Už mažiausią kainą apžvalgininkų rekomenduojama bombinė naujiena iš „Xiaomi“: įspūdingų galimybių išmanusis laikrodis su AMOLED ekranu, deguonies kiekio kraujyje matavimu, 5ATM, integruotu SONY GPS moduliu, iki 20 dienų atlaikančia baterija ir įspūdingu sporto rezultatų fiksavimu („Haylou RS3“ palyginimas su „Haylou LS05S“, apžvalga, Video, papildymas 2021-08-17)  ()

„Haylou RS3“ - ką tik rinkoje pasirodžiusi naujausia „Xiaomi“ ekosistemos naujiena. Puikių galimybių, kainos ir pirmųjų apžvalgininkų labai gerai vertinamas išmanusis laikrodis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Haylou RS3“ (modelis LS04):

 

„Haylou RT LS05S“:

Atkreipiame dėmesį, kad AliExpress sutvarko visus mokesčius ir muitinimo klausimus, tad įsigijus bet kurį iš šių laikrodžių Jums daugiau niekuo rūpintis nereikės.

„Haylou“ kompanijos pavadinimas tikriausiai daugeliui yra girdėtas ir ypač kalbant apie garso įrangą.

Ši kompanija gamina labai geros kainos ir kokybės ausines, tačiau pastaraisiais metais plečia savo produktų asortimentą ir taip pasaulį išvydo keletas išmaniųjų laikrodžių.

„Haylou RS3“ vs. „Haylou RT LS05S“: nugalėtojas akivaizdus

Štai čia ir turime jų pačią karščiausią naujieną - „Haylou RS3“ išmanųjį laikrodį.

O kuo gi jis gali pasigirti bei skiriasi nuo anksčiau pasirodžiusio ir populiaraus „Haylou RT LS05S“? Į tai labai gerai atsako štai žemiau pateiktos palyginimo lentelės.

Be pasikeitusios išvaizdos ir dizaino elementų - „Haylou RS3“ padidėjo ir truputi pasunkėjo - milžiniškas pokytis yra ekrano srityje.

Dabar „Haylou RS3“ jau turi AMOLED 2.5D stiklu dengtą ir dar didesnį 1,28 colių įstrižainės ekraną su dar didesne 390 x 390 raiška.

Tai yra labai svarbus pokytis ir „Haylou RS3“ ekranas yra dar didesnis, sodresnių spalvų, geriau matoma informacija ir jos tiesiog ekrane yra daugiau.

Kitas milžiniškas pokytis - integruotas SONY GPS modulis. Tokiu dalyku anksčiau pasirodęs „Haylou RT LS05S“ pasigirti negali.

Tad su „Haylou RS3“ jau nebūtina pasiimti išmanaus telefono, norint, kad bėgimo, važiavimo dviračiu ar kita fizinė veikla lauke būtų užfiksuota žemėlapyje. Dabar tą sugeba „Haylou RS3“ padaryti pats.

Kalbant apie fizines veiklas, tai „Haylou RS3“ taip pat padidėjo sportinių režimų pasirinkimas - nuo 12 iki 14.

Ir čia itin svarbūs pokyčiai kalbant apie plaukimo režimus. Dabar „Haylou RS3“ jau atitinka 5ATM standartą, kai „Haylou RT LS05S“ IP68, tad ir atsirado plaukimo režimai: galima plaukioti tiek baseine, tiek ir atvirame vandens telkinyje.

Ir „Haylou RS3“ sugeba ne tik užfiksuoti kiek laiko plauksite bei sudegintas kalorijas.

Dėka dar daugiau integruotų jutiklių, „Haylou RS3“ sugeba automatiškai, pagal rankų mostus, nustatyti kokiu plaukimo stiliumi plauksite ir atitinkamai dar tiksliau įvertins nuplauktą atstumą, grybšnių kiekį, sudegintas kalorijas ir kitus rodiklius. Šaunus funkcionalumas.

Iš kitų pokyčių svarbus patobulinimas yra ir tas, kad nuo šiol „Haylou RS3“ jau sugeba išmatuoti ir deguonies kiekį kraujyje. Svarbus privalumas, apie sveikatos būklę suteiksiantis dar daugiau informacijos.

„Haylou RS3“ sumažėjo įkraunama baterija: nuo 300 mAh iki 230 mAh, tačiau maksimalus veikimo laikas išliko toks pats - iki 20 dienų. Jei nuolat matuojamas širdies ritmas, tai iki 12 dienų. Panašu, kad „Haylou RS3“ energiją naudoja dar efektyviau.

Kitais aspektais abu laikrodžiai yra panašūs:

  • nuolat seka širdies ritmą;
  • fiksuoja miego kokybę;
  • yra nuotolinis muzikos grotuvo valdymas, randa telefoną, orų prognozė ir kt.;
  • informuoja apie gaunamus SMS, socialinių tinklų ir skambučių pranešimus - atsakyti galimybės nėra;
  • su telefonais (iOS ir Android) poruojami Bluetooth V5.0 ryšiu;
  • palaiko programėlę bei visas jos suteikiamas funkcijas ir t.t.

Štai ką apie šią naujieną sako patys pirmieji apžvalgininkai

„Išvaizda - nuostabi. Miego kokybę analizuoja teisingai. Deguonies kiekio kraujyje matavimas. Tiesa, rankiniu būdu, tai yra - nuolatos to laikrodis nedaro.

Integruotas SONY GPS modulis. Pirmasis toks dalykas Haylou kompanijos laikrodžiuose.

AMOLED ekranas, aliuminio korpusas su nugarėlėje plastiko elementais, du fiziniai mygtukai, 5ATM standartas, keičiami silikoniniai dirželiai, baterija atlaiko 12 dienų - net su įjungtomis visomis funkcijomis, o tai jau puiku.

Laikrodis ganėtinai lengvas, ant riešo beveik nesijaučia, miegoti užsidėjus laikrodį patogu. Beje, galima programėlėje susikurti savo individualų ekrano atvaizdavimą. Šaunus laikrodis.“

„Haylou RS3“ ir „Haylou RT LS05S“ palyginimas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(8)
(5)

Komentarai ()