„XIDU PhilPort” – daugiafunkcis hubas, kuris Jūsų kompiuteriui suteiks visiškai naujų galių: 6 in 1 jungtys, 100W PD krovimas, 4K vaizdo raiška, net 5 Gbps duomenų perdavimo greitis ir tarnaus 5 kartus ilgiau nei kiti hub'ai („XIDU PhilPort” daugiafunkcis šakotuvas, specialus pasiūlymas)  ()

Anksčiau nešiojami kompiuteriai turėjo galybę įvairiausių jungčių. Mados keičiasi. Dabar tokie kompiuteriai vis plonesni, vis lengvesni ir dėl to turi vis mažiau jungčių. Tiesiog nelieka vietos tokioms jungtims, kaip: USB-A, HDMI ir kai kada net Type-C. O šių jungčių tikrai reikia. Štai čia ir pagelbės šis puikus „XIDU PhilPort” įrenginys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Specialūs pasiūlymai

„XIDU PhilPort” daugiafunkcis hub'as (šakotuvas):

 

„XIDU” taip pat informuoja, kad šiuo metu iš Prancūzijos sandėlio galima įsigyti „XIDU Tour Pro PC” nešiojamą kompiuterį - jo pasiūlymą rasite čia.

Gamintojas tvirtina, kad priešingai nei kiti šakotuvai, daugiafunkciame „XIDU PhilPort” hub'e dera naujos technologijos ir moderni išvaizda.

Galima rinktis iš dviejų įrenginio spalvų: Karališko mėlynumo ar Rožinės rausvos. Korpuso viršus dengtas grūdintu stiklu, dėl ko atrodo labai prabangiai.

Super puikus dalykas, kad 6 jungtis viename įrenginyje turintis „XIDU PhilPort” užtikrina iki 100W greitąjį PD įkrovimą.

Tai ypač naudinga tiems, kurių įrenginiuose tėra viena  USB-C jungtis. Su „XIDU PhilPort” neprarasite tos reikalingos C-jungties ir besidarbuodami galėsite greitai įkrauti įrenginius bei tuo pačiu perduoti reikiamus duomenis. Užtikrinamas labai greitas duomenų perkėlimas - iki 5 Gbps.

Šaunu ir tai, kad „XIDU PhilPort” turi integruotą laidą, įvilktą į pintą nailoninį apvalkalą.

Siekiant pagerinti patvarumą ir sumažinti dilimą, prie abiejų galų buvo pridėtas papildomas apsaugos sluoksnis, teigia gamintojas.

Dėl šių patobulinų laidas atlaikys daugiau nei 20 000 kartų 90 laipsnių lenkimą ir tai reiškia, kad šis hub'o laidas tarnaus 5 kartus ilgiau, nei įprastų hub'ų laidai.

„XIDU PhilPort” šakotuvas yra kompaktiško dydžio (11,8 x 3,4 x 1,2 cm) ir lengvas - tilps ir į krepšį, ir į drabužių kišenėlę. Patogu pasiimti su savimi į kelionę.

Trys USB 3.0 jungtys leis patogiai prie kompiuterio prijungti reikiamus įrenginius, kaip: PC pelę, klaviatūrą ir kt.

Dėka HDMI (4K@30 GHz) jungties galima prijungti UHD (4K) monitorius, kas taip pat labai pravartu, ir turėti UHD (3840x2160 @ 30Hz) ir/ar FHD (1080P) raišką.

Tad „XIDU PhilPort” daugiafunkcis šakotuvas yra puikus įrenginys tiems, kurie nori prie savo šiuolaikinio ir plono PC prijungti reikiamus prietaisus.

Ir tą galėsite padaryti greitai bei patogiai. „XIDU PhilPort” suderinamas su įvairių gamintojų įrenginiais ir operacinėmis sistemomis: Mac OS, Windows, Android, Chrome OS, iPad OS ir kt. Šaunus ir naudingas daikčiukas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()