 

Plačiau apie „Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ ir jo galimybes galite sužinoti šioje apžvalgoje:

„Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ ėjimo/bėgimo takelis

GeekBuying - 412,20 €;

  • kuponas - XOVICXQ2S;
  •  80 € pigiau nei kitose parduotuvėse;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
  • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-7 d.d.

Norintiems palaikyti fizinę formą ir tą daryti saugiai namuose, Geekbuying siūlo atkreipti dėmesį ir į štai šį ėjimo/bėgimo takelį.

Jis atkeliauja praktiškai surinktas ir galima kone išėmus iš pakuotės naudotis. „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ takelis yra sulankstomas, tad namuose užims mažiau vietos.

Jo išmatavimai yra tokie: išlankstytas 470 x 650 x 1140 mm, o sulankstytas 1470 x 650 x 210 mm. Sveria 41 kg, tad gana sunkus takelis ant kurio gali bėgti iki 100 kg svorio žmogus.

Tačiau ant „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ takelio galima ne tik eiti, bet ir bėgti. Palaikomi skirtingi režimai ir maksimalus greitis siekia 10 km/h.

Čia yra štai toks LED ekranas, kuriame galima rinktis bei matyti greitį, laiką, atstumą, sudegintas kalorijas ir kt.

Turime ir specialų mygtuką, kuris ėjimo/bėgimo metu aktyvuoja lėtąjį režimą. Dėl saugumo taip pat pakuotėj yra specialus diržas, kurį pritvirtiname prie savo liemens ir šio takelio. Jei bus pasirinktas per didelis greitis ir jau nespėsime paspausti mygtuko, atsikabinęs diržas duos automatinę komandą takeliui sustoti.

Pačio bėgimo/ėjimo takelio išmatavimai yra tokie: 43 x 110cm. Ganėtinai platus ir ilgas, su papildomai paminštinta danga, sugeriančia kojų smūgius. Taip saugomos kojos.

Tuo pačiu „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ turi įrengtus amortizatorius ir, pasak gamintojo, jis dirba tyliai. Plius, palaiko išmaniąją programėlę ir Bluetooth ryšiu suporuojamas su telefonu, kuriame matysime visą fizinės veiklos informaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()