Iš Čekijos paskutiniai vienetai išskirtinių ir masiškai šluojamų „Xiaomi“ ventiliatorių - bokšto tipo, be menčių, 100 pūtimo režimų, valdomi programėle, super energetiškai efektyvūs ir už puikią kainą („Xiaomi Mijia Bladeless Tower Fan“ ventiliatorius, iš Čekijos, Video)  ()

„Xiaomi Mijia Bladeless Tower Fan“ - kiek neįprasto tipo ventiliatorius. Įdomaus dizaino, su programėle, labai plačių valdymo galybių, itin efektyvus ir geros kainos įrenginys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Mijia Bladeless Tower Fan“ ventiliatorius (modelis BPTS01DM):

 

Šiuo metu ventiliatoriai yra viena perkamiausių prekių ir priežastis paprasta, ne tik Lietuvą, bet ir visą Europą kankina karščiai.

Tad ir šie „Xiaomi Mijia Bladeless Tower Fan“ ventiliatoriai daugelyje parduotuvių jau yra išpirkti ir čia tėra likę paskutiniai vienetai, kurie neužsilaikys.

„Xiaomi Mijia Bladeless Tower Fan“ yra gerai vertinamas pirkėjų ventiliatorius ir kiek išskirtinis savo dizainu.

Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Mijia Bladeless Tower Fan“ pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, tvirtai stovi ant grindų (specialaus pagrindo), aprūpintas bešepetėliniu varikliu ir čia neturime įprastų, didelių menčių.

Teigiama, kad dėl tokio pasirinkimo „Xiaomi Mijia Bladeless Tower Fan“ užtikrina dar tolygesnį ir malonesnį vėjo srautą. O valdymui mygtukai įrengti šio bokšto viršutinėje dalyje.

„Xiaomi Mijia Bladeless Tower Fan“ yra 22W galios, jungiamas į 220V elektros tinklą su 1,6 metro laidu. Pačio ventiliatoriaus dydis yra 111,1 x 31 x 31 cm ir sveria 4,3 kg.

Taip pat gamintojas tvirtina, kad ventiliatorius dirba itin tyliai ir maksimalus keliamo garso lygis siekia vos 34,6 dB. Iš tikro, tai labai tylus ventiliatorius, pabandykite išgirsti, kaip jis veikia - apžvalgininkas stovi prie jo su įjungtu mikrofonu:

Šaunu ir tai, kad WiFi 2.4GHz ryšiu ventiliatorius prijungiamas prie telefone įdiegtos programėlės ir taip galima ventiliatorių pilnai valdyti: rinktis laikmatį, aktyvuoti užraktą nuo vaikų ir rinktis net iš 100 vėjo pūtimo režimų. Taip, šis ventiliatorius, vienas iš nedaugelio rinkoje, gali sukurti tikrą vėjo imitaciją. 

Imitacijos metu jis keičia vėjo srauto stiprumą nuo silpno vėjelio iki didžiausios galios ir ši vėjo srauto variacija keičiasi maksimaliai artimai natūralioms sąlygoms. Pasak tai išbandžiusių apžvalgininkų, toks darbo režimas primena sėdėjimą prie atidaro lango ir kur kas mažiau erzina, nei pastovus ir įkyrus ventiliatoriaus garsas su vienodu oro srautu. 

O pats vėjas pučiamas 150 laipsnių kampu ir darbo našumo rodiklis yra puikus - 541m³/h. 

„Xiaomi Mijia Bladeless Tower Fan“ - šaunaus dizaino, funkcionalus ir geros kainos ventiliatorius. Puikus daiktas atsivėsinti esant iki 15㎡ ploto patalpoje. Štai kaip ventiliatorius atrodo gyvai - 1 foto.

Šauni ventiliatoriaus apžvalga, kurios autorius pabrėžia ir tą faktą, kad šis ventiliatoriaus naudoja labai mažai energijos: pasirinkus maksimalų vėjo pūtimo režimą - vos 1.2-1.5 kWh sunaudoja per 6, jei ventiliatorius kasdien naudojamas po 8 val. Super efektyvumas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()