Išskirtinai geras pasiūlymas - speciali nuolaida ir pati mažiausia kaina įspūdingam robotui siurbliui su automatine atliekų surinkimo stotele ir pažangiausia 4.0 lazerine navigacija: dar geresnis ir pigesnis robotas už „Xiaomi“ analogus („Neatsvor S600“ ir „Lydsto R1“ palyginimas, iš Lenkijos, kuponas, Video)  ()

„Lydsto R1“ - „Xiaomi“ ekosistemos robotas dulkių siurblys su automatine atliekų surinkimo stotele kurį laiką buvo pats pigiausias variantas rinkoje. Jo kainos ir kokybės santykis įspūdingas. Tačiau šiuo metu su akcija yra dar pigesnis modelis - „Neatsvor S600“. Ir iš pirmųjų pirkėjų vertinimų gana akivaizdu, kad tai puikus robotas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Neatsvor S600“ - visiškai naujai rinkoje pasirodęs dulkių siurblys. Ir šiuo metu, tai yra pigiausias robotas su automatine atliekų surinkimo stotele.

Šį modelį jau įsigijo daugiau kaip 260 pirkėjų, turime 110 atsiliepimų ir ypatingai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Pirmieji pirkėjai labai giria „Neatsvor S600“ robotą, jo aukščiausią pagaminimo bei veikimo kokybę.

Štai pirmasis pirkėjas iš Lietuvos tvirtina, kad „Neatsvor S600 yra super. Dirba tobulai. Iš tikrųjų puiki kokybė. Pakuotėje yra viskas, ko tik gali prireikti. Ir atsiuntė labai greitai - 1 foto.

Tikra tiesa, „Neatsvor S600“ pakuotės turinys išties gausus. Čia turime atskirai supakuotą automatinę atliekų surinkimo stotelę, 600 ml sausų atliekų ir 350 ml vandens talpas, HEPA filtrą, šoninius šepetėlius ir t.t. Viskas atkeliaus drauge su robotu ir nieko papildomai pirkti nereikės.

„Neatsvor S600“ tęsia praėjusių metų pačioje pabaigoje prasidėjusią robotų tradiciją - atkeliauja su automatine atliekų surinkimo stotele.

Tai yra labai patogus dalykas. Štai „Neatsvor S600“ turi 2,8 litrų talpos surinkimo stotelę, kurioje įdedamas maišelis ir robotas pats privažiuoja prie šios stotelės, iš atliekų talpos yra ištraukiamos atliekos ir robotas gali toliau tęsti darbą. Maksimali autonomija ir roboto savininkui beliks tą atliekų maišelį išmesti į šiukšlių kibirą. Gamintojas tvirtina, kad tokio maišelio įprastai užtenka iki 30 dienų.

Toji automatinė atliekų surinkimo stotelė tuo pačiu veikia ir kaip roboto įkrovimo stotelė. Pritrūkus energijos, „Neatsvor S600“ grįžta prie šios stotelės, įkrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

„Neatsvor S600“ aprūpintas pažangiu, japonišku, bešepetėliniu Nidec varikliu. Tiesą sakant visi geriausi robotai turi tokius variklius, kurie užtikrina ilgą tarnavimo laiką ir tylų bei kokybišką darbą.

Naujasis robotas gali pasigirti gausa jutiklių bei 4.0 kartos lazerine navigacijos sistema, kuri jam padeda lengvai orientuotis aplinkoje ir piešti patalpų žemėlapius.

„Neatsvor S600“ palaiko 3 pagrindinius sauso siurbimo režimus ir maksimalus siurbimo slėgis siekia 4000Pa. Tokio siurbimo pilnai užtenka maksimaliai kokybiškai namų priežiūrai. „Neatsvor S600“ susitvarkys ir su kilimine danga.

Tuo pačiu „Neatsvor S600“ palaiko ir grindų plovimą, kas taip pat daugeliui yra aktualu. Svarbu, kad čia galime keisti vandens padavimo lygį ir tą daryti programėlėje. Robote įdiegta elektronika yra atsakinga už vandens tinkamo lygio padavimą.

Kaip jau užsiminėme, „Neatsvor S600“ palaiko išmaniąją programėlę, kurioje ir galėsite pilnai pasirinkti valymo režimus, siurbimo galią, susiplanuoti kambarių valymą, nurodyti draudžiamas zonas, pasirinkti konkrečiai norimas valyti teritorijas ir t.t.

Per programėlę gausite „Neatsvor S600“ programinės įrangos atnaujinimus, tuo pačiu galima robotą suporuoti su namuose esančiais balso asistentais (Google Home, Alexa) bei duoti komandas balsu.

Pristatomąjį „Neatsvor S600“ vaido įrašą rasite čia.

Ir kuo gi „Neatsvor S600“ skiriasi nuo „Lydsto R1“?

Vizualiai šie robotai yra labai panašūs, juolab, kad šiuo metu galima rinktis tik iš baltos spalvos versijų.

„Neatsvor S600“ turi du šoninius šepetėlius, o štai „Lydsto R1“ - vieną. Nors kas yra geriau atsakyti ir nėra taip paprasta, bet absoliuti apžvalgininkų dauguma sutaria, kad geriau, kai robotas turi du šoninius šepetėlius. Taip iš kambario pakraščių efektyviau surenkamos atliekos bei nukreipiamos į centre esančią siurbimo angą.

Visai nedidelis skirtumas yra ir tarp atliekų surinkimo talpų. „Lydsto R1“ maksimaliai telpa 3 litrai atliekų, o štai naujajame „Neatsvor S600“ 2,8 litrai.

Kalbant apie kitus skirtumus, tai „Lydsto R1“ turi 200 ml sausų atliekų talpą, o „Neatsvor S600“ net 600 ml. Skiriasi ir vandens talpos: atitinkamai 250 ir 350 ml.

Nors sausų atliekų talpų skirtumas yra net 3 kartai, tačiau kai abu robotai patys nuvažiuoja prie atliekų surinkimo stotelės ir ištuštinę talpas toliau tęsia darbą, tai didesnės reikšmės neturi. Na, o vandens talpų skirtumas yra svarbus tiems, kurie planuojate grindis plauti dažniau, o ir tas plotas yra didesnis. Tada tikrai dar papildomų pliusų įgauna „Neatsvor S600“.

Kalbant apie kitus skirtumus, tai „Neatsvor S600“ gerokai pirmauja lazerinės navigacijos aspektu. „Neatsvor S600“ turi naujausios 4.0 kartos LDS, o štai „Lydsto R1“ ankstesnės - 2.0 kartos LDS. Tad nors abu robotai naviguoja puikiai, palaiko lazerines navigacijos sistemas, SLAM algoritmus, bet tikėtina, kad dėka naujesnės kartos „Neatsvor S600“ tą daro dar geriau.

Svarbu ir tai, kad „Neatsvor S600“ siurbimo slėgis siekia net 4000Pa, o štai „Lydsto R1“ - 2700Pa. Skirtumas yra akivaizdus.

Apibendrinus šių robotų technines specifikacijas galima gana drąsiai teigti, kad „Neatsvor S600“ yra pranašesnis ir dabar netgi kainuoja pigiau nei „Lydsto R1“. Išties puikus pasiūlymas.

„Lydsto R1“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()