Iš Lenkijos paskutiniai vienetai, su kuponais ir net iki 540€ pigiau nei Lietuvoje monstriniai elektriniai paspirtukai: iki 600W, vienu įkrovimu 65 km, net 47 km/h greitis, firminės LG baterijos ir nuostabi kaina („Segway Ninebot MAX G30“ ir „ZERO 9“ palyginimas, kuponai, ribotas kiekis, iš Lenkijos, Video)  ()

Ar esate girdėję apie galingą, net 600W galios elektrinį paspirtuką „ZERO 9“? Šiuo metu jis dalyvauja net keliose akcijose, tad kainuoja net 540 eurų pigiau nei kad Lietuvoje parduodama kuklesnė „ZERO 9“ versija. Tad sutaupymas žvėriškas. Bet ar verta jį pirkti, ar geriau rinktis kiek pigesnį ir labai populiarų „Segway Ninebot MAX G30“? Jam taip pat siūlomas kuponas, tad kaina net labai gerai, lyginant su Lietuva. Pažiūrėkime, kuo jie skiriasi ir kuo panašūs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Segway Ninebot MAX G30“​ elektrinis paspirtukas:

  • DHgate - 489 €;
    • nuolaidos kuponai - KSHDGED30 arba DHjune6 (galioja iki birželio 30 d.);
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 10-12 d.d.

 

  • Aliexpress - 590 €;
    • iš Lenkios sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • € 11,88 už pristatymą į Lietuvą per 9 d.
  • Lietuvoje apie 699 €.

 

„ZERO 9“ elektrinis paspirtukas:

  • DHgate - 658 €;
    • nuolaidos kuponas DHjune6 (galioja iki birželio 30 d.);
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
    • už 26,72 € DPD į Lietuvą atveš per 7-12 d.d.;
    • liko tik 9 vienetai.

 

  • ​Aliexpress - 696 €;
  • Aliexpress - 703 €
    • iš Lenkijos ir Ispanijos sandėlių tad nėra muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 9-15 d.d.;
    • paskutiniai vienetai.

 

  • Lietuvoje (kuklesnė 48V 13Ah versija) - apie 1 199 €.

Pradėkime nuo šiuo metu perkamiausio „Segway Ninebot MAX G30“ elektrinio paspirtuko ir to, kuo jis pasižymi.

„Segway Ninebot MAX G30“ yra puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamas elektrinis paspirtukas.

Štai pirkėjų atsiliepimus rasite čia; o šičia rasite išsamią elektrinio paspirtuko apžvalgą.

 

Ir dabar jį už pačią geriausią kainą galima įsigyti iš DHgate - net 210 eurų pigiau nei Lietuvoje.

Kuo gi pasižymi paspirtukai, kuo panašūs ir kuo skiriasi?

Kaina. Pradėkime nuo to, kad „ZERO 9“ kainuoja maždaug 170€ daugiau. Tad natūraliai kyla klausimas: ką už tuos papildomus pinigėlius mes gauname?

Dydis, techniniai skirtumai. Visas „Segway Ninebot MAX G30“​ specifikacijas galite matyti žemiau pateiktame paveiksle ir pradėkime nuo to, kad tai yra pilnai sulankstomas ir ganėtinai kompaktiškas elektrinis paspirtukas.

„Segway Ninebot MAX G30“ sulankstytas yra 1167 x 472 x 534 mm, išlankstytas 1167 x 472 x 1203 mm.

Paspirtukas sveria 18 kg, yra atsparus vandeniui (IPX5) ir su juo gali važinėtis nuo 14 metų amžiaus žmonės. Tvirto korpuso paspirtukas atlaiko iki 100 kg apkrovas. Rimtas įrenginys.

„ZERO 9“ irgi sulankstomas elektrinis paspirtukas, labai tvirto korpuso - juo gali važinėti jau iki 120 kg svorio asmenys.

 

Pats paspirtukas sveria 18 kg, tad šiuo aspektu skirtumo nėra. Patspirtukai sveria vienodai, bet „ZERO 9“ atlaiko dydesnį svorį.

Beje, puiku yra tai, kad „ZERO 9“ vairo aukštis reguliuojamas, dėl ko šiuo paspirtuku bus maloniau važiuoti įvairaus ūgio žmonėms (iki 190 cm ūgio).

Plius, LED šviesos yra tiek priekyje, tiek ir gale. Paspirtukas atsparus vandeniui bei dulkėms - IP54.

Galia. „Segway Ninebot MAX G30“ aprūpintas 350W galios elektros varikliu, o štai „ZERO 9“ jau turi praktiškai dvigubai galingesnį bešepetėlinį 600W elektros variklį.

Baterija, nuvažiuojamas atstumas ir maksimalus greitis. „Segway Ninebot MAX G30“ aprūpintas 551Wh baterija, kuri leidžia nuvažiuoti iki 65 km.

Beje, baterija pilnai įkraunama per 6 valandas, turime 3 važiavimo režimus + Pėsčiųjų režimą (6 km/h), maksimalus greitis siekia 30 km/h.

Svarbu ir tai, kad „Segway Ninebot MAX G30“ palaiko KERS sistemą, kas reiškia, jog stabdymo metu yra įkraunama baterija.

„ZERO 9“ jau turi galingesnę LG kompanijos 52V 13Ah (676Wh) bateriją.

Tad čia jau maksimalus greitis pasiekia visus 47 km/h ir vien elektra nuvažiuosime iki 60 km.

Ratai bei stabdžiai. „Segway Ninebot MAX G30“ stabdžiai yra labai geri. Negana, kad turime didelius bekamerius ratus (25,4cm/10 colių), kurie užtikrina didesnę trintį, sukibimą su keliu, dar turime diskinius stabdžius ir galiniame rate elektroninius stabdžius. Tuo pačiu diskinius stabdžius galime pareguliuoti.

 

„ZERO 9“ atveju abu ratai yra 8,5 colių, su pneumatinėmis padangomis. Jau turime priekinę spyruoklinę pakabą ir priekyje diskinius stabdžius, o galia būgninius stabdžius. Tad šis paspirtukas dar geriau pritaikytas važinėti nelygiais paviršiais. Ir abu paspirtukai sugeba įveikti iki 20 laipsnių įkalnes.

Ekranai. „Segway Ninebot MAX G30“ vairo centre turi informacinį LED ekraną, o štai „ZERO 9“ turi įdomaus dizaino ekranėlį, kuriame taip rodoma pagrindinė informacija: greitis, pasirinktas režimas, nuvažiuotas atstumas, baterijos energijos kiekis.

Tad informatyvumas yra analogiškas, tik ekranų dizainas visai skirtingas.

Kas dar svarbu?

„Segway Ninebot MAX G30“ Bluetooth ryšiu poruojamas su telefone įdiegta programėle ir taip galima matyti važiavimo statistiką, keisti važiavimo greičių nustatymus, Kruizo režimą, atlikti paspirtuko diagnostiką, atsisiųsti bei įdiegti naują programinę įrangą, aktyvuoti apsaugą nuo vagių, drauge su kitais „Segway Ninebot MAX G30“ paspirtukų savininkais varžytis ir kt.

„ZERO 9“ programėlės nepalaiko ir visi akcentai į galią, bateriją, tvirtumą, galimybes važinėtis ir bekelės tipo keliais.

Ir kurį rinktis: „ZERO 9“ ar „Segway Ninebot MAX G30“?

Iš tikrųjų abu paspirtukai yra nerealiai geri. Bet kurį iš jų pasirinkę liksite patenkinti. Tą puikiai iliustruoja ir pirkėjų teigiamų atsiliepimų gausa bei aukščiausi apžvalgininkų įvertinimai.

 

Ir visgi. Jei daugiausiai važinėjate naujai patiestais bei lygiais keliais, sveriate iki 100 kg, užtenka ir 350W galios bei vienu įkrovimu iki 65 km nuvažiuojamas atstumas Jus pilnai tenkina, tai tada rekomenduojame rinktis „Segway Ninebot MAX G30“. Plius, jis yra ir 170 eurų pigesnis už „ZERO 9“.

Jei negaila papildomų 170 eurų ir norite dar galingesnio 600W, vienu įkrovimu iki 60 km, 47 km/h greičio, su aukščiausios klasės amortizatoriais bei stabdžiais, puikiai tinkančio nelygiems paviršiams, bekelei, dar tvirtesnio (atlaiko iki 120 kg apkrovas), tada „ZERO 9“ yra tobulas variantas.

„Segway Ninebot MAX G30“ yra aukščiausios klasės elektrinis paspirtukas. Už tokią kainą praktiškai idealus variantus:

„ZERO 9“ - labai šaunus elektrinis paspirtukas ir dabar kainuoja 540 eurų pigiau nei, kad Lietuvoje parduodama kuklesnė „ZERO 9“ versija. Tad sutaupymas žvėriškas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()