Įspūdinga „Xiaomi“ naujiena nustebins: iš Lenkijos nuostabios kainos ir super pažangi namų stebėjimo kamera - fantastiška 2K raiška, 360° matymas, atnaujintas DI, išmanus žmogaus sekimas ir kitos, dar neregėtos savybės („Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ Pro“, iš Lenkijos, Video pavyzdžiai)  ()

„Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ Pro“ - naujausia kompanijos kamera, kuri ženkliai lenkia savo pirmtakes pažangiausiais techniniais sprendimais. Ir tradiciškai, kamera parduodama už puikią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ Pro“:

 

„Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ“:

 

„Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ Pro“ vaizdo įrašą rasite čia.

„Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ Pro“ - naujausia ir pirmųjų pirkėjų puikiai vertinama IP namų stebėjimo kamera.

Štai šioje lentelėje galite matyti, kuo gi „Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ Pro“ yra pranašesnė už anksčiau rinkoje pasirodžiusias šios serijos IP kameras.

 

Ir „Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ Pro“ turi tikrai ne vieną ir ne du labai svarbius atnaujinimus.

Gamintojas akcentuoja, o ir pirmieji pirkėjai patvirtina, kad naujoji „Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ Pro“ realiai užtikrina 2K raišką.

Ir dėka didelės F1.4 diafragmos sugebama užfiksuoti detalų vaizdą net ir menkai apšviestose vietose.

Tuo pačiu naujoji kamera labai gerai dirba tamsesniuoju paros metu ir filmuoja spalvotą vaizdą. Yra ir nespalvotas naktinis filmavimas.

Šaunu ir tai, kad „Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ Pro“ fiksuoja visą vaizdą 360 laipsnių kampu. Vertikaliai pasisuka 96°.

Kitas privalumas - integruoti 2 mikrofonai bei garsiakalbiai. Tad per šią kamerą galima kalbėtis su šalia esančiais žmonėmis.

Tuo pačiu naujovė - integruotas aplinkos triukšmo slopinimo techninis sprendimas, tad per šią kamerą kalbėtis bus dar maloniau. Bus dar geriau girdimi pašnekovų sakomi žodžiais.

Įdomus sprendimas yra ir tai, kad „Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ Pro“ kiek pakitusi išvaizda, korpusas.

 

Ir dabar, norintiems tam tikromis akimirkomis maksimalaus privatumo, galima šią kamerą paslėpti korpuse ir ji nieko nematys. Fiziškai yra uždengiamas objektyvas.

Gamintojas tvirtina ir tai, kad atnaujintas DI dirba dar geriau ir suteikia papildomų privalumų, kaip išmanųjį žmogaus sekimą. 

Dabar „Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ Pro“ kamera pati užfiksuoja regimajame lauke žmogų ir jį nuolat seka bei įrašo visą fiksuojamą vaizdą. Viskas vyksta automatiškai. Žinoma, tokią funkciją galima įjungti/išjungti programėlėje.

Iš įdomesnių naujovių yra ir Bluetooth Gateway galimybė. Tai reiškia, kad „Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ Pro“ kamera veikia, kaip vadinamieji „Vartai“, prie kurių galima prijungti, Bluetooth ryšiu, kitus „Xiaomi“ išmaniųjų namų daiktus - langų jutiklius, orų stoteles, elektronines durų spynas ir kt. - ir taip sukūrus išmaniųjų namų sistemą maksimaliai išnaudoti šių daiktų privalumus.

Pavyzdžiui, prijungiame prie „Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ Pro“ kameros elektroninę durų spyną ir kai tik kas bandys be Jūsų leidimo įeiti į kambarį, durų spyną duos pranešimą į kamerą, pastaroji pradės filmuoti, dar prieš užfiksuojant judėjimą, ir apie neramumus informuos Jus pranešimu į telefoną. Puikus dalykas.

 

Kas dar svarbu?

„Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ Pro“ kamerą galima pritvirtinti tiek ant stalo, tiek ant kitų paviršių. Čia jau kiekvieno atveju telieka nuspręsti, kaip patogiau.

Tuo pačiu dabar jau kamera jungiasi ne tik 2.4GHz WiFi ryšiu, bet ir 5GHz. Tai užtikrins dar greitesnį duomenų perdavimą. Telieka į telefoną atsisiųsti išmaniąją programėlę, ją įsidiegti ir suporuoti su kamera. Programėlėje rasite pilnas valdymo galimybes, čia peržiūrėsite vaizdo įrašus, bendrausite su šalia kameros esančiais žmonėmis ir t.t.

Kalbant apie duomenų saugojimą, tai galima rinktis iš trijų variantų: NAS, debesijos serverį (7 dienos nemokamai), įdėti iki 32GB microSD atminties kortelę.

Kadangi „Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ Pro“ kamera vaizdo įrašą suspaudžia H.265 formatu, tai kokybė išlieka aukšta, o vietos atminties kortelėje užims mažai.

 

Tuo pačiu galima rinktis, kad kamera filmuotų tik tada, kai užfiksuojamas judėjimas. O įprastai darbuotųsi budėjimo režime. Visos galimybės ir nustatymai pasirenkami programėlėje (Android ir iOS). Galima prijungti ir prie Windows PC.

Apibendrinus, „Xiaomi Smart IP Camera 2K PTZ Pro“ - labai šauni namų stebėjimo kamera. Pažangiausiais sprendimais, reikšmingais atnaujinimais, lyginant su pirmtakėmis, ir už puikią kainą.

Informatyvi apžvalga anglų kalba - kaip pajungti, kaip naudotis, realių vaizdo įrašų pavyzdžiai:

Gera apžvalga rusų kalba:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()