GeekBuying pirkėjai rekomenduoja: iš Lenkijos karščiausia elektrinio paspirtuko naujiena - 500W galia, iki 48V/18Ah baterija, vienu įkrovimu iki 60 km, net 45 km/h greitis, tinka bekelei, su primontuota sėdyne, puikiu pirkėjų vertinimu ir už labai gerą kainą („YOUPIN Q02“ elektrinio paspirtuko atsiliepimai, iš Lenkijos)  ()

„YOUPIN Q02“ - naujai rinkoje pasirodęs elektrinis paspirtukas ir GeekBuying dabar naują jų partiją parduoda už labai geras kainas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„YOUPIN Q02“ elektrinis paspirtukas (modelis Q02):

 

„YOUPIN Q02“ yra naujai rinkoje pasirodęs elektrinis paspirtukas ir GeekBuying juos parduoda už geriausias kainas.

Šiuo metu ruošiama nauja paspirtukų partija ir jį užsisakiusiems bus iš Lenkijos sandėlio išsiųstas per porą dienų. Tiesiai į namus Lietuvoje pristatys DHL siuntų tarnyba.

Ir „YOUPIN Q02“ net labai dėmesio vertas elektrinis paspirtukas.

Gamintojas tvirtina, kad „YOUPIN Q02“ yra ganėtinai kompaktiškas, sulankstomas ir itin tvirtas elektrinis paspirtukas. Čia jau turime ir pritvirtintą sėdynę, tad su paspirtuku galima važiuoti tiesiog sėdint.

„YOUPIN Q02“ aprūpintas pripučiamais 10 colių dydžio ratais ir dvigubais stabdžiais: priekinį ratą stabdo E-ABS, o galinį ratą mechaniniai diskiniai stabdžiai. Maksimalus stabdymo kelias siekia iki 4 metrų.

Gamintojas pažymi ir tai, kad „YOUPIN Q02“ elektrinis paspirtukas aprūpintas net keletų amortizatorių. Jų yra ir priekiniame bei galiniame ratuose bei po sėdyne, kad kelionė būtų kuo malonesnė.

Tai yra sutvirtino aliuminio rėmo elektrinis paspirtukas su, pasak gamintojo, praplatinta stovėjimo aikštele, dar patogesniam kojų padėjimui ir su „YOUPIN Q02“ galima važinėti tiek asfaltuotais, tiek bekelės tipo keliais.

„YOUPIN Q02“ elektrinis paspirtukas aprūpintas 500W galios bešepetėliniu varikliu ir 15Ah 48V arba 18Ah 48V baterija. Pastarąją galite rinktis užsakymo metu.

Didesnės talpos baterija vienu įkrovimu leis nuvažiuoti didesnį maksimalų atstumą: atitinkamai 45 km ir 60 km.

Paspirtukams turimos didelės galios užteks įveikti ir iki 25 laipsnių įkalnes, galima važinėtis nuo -10°C iki 40°C temperatūroje bei jie atlaiko iki 150 kg svorio apkrovas, kas yra įspūdinga.

„YOUPIN Q02“ palaiko skirtingus važiavimo greičius ir paspirtukai atkeliaus su iki 25 km/h maksimaliu greičiu. Taip yra dėl to, kad kai kuriose EU šalyse maksimalus paspirtukų greitis yra ribojimas, tačiau „YOUPIN Q02“ galima nuimti greičio apribojimą.

Ir kaip teigia pirmieji „YOUPIN Q02“ paspirtukus įsigiję pirkėjai, tada maksimalus greitis pasiekia ir net iki 45 km/h greitį.

„YOUPIN Q02“ - ganėtinai įspūdingas elektrinis paspirtukas. Kaip už tokią kainą net įspūdingų parametrų. Tik atkreipkite dėmesį, kad jis sveria 19 kg, tad nėra pats lengviausias ir labiau skirtas suaugusiems ir vyresniems paaugliams.

Štai vieno pirmojo pirkėjo išsamus atsiliepimas:

  • ze***f: Labai geras paspirtukas. Aš jį turiu jau 3 mėnesiai ir dirba puikiai. Pasirinkau 18Ah modelį ir realus nuvažiuojamas atstumas vienu įkrovimu siekia 40 km. Verta pažymėti, kad paspirtukas palaiko 3 greičio pasirinkimus: mode 1 = 25km/h, mode 2 = 35km/h, mode 3 = 45km/h. Aš naudoju tik pirmą greičio pasirinkimą ir man užtenka 25km/h. Tai yra ir saugiau važiuoti, ir baterijos energija naudojama efektyviau. Prie pirmo greičio turiu 1A, o štai prie maksimalaus greičio jau 4A. Reguliariai patikrinkite visus varžtus, kad važiuotumėte saugiai.

Paspirtuko išpakavimas, apžvalga:

Pasivažinėjimas vasaros metu:

Pasivažinėjimas žiemos metu:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()