Iš Lenkijos tokia kamera, kokios turbūt dar nematėte: WiFi, net valdymas balsu, su papildomu apšvietimu, išmaniuoju žmogaus sekimu, programėle, 3MP su SONY jutikliu bei spalvotu naktiniu filmavimu ir su tobulu pirkėjų įvertinimu - „mega kokybiškas vaizdas, superinis naktinis filmavimas“ („JZYZ JZ-C12“ IP PTZ kamera, iš Lenkijos, Video)  (1)

„JZYZ JZ-C12“ - iš Lenkijos, su tobulu pirkėjų įvertinimu ir aukščiausios klasės IP kamera. Labai platus funkcionalumas ir puiki filmuojamo vaizdo kokybė už itin gerą kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„JZYZ JZ-C12“ IP PTZ kamera (su 64GB atminties kortele):

  • Aliexpress64,11 €;
    • 55 % nuolaida;
    • perkant didesnį kiekį naudokite nuolaidos kuponą - JZYZ1234;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-10 d.;
    • labai ribotas kiekis.

„JZYZ JZ-C12“ - aukščiausios kokybės IP kamera. Daugiau kaip 790 užsakymų, 510 atsiliepimų ir tobulas pirkėjų įvertinimas - 5 balai iš 5.

Pirkėjai iškart akcentuoja, kad „JZYZ JZ-C12“ kameros pagamintos labai kokybiškai, metalo korpusas, dvi WiFi antenos, patogiai pritvirtinamos, atsparios vandeniui (IP65), su aukščiausios klasės vaizdo kokybe ir išmaniosiomis funkcijomis.

„JZYZ JZ-C12“ palaiko ir iki 128GB atminties korteles, tad fiksuojamą vaizdą galima įrašyti į kortelę arba į debesijos serverį.

 

Beje, ši kamera palaiko ir balso asistentus, kaip Amazon Alexa bei Google Home, kas tarp tokių įrenginių yra ganėtinai retas dalykas.

Šaunu yra tai, kad „JZYZ JZ-C12“ kamera turi integruotus mikrofonus bei garsiakalbius, tad per kameras galima bendrauti su šalia jų esančiais žmonėmis.

„JZYZ JZ-C12“ kamera poruojama su telefone įdiegtomis išmaniosiomis programėlėmis: Tuya arba Smart Life.

Taip į telefoną iškart gausite pranešimą apie nekviestus svečius. „JZYZ JZ-C12“ kameros sugeba užfiksuoti konkrečiai regimajame lauke pasirodžiusį (-ius) žmones, juos seka - kamera automatiškai pasisuka - filmuoja ir iškart apie įsibrovėlius praneša kameros savininkui išsiųsdama informacinį pranešimą. 

Labai šaunus dalykas. Taip, kad ir kur bebūtumėte, galėsite realiu laiku matyti, kas dedasi aplink namus ar kitą stebimą objektą, peržiūrėti vaizdo įrašus, keisti parametrus ir net jei būsite išvykę į kitą šalį atostogauti - tiesiog per šią kamerą galėsite pakalbėti su atkeliavusiu žmogumi. Žinoma, svarbu, kad  tiek kamera, tiek jūsų išmanusis įrenginys tuo metu būtų prijungti prie interneto. Kamera dirba prie WiFi 2.4Ghz.

 

Kitas pirkėjams labai patinkantis privalumas, kad „JZYZ JZ-C12“ palaiko ir papildomą apšvietimą.

Tai ne tik užtikrina labai kokybišką spalvotą naktinį filmavimą, bet „JZYZ JZ-C12“ kamera tuo pačiu gali būti naudojama ir kaip lauko žibintas.

Kalbant apie filmavimo kokybę, tai čia turime 3MP „JZYZ JZ-C12“ IP kamerą su SONY jutikliu, 6mm lęšiu. Vaizdas suspaudžiamas H.264 arba H.265 formatu.

Kamera nakties metu filmuoja tiek spalvotai, tiek ir nespalvotai. Belieka pasirinkti norimą variantą.

Plius, kamera yra PTZ tipo - pilnai pasukama tiek vertikaliai, tiek horizontaliai. Tad jos regimasis laukas yra maksimaliai platus. Kaip ir minėjome, kamera automatiškai seka paskui užfiksuotą objektą.

Ir viską galima patogiai peržiūrėti telefone įdiegtoje programėlėje, pilnai valdyti kamerą, ją pakreipti norima krypti, keisti nustatymus ir t.t.

„JZYZ JZ-C12“ - puiki IP stebėjimo kamera. Aukščiausia pagaminimo kokybė, labai platus funkcionalumas ir išskirtinai aukšta filmavimo kokybė.

 

Pirkėjai šioms kameroms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir žeria vien komplimentus - „Super greitas pristatymas ir nuostabus veikimas. Mega kokybiškas vaizdas. Labai geras naktinis filmavimas ir filmuoja spalvotai. Labai rekomenduoju.“

Štai kelios pirkėjų padarytos kamerų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 fotot, 6 foto.

„JZYZ JZ-C12“ kameros vaizdo įrašą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(3)
(9)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: