Pasaulinė premjera ir įspūdingas pasiūlymas: „Oukitel WP13“ - geriausias pasaulyje karinio tvirtumo išmanusis telefonas su dvigubu 5G SIM kortelių palaikymu, bekontakčiu temperatūros matavimu ir povandenine kamera („Oukitel WP13 Dual 5G Rugged Phone“, Video)  ()

„Oukitel“ ką tik pristatė vieną įdomiausių ir geidžiamiausių tvirtųjų išmaniųjų telefonų, pavadintą „Oukitel WP13“. Tai puikus 2021-ųjų metų vidutinės klasės išmaniojo telefono atstovas, kuris siūlo funkcionalumą ir ilgaamžiškumą. Išmanusis telefonas jau sulaukė daug dėmesio, kadangi net nekainuoja 200 eurų, o siūlo tiek daug. Puikus variantas ieškantiems tvirto, išskirtinio, galingo ir pigaus išmaniojo telefono.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„OUKITEL WP13 5G“ išmanusis telefonas (8GB+128GB, globali versija):

 

„Oukitel“ yra Kinijoje įsikūręs prekės ženklas, priklausantis ir valdomas „Yunji Intelligent Technology Co“.

Bendrovė stengiasi vartotojams nuolat pateikti naujovių ir taip pagerinti mūsų gyvenimą. Ir prie to prisidės naujasis jų išmanusis telefonas - „Oukitel WP13“.

Ką gi sugeba „Oukitel WP13“ išmanusis telefonas?

Dvi išskirtinės „Oukitel WP13“ funkcijos yra dvigubos 5G ryšio galimybės ir IR funkcija.

Tvirtinama, kad šis telefonas, dėka infraraudonųjų spindulių termometro, gali efektyviai išmatuoti temperatūrą, o tai yra ypač aktualu pasauliui vis dar kovojant su „Covid-19“ virusu ir pandemija.

Tad telefonas darbuojasi, kaip bekontaktis termometras, ir sugeba išmatuoti nuo 0 iki 60 laipsnių pagal Celsijų temperatūrą. Duomenys yra išsaugomi ir bet kada juos galima peržiūrėti.

Gamintojas tvirtina, kad tai gali būti pats pigiausias tvirtasis išmanusis telefonas, kuris palaiko ir 5G ryšį. Ir čia galima įdėti dvi nanoSIM korteles, kurių kiekvieną palaiko 5G.

Teigiama, kad tai yra pirmasis tokio tipo išmanusis telefonas pasaulyje.

Tad dabar kiekvienas žmogus gali naudotis 5G technologijos suteikiamomis galimybėmis ir užtikrinamas beprecedentis duomenų perdavimo greitis.

„Oukitel WP13“ yra ypatingai tvirtas išmanusis telefonas. Jis atitinka IP68, IP69K ir karinius MIL-STD-810G standartus, tad telefonas atsparus smūgiams, ekstremalioms temperatūros, purvui, vandeniui ir t.t.

Tad su „Oukitel WP13“ galima drąsiai fotografuoti bei filmuoti po vandeniu. Ir su 48MP pagrindine kamera bus galima užfiksuoti puikių vaizdų. Tokios galimybės vis dar yra net labai išskirtinė savybė tarp išmaniųjų telefonų gausos.

„Oukitel WP13“ palaiko dvi nanoSIM korteles ir kaip minėjome, abiejų jų atveju turime 5G ryšį.

Nors tai yra tvirtas išmanusis telefonas, tačiau gamintojas teigia, kad jis labai kompaktiškas ir patogus naudotis. Pliusas ir didelė 5280 mAh talpos baterija. Ši baterija patenkins visus vartotojų energijos poreikius.

Be visų šių pliusų už prieinamą kainą „Oukitel WP13“ išmanusis telefonas siūlo ir dar daugiau.

Čia turime 8GB RAM ir 128 GB ROM (vidinę atmintį galima padidinti su TF atminties kortele), „Android 11“ operacinę sistemą, telefonas globalios versijos, tad turime lietuvių kalbą ir Lietuvoje naudojamus mobiliojo ryšio dažnius.

6,52 colių HD+ ekranas, „Mediatek Dimensity 700“ mikroschemų rinkinys, pasižymintis puikiu našumu. 

„Oukitel WP13“ net labai šaunus išmanusis telefonas, su išskirtinėmis savybėmis, kariniu tvirtumu ir už labai gerą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(0)
(11)

Komentarai ()