Net dvi karščiausios „Xiaomi“ ekosistemos naujienos ir išskirtiniai pasiūlymai: apdovanojimus šluojantis „Oclean W10“ tarpdančių valytuvas ir net 180 dienų vienu įkrovimu dirbantis „Oclean Flow“ elektrinis dantų šepetėlis  ()

„Oclean“ pristato net dvi savo naujienas: „Oclean W10“ tarpdančių valytuvą ir „Oclean Flow“ elektrinį dantų šepetėlį. Ir šiuo metu naujiesiems produktams taikomi išskirtiniai pasiūlymai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Oclean W10“ tarpdančių valytuvas:

  • Oclean.com - $59.99;
    • tokia kaina galioja drauge su „Oclean W10“ perkant kokį nors el. dantų šepetėlį;
    • pirmieji 100 pirkėjų dovanų gaus $59.99 vertės Extra package - į kurį įeina: Oclean kelioninis dėklas + 1* Oclean S1 sterilizatorius+ 2* P1 el. šepetėlio galvutės;
    • ši akcija vyksta rugpjūčio 23 - rugsėjo 30 d.;
    • siuntimas į Lietuvą Duty-free, tad jokių mokesčių;
    • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
    • 2-ejų metų garantija produktams.

„Oclean W10“ yra pats naujausias mums puikiai žinomos kompanijos tarpdančių valytuvas.

„Oclean“ specializuoja burnos higienos įrangos srityje ir „Oclean W10“ tarpdančių valytuvą jau spėjo įvertinti tarptautiniai technikos bei dizaino ekspertai, jam skirdami prestižinį Reddot 2021 apdovanojimą.

Specialistai itin atkreipė dėmesį į puikų „Oclean W10“ tarpdančių valytuvo dizainą, apgalvotą kiekvieną detalę ir technines galimybes.

„Oclean W10“ tarpdančių valytuvas turi silikoninį dirželį, tad patogu įrenginį pakabinti bei tvirčiau laikyti rankoje.

Taip pat turime 360 laipsnių kampu pasukamus antgalius. Jų čia iš viso yra 4. Tad skirtingo dizaino antgaliai leis patenkinti įvairiausius poreikius. „Oclean W10“ tarpdančių valytuvą gali naudoti praktiškai bet kokio amžiaus ir dantų būklės savininkai.

„Oclean W10“ palaiko 5 skirtingus valymo režimus ir galingas Maglev'o variklis leidžia rinktis nuo galingo iki švelnaus vandens padavimo režimo, yra ir pulsuojantis režimas. Maksimaliai iki 1400 vandens pulsų per minutę.

Dar yra ir vadinamas On-demand režimas, kai jau galime asmeniškai nustatyti norimą lygį.

Vandens pripildymas itin patogus. Dangtelis atsidaro viršutinėje dalyje ir belieka pripildyti 200 ml vandens talpą. Ji peršviečiama, vizualiai matyti kiek yra vandens. Taip pat vandens talpa nuimama, tad bus patogu ją išvalyti.

Svarbu ir tai, kad „Oclean W10“ tarpdančių valytuvas jau palaiko informavimą apie būtinybę keisti valymo pusę. Patogus dalykas, leisiantis tolygiai išvalyti tarpdančius.

„Oclean W10“ tarpdančių valytuvas yra pilnai atsparus vandeniui - IPX7 standartas. Ir maitinamas per C-tipo jungtį įkraunamą bateriją, kurios, gamintojo teigimu, užteks daugiau kaip 4 savaitėms. Puikūs rezultatai.

„Oclean Flow“ elektrinis dantų šepetėlis

  • Oclean.com - $29.99;
    • drauge su šepetėliu atkeliaus ir 4 šepetėlio galvutės;
    • ši akcija vyksta rugpjūčio 23 - rugsėjo 30 d.;
    • siuntimas į Lietuvą Duty-free, tad jokių mokesčių;
    • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija;
    • 2-ejų metų garantija produktams.

Naujasis „Oclean Flow“ elektrinis dantų šepetėlis iškart atkreipia dėmesį į savo baterijos tarnavimo rodiklius - net 180 dienų. Fantastiškas rezultatas.

Gamintojas teigia, kad šepetėlis yra įkraunamas per C-tipo jungtį ir taip baterijos užteks 180 dienų. Tai ko gero vienas geriausių jei ne pats geriausias rezultatas visoje el. šepetėlių rinkoje.

„Oclean Flow“ elektrinis dantų šepetėlis iškart tampa idealiu pasirinkimu tiems, kas daug keliauja. Vieno įkrovimo užteks pusei metų!

Ir „Oclean Flow“ elektrinis dantų šepetėlis gali pasigirti ne tik baterijos rezultatais, bet ir labai dailiu dizainu, galingu Maglev'o varikliu, kuris užtikrina 38000 vibracijų per minutę su 180 gf.cm valymo stiprumu. O tai yra ženkliai didesni rodikliai, palyginus su kitais tos pačios kategorijos šepetėliais.

Ir tai reiškia, kad „Oclean Flow“ elektrinis dantų šepetėlis geriau išvalys dantis. Prie to prisideda ir 5 valymo režimų pasirinkimas.

Čia rasime ir Švelnųjį, Balinamąjį, Standartinį režimus bei dar du papildomus - Ryto bei Naktinį, kai automatiškai parenkamas valymo stiprumas.

Ir tai reiškia, kad „Oclean Flow“ elektrinis dantų šepetėlis geriau išvalys dantis. Prie to prisideda ir 5 valymo režimų pasirinkimas.

Čia rasime ir Švelnųjį, Balinamąjį, Standartinį režimus bei dar du papildomus - Ryto bei Naktinį, kai automatiškai parenkamas valymo stiprumas.

„Oclean Flow“ programėlės nepalaiko. Ir už tokią kainą tikriausiai to tikėtis nevertėtų. Iš kitos pusės, „Oclean Flow“ užtikrina pačias svarbiausias tokio įrenginio savybes: dantų valymo patogumą ir kokybę, reikiamų režimų gausą bei tiesiog fantastiškai ilgą baterijos tarnavimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()