Iš Lenkijos puikios kainos ir masiškai populiarėjančios „Xiaomi“ ekosistemos kameros: iki 3MP, su puikiu naktiniu filmavimu, judesio davikliais bei signalizacija, tinka lauke ir patalpų viduje bei funkcionalia programėle („IMILAB EC3“ ir „IMILAB 016“, iš Lenkijos, Video)  ()

„IMILAB EC3“ ir „IMILAB 016“ - dvi labai sparčiai populiarėjančios „Xiaomi“ ekosistemos IP kameros. Puikūs techniniai sprendimai, pirmųjų pirkėjų vertinimai ir labai gera kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„IMILAB EC3“ (modelis CMSXJ25A) 3MP lauko kamera

Aliexpress - nuo 51 € (perkant 2 ir daugiau kamerų gaunasi po 42€);

  • 50 % + kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
  • iš Lenkijos ir Belgijos, tad jokios muitų rizikos;
  • 1,77 € už siuntimą į Lietuvą.

„IMILAB EC3“ - lauko stebėjimo kamera, kurią jau spėjo įsigyti 460 pirkėjų, turime virš 100 atsiliepimų ir labai aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Ir pirmieji pirkėjai iš Lietuvos teigia:

  • Įdėta 32 GB kortelė dovanų. Kokybiška. Veikia gerai. Greit atvyko.
  • Iš Lenkijos sandėlio gavau per 15 d. Biški užlaikė Itella Lietuvoje. Kamera veikia puikiai per Mi Home. Jaučiasi medžiagų kokybė.

Čia turime metalinio korpuso 3MP (su F/1.6 diafragma) lauko stebėjimo kamerą.

Ji atspari lauko sąlygoms, kaip vandeniui (IP66), karščiui, šalčiui. Gali darbuotis nuo -20 iki +60 laipsnių temperatūroje.

Tereikia prijungti prie maitinimo šaltinio, integruotomis WiFi antenomis bus sustiprintas signalas bei beliks prijungti prie namų WiFi tinklo (2.4 Ghz).

 

Įdomu yra tai, kad kamera užtikrina tokias šaunias funkcijas, kaip judesio aptikimą. Ir programėlėje galima nurodyti konkrečią stebimos teritorijos vietą, į kurioje vykstantį judėjimą kamera reaguotų jautriau. Tai labai pravartu ir galima nurodyti namų duris, garažo vartus, automobilį ir kitus svarbiausius stebėjimo taškus.

Kamera iškart į telefoną atsiųs žinutę, kad vyksta judėjimas ir programėlėje galėsite peržiūrėti, kas gi ten vyksta.

Taip pat pravartu ir tais atvejais, kai, pavyzdžiui, kurjeris pristatys siuntą. Galėsite per kamerą pasakyti, kad jis ją paliktų prie durų. Kamera turi integruotą mikrofoną bei garsiakalbį. Patogūs dalykai, nereikės tiesioginio kontakto.

Judesio aptikimas bei signalizacijos aktyvavimas yra labai naudingos savybės nakties metu. Kol miegosite, kamera darbuosis ir užtikrins turto saugumą. Kai kas nors įžengs į stebimą teritoriją, įsijungs 100dB garso sirena ir į telefoną atkeliaus pranešimas.

Geras dalykas yra ir palaikoma HotSpot funkcija. Dėka jos, telefonas prie kameros galės prisijungti ir tuo atveju, kai nutrūks WiFi ryšys.

Apžvalgininkas teigia, kad tai yra viena geriausių biudžetinių kamerų su 2K raiška, palaikoma atminties kortele, galimybe kamerą pasukti 270 laipsnių kampu, daugybe išmanių funkcijų ir viskas veikia taip, kaip ir turi veikti:

 

„IMILAB 016“ (modelis CMSXJ16A) 2MP vidaus patalpų kamera

Aliexpress - 29,81 €;

  • 50 % + kuponai;
  • iš Lenkijos ir Belgijos, tad jokios muitų rizikos;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„IMILAB 016“ - vidaus patalpų stebėjimo kamera, kurią jau spėjo įsigyti 410 pirkėjų, turime 100 atsiliepimų ir ypatingai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

„IMILAB 016“ kamera skirta naudoti patalpų viduje ir ji užtikrina 1080P filmavimo raišką. Palaikomas ir naktinis filmavimas bei judesių daviklis. Apie netikėtus svečius informuojama žinute į telefoną. Belieka tik kamerą prijungti prie namų WiFi tinklo (2.4Ghz).

„IMILAB 016“ kamera turi integruotus mikrofoną bei garsiakalbius, tad per ją galima bendrauti su šalia esančiais žmonėmis.

Kamera tuo pačiu reaguoja ir į šalia jos esantį triukšmą. Štai pradėjus verkti vaikui, „IMILAB 016“ kamera apie tai irgi informuos.

 

„IMILAB 016“ kamera gali darbuotis nuo -10 iki +50 laipsnių temperatūroje, duomenis perduoda į telefoną, saugo į atminties kortelę (maks. iki 256GB) arba debesijos serveryje.

Šaunu ir tai, kad 2MP kamera gali pasisukti 360 laipsnių kampu, tad užfiksuos viską.

Verta pažymėti dar vieną svarbų dalyką, kad tai yra tos pačios kompanijos IP kameros ir prijungiamos prie tos pačios programėlės. 

Prie jos galima prijungti net iki 200 kamerų ir taip visą filmuojamą vaizdą turėti tiesiog viename telefone. Labai patogus dalykas.

Pasižiūrėjote ką filmuojama „IMILAB 016“ kamera, esanti kambaryje, ir iškart matote, kas gi vyksta lauke, kur jau darbuojasi aukščiau mūsų aptarta „IMILAB EC3“ kamera.

Štai čia išsami „IMILAB 016“ stebėjimo kameros apžvalga, su programėlės bei funkcijų aptarimu ir vaizdo įrašų pavyzdžiais:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()