Išskirtiniai pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio ir jokių papildomų PVM bei muito mokesčių: bent 14 metų šviesiantis „Yeelight YLXD76YL“ išmanusis šviestuvas ir su kuponu legendinis „Creality Ender 3“ 3D spausdintuvas (Video)  ()

Geriausi savaitgalio pasiūlymai:

- „Yeelight YLXD76YL“ išmanusis šviestuvas iš Vokietijos sandėlio;

- „Creality Ender 3“ 3D spausdintuvas iš Vokietijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai svarbu: Cafago informuoja, kad perkant iš šios parduotuvės Europos sandėlių, nebus jokių papildomų mokesčių.

Tai reiškia, kad į galutinę kainą jau yra įskaičiuoti visi nuo 2021-07-01 reikalaujami mokesčiai ir užsisakę prekę iš EU sandėlio, ją gausite įprasta tvarka, kaip ir iki 2021-07-01.

 

„Yeelight YLXD76YL“ išmanusis šviestuvas

  • Cafago - 44,51 €;
    • 77 % nuolaida;
    • už 6,45 € į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad visi mokesčiai jau įskaičiuoti;
    • ribotas prekių skaičius.

„Yeelight YLXD76YL“ yra 32 x 7,3 cm dydžio pakabinamas LED šviestuvas.

Gana kompaktiškas ir tuo pačiu labai kokybiškas, funkcionalus šviestuvas, kurio šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6500 K diapazone.

 

Ryškumas siekia iki 1500 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas.

Geriausia tai, kad 23 W šviestuvas naudoja mažai elektros ir jį galima valdyti pulteliu, išmaniuoju jungikliu ir išmaniosiomis programėlėmis. Tokio galingumo užtenka apšviesti 15-20 m2 plotui.

Šviestuvas yra labai paprastai ir greitai pritvirtinamas, o jo korpusas yra pagamintas taip, kad į vidų nepatenka dulkės ir vabzdžiai.

Čia turime 48 LED šviestukus ir pasak gamintojo, „Yeelight YLXD76YL“ šviestuvas švies 40 000 valandų. Net jei kasdien jis bus įjungtas po 8 valandas, taip jis švies beveik 14 metų. Daugiau nei įspūdinga.

Taip pat labai svarbu ir tai, kad „Yeelight YLXD76YL“ šviestuvas užtikrina 95 Ra spalvos atkūrimo indeksą, tad kambaryje esančių daiktų spalvos atrodo natūraliai.

Taip pat yra palaikomi „Moonligth“ ir „Sunlight“ režimai, o visas šviestuvo valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu (per WiFi 2.4 GHz (palaiko ir Bleutooth 4.0), tereikia atsisiųsti Yeelight programėlę, dirba su Android 4.4 / iOS 9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis). Šaunūs privalumai.

„Creality Ender 3“ 3D spausdintuvas

  • Cafago - 124,99 €;
    • kuponas - TC0954;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad visi mokesčiai jau įskaičiuoti;
    • ribotas prekių skaičius.

„Creality“ kompanija yra puikiai žinoma 3D spausdintuvų mėgėjams ir „Ender 3“ modelis jau tapo tikra legenda: daugybė Youtube apžvalgų, tūkstančiai pirkėjų atsiliepimų ir absoliutus dominavimas.

Daugelis tvirtina, kad „Creality Ender 3“ yra kompaktiškas ir nebrangus 3D spausdintuvas, kuris labai tinka ir jau patyrusiems profesionalams, ir ypač tiems, kurie dar tik ketina išbandyti 3D spausdintuvų galimybes.

„Creality Ender 3“ sveria 8 kilogramus, yra 44 x 41 x 46,5 cm išmatavimų ir turi 220 x 220 x 250 mm spausdinimo erdvę.

Tai reiškia, kad „Creality Ender 3“ spausdintuvas gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender 3“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus: PLA, ABS, TPU ir kt.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 180 mm/s.

„Creality Ender 3“ neturi į prisilietimus reaguojančio ekrano ir jis aprūpintas įprastu LCD ekranėliu, o funkcijos yra pasirenkamos su valdymo rankenėle.

Jis taip pat palaiko microSD kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius ir palaiko Power loss recovery funkciją, todėl leidžia tęsti darbą po nesklandumų.

Kompanija taip pat pabrėžia „Creality Ender 3“ spausdintuvo mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas.

Jo korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės. Tai pastebi ir šis apžvalgininkas, kuris teigia, kad „tai vienas geriausių ir kokybiškiausiai pagamintų biudžetinių 3D spausdintuvų“.

Ir nors „Creality Ender 3“ pakuotėje atkeliauja dar nesurinktas, jį surinkti yra visai nesudėtinga. Tam prireiks vos vienos valandos, o instrukcija yra aiški ir patogi.

Jau virš 2,8 mln. kartų peržiūrėta „Creality Ender 3“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: