AliExpress pirkėjai rekomenduoja: masiškai šluojamas išmanusis laikrodis vos už €28 - net 8900 užsakymų, nuostabus dizainas bei vartotojo sąsaja, 100+ ekrano pasirinkimų, kraujo spaudimo bei deguonies kraujyje matavimas ir puikūs pirkėjų vertinimai („COLMI P8 Plus“ palyginimas su „COLMI P8“, Video)  ()

„COLMI P8 Plus“ - tiesiog masiškai perkami išmanieji laikrodžiai. Puikios išvaizdos, funkcionalumo ir kainos įrenginiai, kuriuos labai giria pirkėjai iš Lietuvos bei viso pasaulio ir juos išbandę apžvalgininkai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Primename, kad šiuo metu AliExpress automatiškai priskaičiuoja PVM mokestį, kurį ir matysite užsakymo pabaigoje.

Jį sumokėję būsite užtikrinti, kad visi reikiami mokesčiai jau yra sumokėti ir nieko papildomai, prekei atvykus į Lietuvą, mokėti nebereikės. Tuo pasirūpina AliExpress.

Plačiau apie naująją pirkimo AliExpress tvarką galite paskaityti mūsų straipsnyje čia.

„COLMI P8 Plus“ vaizdo įrašą rasite čia.

Kuo pasižymi „COLMI P8 Plus“, kuo skiriasi nuo „COLMI P8“ ir kodėl jis taip patinka pirkėjams?

Tas „Plus“ žodelis laikrodžio pavadinime yra neatsitiktinai ir čia tikrai turime „COLMI P8“ atnaujinimą. Ir labai sėkmingą atnaujinimą, dėl ko pirkėjai taip mėgsta bei giria „COLMI P8 Plus“.

Šis laikrodis taip pat turi keičiamus TPU dirželius, kurių, beje, galite iškart įsigyti papildomai. Kaip ir pasirinkti norimos spalvos išmanųjį laikrodį.

Įdomus dalykas, kad „COLMI P8 Plus“ jau turi korpuso šone papildomą valdymo ratuką, dėl ko keliauti per labai dailią laikrodžio vartojo sąsają ir visas funkcijas bus dar patogiau.

Taip pat „COLMI P8 Plus“ jau turi didesnį ir aukštesnės raiškos spalvotą ir į prisilietimus reaguojantį ekraną: ekranas ūgtelėjo nuo 1,4 iki 1,69 colių, o raiška nuo 240*240 iki 240*280. Akivaizdūs privalumai.

Kaip ir tai, kad „COLMI P8 Plus“ dabar atitinka dar aukštesnį IP67 standartą, tad yra atsparus dulkėms, prakaitui bei vandeniui.

Ir taip, šalia įprastų bėgimo, važiavimo dviračiu, krepšinio, futbolo ir kitų sporto šakų (viso 8 aut. past.) pasirinkimo, „COLMI P8 Plus“ palaiko ir plaukimą.

„COLMI P8 Plus“ su Android bei iOS įrenginiais poruojamas Bluetooth ryšiu ir taip DaFit programėlėje gausime daug išsamios informacijos bei galėsime atlikti norimus funkcijų pakeitimus.

Išmanusis laikrodis informuoja apie gaunamus socialinių tinklų, programėlių, SMS bei skambučių pranešimus, kas irgi yra labai patogu.

Taip pat pirkėjai tvirtina, kad su „COLMI P8 Plus“ galima nuotoliniu būdu valdyti telefono muzikos grotuvą. Irgi pravarti galimybė.

Kalbant apie fizinės veiklos stebėjimo rodiklius, tai „COLMI P8 Plus“ nuolat seka širdies ritmą, geba išmatuoti kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje, miego kokybę (jo lygius), primena apie būtinybę pajudėti ir padeda sekti menstruacijų ciklus.

„COLMI P8 Plus“ išsiskiria ne tik puikia išvaizda ir plačiu funkcionalumu, bet ir labai gražia vartotojo sąsaja. Ji, beje, yra atnaujinta, palyginus su „COLMI P8“, ir dabar visa informacija pateikiama dar gražiau bei sklandžiau.

„COLMI P8 Plus“ palaiko anglų, rusų, vokiečių, prancūzų, ispanų ir kitas kalbas. O programėlė palaiko dar daugiau kalbų - yra ir lenkų.

Plius, „COLMI P8 Plus“ palaiko 100+ ekrano pasirinkimų ir netgi galima susikurti savo individualų. Daugeliui tai itin patinka ir galima ant laikrodžio ekrano uždėti norimą nuotrauką.

Baterija? Jos talpa taip pat ūgtelėjo iki 190 mAh ir gamintojas teigia, kad jos užtenka iki 7 dienų. Pirkėjai tvirtina, kad realybė, naudojant laikrodį įprastai, rezultatas yra apie 5 paros, kas taip pat yra gerai.

„COLMI P8 Plus“ - puikios kainos ir kokybės atstovas. Šiuos laikrodžius perka, kaip karštas bandeles: 8 900 užsakymų, 5 300 atsiliepimų ir net 4,8 balų įvertinimas. Stebėtina statistika, ypač kai tiek daug pirkimų. Ir čia tik oficialiame kompanijos puslapyje AliExpress.

Pirkėjai labai giria šiuos išmaniuosius laikrodžius. Tame tarpe ir pirkėjai iš Lietuvos, kurių absoliuti dauguma duoda 5 balus.

Apžvalga anglų kalba:

Apžvalga rusų kalba:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()