Tikra 2021 m. technologijų bomba iš „Xiaomi“ ir „Deerma“: įspūdingos galios, itin lengvas ir super pigus naujausias rankinis siurblys su LED ekranu ir keičiama baterija („Trouver Power 12“, Video, Atnaujinta 2021 09 21)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

nesvarbu.kasas 2021-08-18 12:03
užkniso tokia "melaginga" reklama, todėl norisi perspėti kitus, nes ir aš prieš metus "pasidūriau" - paskaitęs apie super-duper Dreame V10, jį nusipirkau. Nors šito reklamuojamo modelio neturime, bet skirtumai minimalūs - mūsiškis turi 140W ir 20kPa, šitas 150W ir 23kPa, abiejų baterija vienoda (2500mAh), todėl leidžiu sau daryti išvadas ir apie šitą modelį: 1. taip, nuo grindų susiurbt duonos trupinius po vaiko pavalgymo patogu (nereikia laidų, gan nedidelis), bet turint kilimus jis neatstoja tikro siurblio. Gamintojo nurodomi galingumo skaičiukai atrodo puikiai, tačiau praktiškai palyginus su mūsų beveik 10 metų senumo ir pačiu pigiausiu Karcheriu (VC kažkoks ten), šitie siurbia gerokai silpniau. Akivaizdžiai matosi, kai iš "vakuminių maišų" reikia išsiurbt orą. todėl mes su juo visada siurbiam ant MAX (Turbo), nes kitaip net nuo grindų biški didesnių gabaliukų nesusiurbia. 2. privalumas, kuris greičiau minusas - veikimas nuo baterijos. nors reklamose visur sakoma, kad siurbia "iki 60min", bet praktikoje jūs NIEKADA nesiurbsite ant mažiausio režimo, nes jis NIEKO nesusiurbia (kelis kartus pastebėjau, kad įtraukia į vamzdį, bet išjungus siurblį išbyra ant grindų - net neužtenka galios užkelt iki šiukšlių konteinerio . Kilimams tikrai visada naudosite MAX (Turbo), galbūt grindims kartais ir Midi užteks. T.y. jeigu turite kilimą, baterijos užteks 5-10 min. O krauna apie 4+h. Tad pasiurbi max 10min. ir lauki 4h... aš net automobilio salono nespėju pilnai prasiurbt vienu pakrovimu! Taigi, mes savo Dreame V10 neišmetėme, panaudojam šen bei ten prasiurbt, bet pilnam buto (vos 74kv.m.) sutvarkymui atgal iš sodo parsivežėm jau "nurašytą" Karcherį. Jeigu butas 30-40 kv.m. ir be kilimų - gal ir variantas, bet jei ne - nepasidurkite vien ant gražių reklamų. P.S. Beje, mes jau 1,5 m. turime papigiai nupirktą Alfawise siurblį robotą - tai siurblys robotas mums labai pasiteisino, jį tikrai rekomenduočiau (aišku, priklausomai nuo kainos), bet tokios lazdos - ne.
Šaras 2021-09-21 11:21
Mes taip pat su pigiu pasimokėmė, dabar stovi nenaudojamas. Įdomu kaip su high-endiniais, pvz dyson v11, gal kas galit pasidalint patirtim?
DainiusSutkaitis 2021-09-21 14:11
Sveiki. Žiūrinėjau ir aš įvairius kitaickus variantus rankinio akumuliatorinio siurblio, bet nusprendžiau nerizikuot ir sukandęs dantis nupirkau Dyson V11 Extra. Negaliu komentuoti aprašyto ar kitokio kinietiško, nes neteko bandyt, bet žinant iš patirties, kaip kiniečiui nusispjaut ant skaičiukų, rašo kas į galvą šauna, absoliučiai niekuo nepagrįstus parametrus, tai nesistebiu komentatorių atsiliepimais, kad nieko jie ten nesiurbia. Apie Dyson v11 Extra galiu pasakyt, kad tai kosminis siurblys. Nežinau ko dar galima norėt iš siurblio, bet siurbia kaip patrakęs, ir vakuumo slėgis didelis ir oro srauto sočiai. Vienas iš esminių pasirinkimo kriterijų buvo triukšmas. Topocentre teko pabandyt gyvai kelis kitaicus ir galop įjungiau Dysoną - garso skirtumas kaip diena nuo nakties... Na parametrai 650W elektrinių ir 220W oro siurbimo. Aišku tai max greičiu, bet tokio režimo net nėra reikalo naudot, vidutinio greičio pilnai užtenka įprastam universaliam grindų siurbimui, o plyteles siurbiu išvis mažiausiu greičiu - puikiai viską surenka. Taip kad gal geriau paskaudės piniginę mėnesiuką ir pamiršit, bet po to džiugins kiekvieną dieną firminis daiktas.
mindaugas.vaitiekūnas 2021-09-21 15:27
Turėjau ir aš vieną tokį stebuklą iš Kinijos Kito gamintojo, net nepamenu koks. Bet irgi buvo prigirtas. Tai siurbliu to daikto nepavadinčiau. Ten elektrinė šluota Ir taip, tik ant max režimo dar ten kažką galima prasisiurbti nuo paviršiaus. Vieną dieną tvarkiau namus ir nusprendžiau, kad reikia mest lauk kol dar kokia ličio jonų bateriją nenusprendė namų "pašildyti", nes iš pačio prietaiso naudos nekažką. Nusipirkau Karcher pigiausią su laidu, gavosi ir pigiau, ir siurbia