Iš Lenkijos perkamiausias 2021 vasaros dronas: 5 800 užsakymų, aukščiausi lietuvių vertinimai, 4K raiška, su 3 baterijomis skraidys 75 min., puikios galimybės ir fantastiška kaina (Video, „TYRC LS11 Pro“)  (1)

Rekordinis atpigimas!

AliExpress SuperDeals pasiūlymas

Iš Lenkijos

Labai perkamas lietuvių

Pats perkamiausias 2021 vasaros dronas

Tūkstančiai užsakymų | puikūs atsiliepimai | labai geros specifikacijos ir nuostabi kaina


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„TYRC LS11 Pro“ dronas:

„TYRC LS11 Pro“ drono vaizdo įrašą rasite čia.

„TYRC LS11 Pro“ dronas yra ypatingai populiarus: 5 820 užsakymų, 4 570 atsiliepimų ir net 4,8 balų įvertinimas.

Stebėtina statistika. Įprastai tokios kainos dronų įvertinimas būna kur kas žemesnis.

Kuo gi pirkėjams taip patinka „TYRC LS11 Pro“ dronas?

Pirmiausiai tuo, kad pasiūloje galima rinktis iš skirtingų dronų versijų bei komplektacijų.

Šiuo metu iš Lenkijos sandėlio visi dronai parduodami pilnos komplektacijos, su tvirtais kelioniniais krepšiais.

Taip pat papildomai pridėti atsarginiai propeleriai, apsaugos, atsuktuvas, baterijos įkroviklis, naudojimosi instrukcija ir, žinoma, valdymo pultelis.

Jame yra visi reikalingi valdymo mygtukai, rankenėlės ir dvi atlenkiamos antenos, kuriomis duomenys (2.4GHz ryšiu) į droną perduodami iki 100 metrų atstumu.

Čia tuo pačiu galime patogiai pritvirtinti išmanųjį telefoną ir taip iškart matyti, ką dronas filmuoja, fotografuoja - duomenys perduodami į telefoną ir čia išsaugomi.

Svarbu ir tai, kad dronas palaiko programėlę (tiek iOS, tiek ir Android telefonams), tad su telefonais itin patogu valdyti dronus.

Štai tereikia telefoną pakreipti  kairę pusę ir dronas skris į kairę, palenksite į dešinę - skris į dešinę ir t.t. Įdomus dalykas.

Programėlėje taip pat yra galybė foto bei video filtrų, tad iškart galima redaguoti užfiksuotus vaizdus, juos papildomai pagražinti ir pasidalinti socialiniuose tinkluose.

„TYRC LS11 Pro“ dronas palaiko ir kitų šaunių savybių, kaip: vieno mygtuko paspaudimu pakyla/nusileidžia, aktyvuojamas Headless režimas, dronas apsiverčia 360 laipsnių kampu ir kt.

Čia yra ir galimybė nurodyti konkrečią skriejimo trajektoriją. Programėlėje nurodome norimus taškus ir jų laikydamasis „TYRC LS11 Pro“ dronas skries.

„TYRC LS11 Pro“ dronas yra kompaktiškas, lengvas ir su kelioniniu krepšiu labai patogus pasiimti su savimi.

Gamintojas tvirtina, kad „TYRC LS11 Pro“ dronas palaiko iki 4K filmavimo raišką. Pasiūloje galima rinktis kiek pigesnį 1080P raiškos droną.

Abiejų dronų versijų atvejais dar papildomai dronas turi standartinę kamerą apačioje.

Pagrindinės kameros geba fiksuoti 110 laipsnių apimantį vaizdą, tad užfiksuos visas smagiausias vasaros akimirkas.

Baterija? Šiuo metu dronai iš Lenkijos parduodami su 2 arba 3 baterijomis. Ir čia net labai puiku.

Vienos baterijos skraidyti užtenka iki 25 minučių, tad su papildomomis baterijomis šis laikas pailgės iki 50-75 minučių. Nuostabus rezultatas.

„TYRC LS11 Pro“ yra puikus dronas vaikams, paaugliams ir tiems, kurie nori susipažinti su tokiais įrenginiais, išbandyti jų galimybes ir tuo pačiu neišlaidauti. Tai yra puikus variantas.

Ir tūkstančiai patenkintų pirkėjų gana aiškiai leidžia suprasti, kad „TYRC LS11 Pro“ yra puikus kainos/kokybės dronas. Absoliuti pirkėjų iš Lietuvos dauguma šiems dronams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

Ir kaip gi iš tikrųjų filmuoja „TYRC LS11 Pro“ dronas?

Gana akivaizdu, jog už 30-35 eurus realios 4K raiškos tikėtis vargiai įmanoma. Stebuklų tiesiog nebūna. Už tokią kainą vaizdo kokybė bus kuklesnė. Tačiau „TYRC LS11 Pro“ ir nesitaiko į 500-1000 eurų ir dar daugiau kainuojančius dronus, kur vaizdo kokybė būna nuostabi.

„TYRC LS11 Pro“ yra absoliučiai biudžetinis dronas. Vaikams ir pradedantiesiems. Kurie nori tokį daiktą pavaldyti, išmokti tą daryti tinkamai, su dronais susipažinti praktiškai ir vėliau jau įsigyti rimtą įrenginį.

Štai ir pirkėjai pažymi, kad pats dronas labai geras, vaikams itin patinka, bet 4K vaizdo tikėtis neverta. Geriau jau pirkti droną su daugiau baterijų. Taip galėsite droną skraidinti ilgiau, o į filmavimą reikia žiūrėti kaip į papildomą galimybę ir tiek.

Šiame vaizdo įraše (kalba portugališkai) galite iš arčiau apžiūrėti „TYRC LS11 Pro“ droną ir pasižiūrėti, kaip gi jis filmuoja:

Ieškantiems rimto įrenginio, su realia 4K raiška - rekomenduojame „SJRC F11 4K Pro“ droną. Išsamią jo apžvalgą ir geriausius pasiūlymus rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(9)
(0)

Komentarai (1)