Karščiausia „Xiaomi“ ekosistemos naujiena ir specialus pasiūlymas: nuostabaus dizaino, super kompaktiškas, galingas, su 48 dienas atlaikančia baterija, keičiamais antgaliais bei intensyvumo lygiais ir itin geros kainos giluminių raumenų masažuoklis („Yunmai Fascia Massage Gun-extra mini“, kuponai, Video)  ()

„Xiaomi“ ekosistemos kompanijos ir toliau mus džiugina anonsais, naujų ir net labai įdomių produktų pristatymais. Štai ir čia turime super modernaus dizaino giluminių raumenų masažuoklį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Yunmai Fascia Massage Gun-extra mini“ giluminių raumenų masažuoklis (modelis MVFG-M281):

„Yunmai“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanija, kuri specializuojasi įvairių išmaniųjų namų daiktų segmente, gamina įvairius jutiklius, bei tuo pačiu daug dėmesio savo produktų paletėje skiria ir sveikatos produktams, kaip išmaniosioms svarstyklės ir giluminių raumenų masažuokliams.

Štai čia ir turime jų naujausią modelį - „Yunmai Fascia Massage Gun-extra mini“. Šiuo metu pasiūloje yra dviejų spalvų versijos.

„Yunmai Fascia Massage Gun-extra mini“ yra visai nedidukas, bet galingas giluminių raumenų masažuoklis.

Štai jo judančios galvos amplitudė siekia 7mm ir sukuriamas iki 6 kg spaudimas, kas reiškia, jog čia turime iš tikrųjų rimtą įrenginį, kuris sugebės išmasažuoti ir giliuosius raumenų sluoksnius.

Didelis pliusas yra ir tas, kad pakuotėje dar papildomai gausime 4 keičiamus antgalius. Tad su „Yunmai Fascia Massage Gun-extra mini“ iš esmės galima išmasažuoti kone visą kūną.

Svarbu ir tai, kad „Yunmai Fascia Massage Gun-extra mini“ palaiko 4 masažavimo intensyvumo lygius: 650 rpm/min; 1600 rpm/min; 2400 rpm/min; 3200 rpm/min.

Puikus dalykas. Tiems, kam tai bus pirmasis tokio tipo įrenginys, tai ypač pravers. Beliks pasirinkti lengviausią intensyvumą ir taip po truputi didinti intensyvumą. 

Čia labai gerai ir kai reikės išmasažuoti jautresnes ar skaudamas raumenų vietas. Galimybė rinktis intensyvumą yra akivaizdus privalumas.

Kaip ir  tai, kad „Yunmai Fascia Massage Gun-extra mini“ turi C-tipo USB jungtį bei, gamintojo teigimu, greitai įkraunamą 1300 mAh talpos bateriją.

Tad masažuoklį patogu prijungti prie įvairių įrenginių - kad ir tos pačios išorinės baterijos - bei įkrauti. O baterijos užteks net 8 valandoms nepertraukiam darbui. Jei kasdien masažuoklį naudosite po 10 minučių, tai bus net 48 dienos. Nuostabus rezultatas.

„Yunmai Fascia Massage Gun-extra mini“ didelis privalumas yra ir tai, kad šis masažuoklis itin kompaktiškas: 88 x 35 x 126,6 mm. Dailus metalo korpusas ir sveria vos 240 gr. Praktiškai tokio dydžio, kaip didesnis išmanusis telefonas.

Puikus dalykas, kadangi tokį masažuoklį labai patogu įsidėti į rankinę, kuprinę ar krepšį ir pasiimti su savimi į sporto klubą, darbą, kelionę ir t.t. Masažuoklis visada bus šalia.

„Yunmai Fascia Massage Gun-extra mini“ yra puikus variantas visiems, kurie nori greitai ir patogiai palengvinti raumenų skausmus, spaudimą, raumenų įtampą bei nuovargį.

Modernaus dizaino, kompaktiškas, su įkraunama bei ilgai tarnaujančia baterija, keičiamais antgaliais, 4 intensyvumo lygiais ir už puikią kainą. Štai toks yra „Yunmai Fascia Massage Gun-extra mini“ giluminių raumenų masažuoklis.

Viena pirmoji ir labai šauni apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()