Net 85€ pigiau nei Lietuvoje iš Lenkijos parduodamas įspūdingas „Xiaomi“ robotas! Čia tokios technologijos, kurios naudojamos ir šiuolaikiniuose autonominiuose automobiliuose, o jį išbandę lietuviai atvirai - „Dabar jau neįsivaizduoju savo gyvenimo be šio roboto“ („Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+“, iš Lenkijos, Video)  ()

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+“ - vienas naujausių kompanijos robotų ir jis yra net labai įdomus savo techniniais sprendimais. Šiame robote netgi yra tokių technologijų, kurios naudojamos šiuolaikiniuose autonominiuose automobiliuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+“ robotas dulkių siurblys:

  • Aliexpress284,16 €;
    • 36 % nuolaida + kuponai: pritaikys automatiškai;
    • iš Lenkijos ir Prancūzijos sandėlių, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 4-7 d.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+“ šiuo metu iš Aliexpress parduodamas už ypatingai gerą kainą. Štai Lietuvoje lygiai toks pats modelis kainuoja 369 €.

Taip pat verta pabrėžti, kad perkant robotą iš Aliexpress, jis bus siunčiamas iš Lenkijos arba Prancūzijos sandėlio - norimą sandėlį belieka pasirinkti patiems - tad į Lietuvą atkeliaus ir greitai, ir be jokių papildomų mokesčių.

Kuo gi pasižymi „Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+“?

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+“ pakuotės turinys yra gana įprastas tokio tipo įrenginiams. 

Čia rasime visus reikalingus priedus, įkrovimo stotelę, 550 ml sausų atliekų bei 250 ml vandens talpas, plovimo priedą, plaušinę ir kt. Viskas standartiškai įprastai.

 

Įdomiau yra tai, kas slepiasi po dailiu roboto korpusu. O čia turime net labai įdomių sprendimų.

Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+“ aprūpintas S-cross 3D technologiniu sprendimu, padedančiu išvengti susidūrimų su kliūtimis. Tokiu pačiu, kuris naudojamas ir autonominiuose automobiliuose.

Kalbant tiksliau, tai „Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+“ turi integruotą ToF 3D kamerą, kuri fiksuoja aplinką, automatiškai įvertina atstumus iki kliūčių ir taip siurblys išvengia trankymosi į baldus ir kitus objektus.

Gamintojas tvirtina, kad naujausios kartos jutiklis dirba kur kas geriau nei įprastas infraraudonųjų spindulių jutiklis - net 10 kartų efektyviau - ir ypač puikiai įvertina ant grindų esančius smulkesnius objektus, kaip: šlepetės, laidai, maži žaislai ir t.t.

Prie ToF kameros dar pridėkime naująjį VSLAM techninį sprendimą, kuris leidžia nupiešti patalpų žemėlapį. Ir tą padaryti maksimaliai tiksliai bei greitai. Be to, patalpų žemėlapiai yra išsaugomi.

Na, o kad visa jutiklių informacija būtų tinkamai apdorota, įvertinta ir robotas priimtų tinkamą sprendimą, darbuojasi naujasis 4-urių branduolių Cortex-A53 procesorius.

Aukščiausios klasės robotas, kuris puikiai orientuojasi aplinkoje, labai gerai įvertina visas aplinkybes, išsaugo žemėlapius ir dirba maksimaliai efektyviai.

Be savo intelektualių gebėjimų „Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+“ pasižymi ir kitomis puikiomis savybėmis.

 

Pavyzdžiui, šis robotas gali valyti sausai, plauti grindis arba vienu metu atlikti abu šiuos darbus. Labai geras ir laiką taupantis dalykas.

Belieka tik iš anksto pritvirtinti jau pripildytą vandens talpą ir nurodyti robotui kada bei kurį kambarį išplauti. Čia palaikomi 3 plovimo režimai. Už vandens padavimą yra atsakinga elektronika.

O jei reikia tik sauso valymo, tai paliekame „Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+“ robotą su 550 ml sausų atliekų dėžute. Čia yra ir HEPA filtras, tad sulaikomos net ir smulkiausi nešvarumai.

Robotas darbuojasi su japonišku, bešepetėliniu NIDEC varikliu - ilgas tarnavimo laikas garantuotas. O 3000Pa siurbimo slėgio pilnai užteks išvalyti ir gilesnius kilimų sluoksnius.

Įdomu yra ir tai, kad „Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+“ turi V formos vadinamąjį „plaukiojantį“ pagrindinį šepetį. Tai reiškia, kad jis prisitaiko prie besikeičiančių paviršių valymo sąlygų ir taip dar geriau priglunda prie valomų paviršių bei pakelia atliekas, o siurblys jas įsiurbia į atliekų dėžutę.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+“ turi ir net 5200 mAh talpos bateriją, kuri įkraunama per maždaug 3 valandas. Vienu įkrovimu robotas darbuosis apie 180 min. ir išvalys 240 m2 plotą. Jei pritrūks energijos, pats grįš prie įkrovimo stotelės, įkraus bateriją ir tęs darbą nuo ten, kur baigė.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+“ valdomas su Mi Home programėle ir čia rasite išsaugotus patalpų žemėlapius, nurodysite draudžiamas teritorijas, virtualias sienas, pasirinksite norimus valyti kambarius, valymo režimus, sudarysite tvarkaraščius ir t.t. 

 

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+“ yra labai geras robotas dulkių siurblys. Ir Aliexpress jį jau spėjo įsigyti daugiau kaip 400 pirkėjų, turime virš 100 atsiliepimų ir tobulą 5 balų įvertinimą. Pirmieji lietuvių atsiliepimai yra puikūs:

  • AliExpress Shopper: Iš Lenkijos atvažiavo per 3 dienas. Greičiau tik jei pirktum Lietuvoje.
  • R***s: Iš Lenkijos iki Lietuvos greičiau nei per savaitę. Tai greičiausiai iki manęs atkeliavusi prekė, kurią pirkau iš Aliexpress.
  • G***e: Dabar jau neįsivaizduoju savo gyvenimo be šio roboto. Puikus pardavėjas ir produktas. 10 balų! 

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+“ pristatomąjį vaizdo įrašą rasite čia.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro+“ apžvalga italų kalba:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: