Išskirtinis „ROIDMI Eve Plus“ roboto dulkių siurblio išpardavimo pasiūlymas: $200 nuolaida + iš Lenkijos + dovanų aukščiausios klasės el. dantų šepetėlis („ROIDMI Eve Plus“, iš Lenkijos, kuponai, Video)  ()

Atkeliavęs AliExpress vasaros pabaigos išpardavimas yra paskutinis šių 2021-ųjų metų vasaros išpardavimas. Ir pats didžiausias bei su didžiausiomis nuolaidomis. Tai reiškia, kad už žemiausias kainas galima įsigyti geidžiamus, reikalingus ir gyvenimą palengvinančius daiktus, kaip: oro valytuvus, kondicionierius, robotus dulkių siurblius ir kt. Štai ir populiarieji „ROIDMI Eve Plus“ robotai su automatiniu atliekų dėžutės ištuštinimu šiuo metu parduodami už stebėtinai žemą kainą. Plius, dovanų dar pridedama el. dantų šepetėlių ir kitų naudingų roboto priedų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ROIDMI Eve Plus“ robotas dulkių siurblys (sausas + drėgnas valymas):

Verta pažymėti ir tai, kad pirmieji 50 pirkėjų dovanų gaus One Oclean F1 elektrinį dantų šepetėlį.

Dar 100 pirkėjų dovanų gaus 5 atliekų surinkimo maišelius + 10 keičiamų plovimo plaušinių.

Išsamią informaciją apie „ROIDMI Eve Plus“ robotą galite rasti ir oficialioje gamintojo svetainėje čia.

„ROIDMI Eve Plus“ vaizdo įrašą rasite čia.

Kodėl tarp visų rinkoje esančių robotų verta rinktis būtent „ROIDMI Eve Plus“?

Protingas valymo planavimas, LDS Lidar navigacija, siurbimas ir plovimas vienu metu, automatinė dulkių surinkimo stotelė, valdymas programėle ir t.t. Visą tai šis puikus robotas turi ir netgi dar daugiau.

Gamintojas teigia, kad „Roidmi EVE Plus“ netgi turi „dezodoruojančių dalelių generatorių“, pašalinantį į atliekų maišelį surinktų atliekų bakterijas bei blogą kvapą.

Tai reiškia, kad robotas ne tik pats privažiuos prie atliekų ištuštinimo stotelės, iš jo konteinerio bus išsiurbtos atliekos, bet ir tuo pačiu jos bus nukenksmintos bei galės 3 litrų atliekų maišelyje būti laikomos iki 60 dienų. Tiek įprastai to atliekų maišelio užtenka.

Taigi, dėka įrengto HEPA filtro ir plačiai (net medicinoje) naudojamos „Active Oxygen“ dezinfekcinės technologijos bus nukenksminti įprasti buitiniai kenkėjai, kaip: dulkių erkutės, mikrobai, įskaitant Escherichia coli, Candida albicans, Staphylococcus aureus; toksiškos cheminės medžiagos, kaip formaldehidas, benzenas ir TVOC; ir pašalinti cigarečių bei kvepalų kvapai.

Kai atliekų stotelėje esantis atliekų maišas prisipildys, o įprastai tai nutinka kas du mėnesius, beliks tik jį išimti iš stotelės ir išmesti į atliekų konteinerį. Jokio tiesioginio kontakto su atliekomis, paprasta ir higieniška.

Be to, LED ekrane rodoma informacija apie atliekų nukenksminimą ir atliekų maišelio prisipildymą.

Atliekų surinkimo stotelė yra 850W galios ir pasiekia net 23kPa išsiurbimo slėgį, dėl to kuo lengviausiai išvalys siurblio turimą 300 ml sausų atliekų talpą.

Ketvirtos kartos LDS navigacija, išmani žemėlapių kūrimo sistema, 2700 Pa siurbimas, V formos pagrindinis šepetys, du šoniniai šepetėliai, grindų plovimas „Y“ formos maršrutu ir vienu įkrovimu 250 min. darbo laikas. Puikių parametrų robotas garantuos namų švarą.

Šiuo metu „Roidmi EVE Plus“ yra vienas geriausių, jei tik ne pats geriausias robotas tokioje kainų kategorijoje.

Naujausi techniniai sprendimai, puiki kaina, daugybė teigiamų pirkėjų vertinimų ir apžvalgininkų atsiliepimų.

Štai puikus „Roidmi EVE Plus“ ir kelis kartus brangesnio „ROOMBA iRobot i7+“ palyginimas, iš kurio aišku, kad „Roidmi EVE Plus“ jį lenkia praktiškai visais aspektais:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()