Paskutiniai vienetai iš Lenkijos masiškai perkamų LED šviestuvų: iki 48W, apšviečia iki 36m2 plotą, su judesio davikliais, puikiais lietuvių įvertinimais ir vos nuo 8€ („MARPOU“ LED šviestuvai, iš Lenkijos, kuponas)  ()

Tai yra labai perkami LED šviestuvai. Ryškiai šviečiantys, su judesio davikliais, geros pagaminimo kokybės ir puikios kainos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„MARPOU“ LED šviestuvai:

  • Aliexpress - nuo 7,55 €;
    • 38 % + kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • perkant už daugiau kaip € 20,14 - papildomas kuponas XBWRP7DEOED3;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • 2,65 € už pristatymą į Lietuvą;
    • paskutiniai vienetai.

​„MARPOU“ - labai perkami LED šviestuvai: daugiau kaip 2 360 užsakymų, 1 180 atsiliepimų ir aukštas 4,7 balų įvertinimas.

Ir dabar pasiūloje galima rinktis iš skirtingų LED šviestuvų modelių, formų, dydžių ir kt. Tiesa, Lenkijos sandėlyje šių šviestuvų liko visai nedaug.

Taigi, galite rinktis kvadrato formos LED šviestuvus, kurie yra dar ir su papildomai integruotu judesio davikliu.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti šių šviestuvų dydžius ir kitus parametrus. 

Visų šviestuvų atvejais galima rinktis šiltos spalvos (300-3500K) arba šaltos spalvos modelį (6000-7000K).

 

Jei labiau norisi apvalaus LED šviestuvo, šiuo metu pasiūloje yra ir tokių šviestuvų. Jie skiriasi tik savo forma, o taip yra analogiški kvadratinės formos LED šviestuvams.

Jei norite sutaupyti 1-1,5 euro ir Jums nereikia LED šviestuvo su judesio davikliu - norite tradicinio šviestuvo, tai pasiūloje yra ir tokių modelių.

Žemiau matote kvadratinės formos LED šviestuvus, kurie jau yra be judesio daviklių. Ir čia galima rinktis dar galingesnį 48W LED šviestuvą, kurio užteks iki 36 m2 plotui.

Viskas analogiškai yra ir su apvaliaisiais LED šviestuvais.

Tad belieka kiekvienam asmeniškai nuspręsti kokio reikia LED šviestuvo ir kur jis bus pritvirtintas bei kam naudojamas.

Iš tiesų kainų skirtumas tarp šių šviestuvų yra visiškai minimalus ir su judesio davikliu šviestuvai atrodo labai įdomiai bei naudingai.

Jie reaguoja į 2-8 metrų atstumu vykstantį judėjimą, automatiškai įsijungia ir šviečia. Kai judesio nėra patys išsijungia.

Toks dalykas yra labai naudingas ten, kur tiesiog tingisi nuolat junginėti jungiklį, ar net yra nepatogu tą daryti. 

 

Štai tokie plastiko korpuso ir vabzdžiams atsparūs šviestuvai puikiai tiks balkone, verandoje, koridoriuje ar garažo prieigose. Vos tik užfiksuojamas judėjimas - automatiškai LED šviestuvai įsijungs, o kai judesio nebus  - išsijungs. Ir patogu, ir tuo pačiu taupoma elektros energija.

Visi LED šviestuvai yra aprūpinti kokybiškais Epistar 2835 LED šviestukais, kurie švies 10 000 valandų. Šviestuvai lengvai pritvirtinami ir pajungiami prie 220V elektros tinklo.

Pirkėjai tvirtina, kad LED šviestuvų PVC/plastiko korpusas yra tvirtas, išlieka švarus ir į vidų nepatenka nešvarumai, drėgmė bei vabzdžiai.

Absoliuti dauguma pirkėjų iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad LED šviestuvai šviečia labai ryškiai.

Rekomenduojama ir gerai įsivertinti, kokiai patalpai apšviesti bus naudojamas LED šviestuvas. Kadangi pritemdymo galimybės čia nėra, tai būtinai gerai įsivertinti padėtį, kad po to nebūtų per didelis W ir liumenų kiekis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()