Lietuvos pirkėjai rekomenduoja: iš Lenkijos pats perkamiausias smūginis gręžtuvas/suktuvas, kokio Lietuvoje net nerasi - iki 4 kartų pigiau, tinka gręžti mūrą ir visiems įprastiems suktukų darbams („Heimerdinger LB176​“ atsiliepimai, iš Lenkijos, įspūdingi video testavimai)  ()

„Heimerdinger LB176​“ - įspūdingai populiarus, puikiai pirkėjų vertinamas ir tiesiog juokingai žemos kainos smūginis gręžtuvas/suktuvas. Štai ką jis sugeba ir ką sako pirkėjai bei apžvalgininkai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Heimerdinger LB176​“ pusiau profesionalus ir AliExpress perkamiausias smūginis gręžtuvas/suktuvas, net 13 mm griebtuvas:

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu galima rinktis iš keleto variantų: su dviem 4,0Ah arba dviem 6,0Ah baterijomis ir su papildomais dėklais bei antgalių komplektais.

Fantastiškai gera „Heimerdinger LB176​“ kaina

Kalbant apie „Heimerdinger LB176​“ kainą, tai Lietuvoje jam tiesiog nėra adekvataus analogo.

Už 100€ Lietuvoje gausite labai kuklios galios akumuliatorinį smūginį gręžtuvą be baterijų arba kažką tokio, kaip Yato YT-82786 su viena baterija - 1x2,0 Ah, vos 40 Nm.

Analogiškos komplektacijos modeliai su 80-120Nm ir 2 baterijomis (po 4,0Ah) Lietuvoje kainuoja nuo 250€, pvz: Stanley SFMCD721M2K-QW; (18 V; 2x4,0 Ah akum.). Bosch analogai kainuoja net nuo 400€.

Tad kainos klausimu akivaizdus nugalėtojas yra „Heimerdinger LB176​“.

Už tokią kainą nuostabios „Heimerdinger LB176​“ savybės

Ir šį teiginį patvirtina daugybė pirkimų bei puikūs pirkėjų vertinimai. Tai yra perkamiausias AliExpress smūginis gręžtuvas.

„Heimerdinger LB176​“ specifikacijos net labai geros:

  • 80-120Nm, 18V, 340W;
  • greitai įkraunama 4,0Ah arba 6,0Ah baterija;
  • 1,4 kg, labai tvirta konstrukcija, pritaikyta smūginiam gręžimui;
  • bešepetėlinis variklis - tarnaus ženkliai ilgiau, palyginus su įprastais varikliais;
  • maks. grąžto Ø medienai - 38 mm, plienui - 13 mm, betonui - 14 mm;
  • 2 pagrindiniai greičiai: 750/min ir 1350/min (perėjimas yra 8-nių padėčių);
  • gręžimas/įsukimas ir išsukimas (reversas);
  • standartinis 1/2'' griebtuvas (13 mm);
  • 20 padėčių + 2 padėtys smūginiam gręžimui. Vertikalūs smūgiai gręžimo režimu.
  • LED pašvietimas, korpusas dengtas specialia guma, tad laikyti rankoje yra patogu.

Trumpai tariant, „Heimerdinger LB176​“ - 120Nm, 1,4 kg pusiau profesionalus smūginis gręžtuvas/suktuvas su net 13 mm griebtuvu.

Aukščiausi balai iš pirkėjų

„Heimerdinger LB176​“ puikiai vertinamas pirkėjų. Kaip ir minėjome, tai yra perkamiausias AliExpress smūginis gręžtuvas: 4 420 užsakymų, 2 600 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas.

Fantastiška statistika ir už tokią analogų Lietuvoje nėra. O tie, kurie ir prilygsta savo parametrais „Heimerdinger LB176​“ modeliui - kainuoja 2,5-4 kartus brangiau.

Daugybė pirkėjų džiaugiasi „Heimerdinger LB176​“ nuostabiu kainos ir kokybės santykiu. Turime ir daugybę patenkintų pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimų. Štai keli patys išsamiausi:

  • R***r: Rekomenduoju. Greit pristatė ir viskas veikia - 1 foto;
  • S***s: Gavau per 3 dienas iš Lenkijos sandėlio. Reikėjo skubiai, todėl labai patenkintas;
  • T***c: Dėkoju pardavėjui už greitą pristatymą ir puikų įrankį. Kokybė nuostabi, viskas veikia labai gerai. Atrodo, kaip Makita klonas ir dirba puikiai. Rekomenduoju kiekvienam.
  • J***s: Galingas, tvirtas, kokybiškas suktukas. Pagaminimo kokybė net labai gera. Iš minusų, tik man kiek nepatinka perėjimas per didžiausius greičius. Viso greičių čia yra 8 ir viskas gerai, tačiau tas perėjimas nuo 7 į 8-ą yra su dideliu pokyčiu. Bet čia menkniekis. Bendrai, įrankis labai geras - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto;
  • S***s: Pirmas įspūdis geras. Matosi, kad tai ne dewalt ir ne bošas. Labai nepatiko įkroviklis, mažas, silpnas ir nepatogus. Jie turi ir normalų, bet šiame komplekte įdėjo „vaikišką​“. Reikės nusipirkti pas juos normalų, jis kainuoja 25 eurų (atkreipiame dėmesį, kad perkant komplektą su grąžtų rinkiniu ir lagaminu - įdedamas normalus įkroviklis aut. past.). Atsiuntė iš Lenkijos per keturias dienas. Išbandžiau, galingai suka. Panašu, kad sumokėtų pinigų vertas.

Štai čia yra įdomi ir išsami „Heimerdinger LB176​“ apžvalga, kurios autorius ir praktiškai parodo, kaip gi įrankis darbuojasi įvairiomis aplinkybėmis:

O čia meistrai sugalvojo ir kaip su „Heimerdinger LB176​“ pragręžti storą ežero ledą - atrodo įspūdingai:

Norintiems sužinoti, kaip atrodo „Heimerdinger LB176​“ vidus, jo komponentai - rekomenduojame pasižiūrėti šią apžvalgą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: