Idealus daiktas TikTok fanams ir dirbantiems nuotoliniu būdu - daugiau jokio rankų bei sprando nuovargio: „XIDU“ pristato aukščiausios klasės stovus bei skelbia konkursą - laimingųjų bus net 40  ()

Pasaulinė pandemija mus uždarė namuose ir valandų valandas praleidžiame prie įvairių ekranų. Tikriausiai jaučiate sprando diskomfortą po to, kai daug laiko praleidžiate prie nešiojamo kompiuterio. O gal mėgstate žiūrėti TikTok vaizdo įrašus? Laikyti prietaisą rankose jas irgi nuvargina. Tokiais atvejais labai verta investuoti į specialiai tam skirtus stovus, kurie leis patogiai darbuotis, pramogauti ir išvengti sveikatos nepatogumų. Ir dabar kaip tik „XIDU“ skelbia apie naujausius produktus bei tai, kad juos išdalins savo gerbėjams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

PhilHolder - tobulas daiktas „TikTok“ fanams

Šis prietaisas išlaikys kone viską - nuo jūsų telefono iki planšetinio kompiuterio (maks. 13 colių dydžio). Tad jūsų rankos visada bus laisvos.

Gamintojas tvirtina, kad PhilHolder - elegantiškas, moderniai atrodantis ir kokybiškai pagamintas laikiklis. 

Panaudotas metalo lydinys užtikrina, kad bus išlaikomi ir stambesni prietaisai. Plius, pritvirtintą įrenginį galima pasukti 360 laipsnių kampu ir taip laikiklį pritaikyti prie asmeninių poreikių.

Tuo pačiu „XIDU“ čia įdiegė ir įkrovimo prievadą tam atvejui, jei žmonėms jį naudojant reikėtų įkrauti įrenginį. Šaunus daiktas, kurį galima įsigyti „Amazon“.

PhilStand - mažas, bet galingas!

Jei dažnai su savimi pasiimate nešiojamą kompiuterį, Jums greičiausiai prireiks štai tokio stovo.

 

Gamintojas teigia, kad šis stovas yra labai kompaktiškas, tvirtas, sulankstomas, lengvai telpa į tą patį nešiojamo kompiuterio krepšį. Papildomai stovui yra ir laikymo maišelis.

Vos kelios akimirkos ir stovas parengtas, ant kurio padedamas nešiojamas kompiuteris. Stove telpa iki 15,6 colių dydžio įtaisai.

Palaikomos 7 padėtys, tad galima stovą pakreipti norimu kampu. Minkštas, silikoninis padėklas užtikrina kokybišką ir kompiuterio paviršiaus nebraižantį laikymą.

Geras daiktas, leisiantis patogiai naudotis kompiuteriu, nuimantis spaudimą rankoms bei sprandui ir užtikrinantis patogų bendravimą su kolegomis bei draugais. Šį stovą taip pat galite įsigyti „Amazon“.

PhilStand Pro - universalus ir maksimaliai pritaikomas stovas

Tai yra dar universalesnis ir plačiau panaudojamas kompiuterių (iki 15,6 colių) stovas, kurį galite įsigyti čia.

Sukonstruotas iš magnio-aliuminio medžiagų ir centre turime tuštumą. Taip ne tik pats stovas yra lengvesnis, bet ir tuo pačiu užtikrinamas labai geras kompiuterio aušinimas - laisvas oro cirkuliavimas.

PhilStand Pro puikiai tinka namuose įrengtai darbo vietai. Čia turime reguliuojamą aukštį bei kampą. Labai patogu šalia naudotis papildoma klaviatūra bei kompiuterio pele.

 

PhilStand Max - maksimali ergonomija ir sumažintas kūno stresas

PhilStand Max yra puikus stovas, kurie valandų valandas praleidžia prie nešiojamo kompiuterio.

Ir šį aliuminio lydinio stovą yra labai patogu naudoti įvairiomis aplinkybėmis bei kompiuterį padėtį taip, kad visada kūnas išliktų tinkamoje padėtyje.

Telieka tik pasirinkti reikiamą aukštį bei tinkamiausią kampą. Nesvarbu ar norėsite stovėti, ar sėdėti - su PhilStand Max stovu visada kompiuteris bus reikiamoje padėtyje.

Šį šaunų kompiuterių stovą galite įsigyti „Amazon“.

XIDU taip pat informuoja, kad visus šiame tekste paminėtus stovus padovanos savo gerbėjams. Laimingųjų bus net 40.

Tereikia apsilankyti oficialiame XIDU kompanijos „Facebook“ puslapyje, atlikti keletą paprastų veiksmų ir jau dalyvausite konkurse bei galėsite laimėti šiuos stovus. Visą informaciją rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()