AliExpress pirkėjai rekomenduoja karščiausią naujieną: robotas su uraganiniu 6000Pa siurbimu ir UV dezinfekcija - „Savaitei padarei valymo tvarkaraštį ir gali robotą pamiršti. Vertas kiekvieno sumokėto euro“ (Video, „ABIR G20S“ atsiliepimai)  ()

Visiška naujiena!

Akcija iki 2021 10 01

Iš Lenkijos

3 metų garantija

„ABIR G20S“ atsiliepimai

Puikiai surenka augintinių šerius | Itin plonas, sugeba išvalyti po daugeliu baldų

Paprasta roboto priežiūra | Pilna autonomija. Savaitei padarei valymo tvarkaraštį ir gali robotą pamiršti | Vertas kiekvieno sumokėto euro

6000Pa | sausas ir drėgnas valymas | skirtingi režimai | 2600 mAh

UV dezinfekcija | HEPA filtras | 7 lygių triukšmo slopinimas

APP + valdymas balsu


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ABIR G20S“ robotas dulkių siurblys (sausas ir drėgnas valymas):

„ABIR G20S“ - vienas naujausių robotų rinkoje. Šaunių savybių, itin geros kainos ir stebėtinai gerai vertinamas pirmųjų pirkėjų.

Išties šaunių savybių įrenginys ir už puikią kainą dabar parduodamas iš Europos sandėlių.

Labai svarbu: pardavėjas suteikia net trejų metų garantiją. Jei per šį laikotarpį kas nors nutiks robotui, beliks tik gedimą nufilmuoti, nusiųsti įrašą pardavėjui ir jis nemokamai atsiųs reikiamą detalę.

Pirmiesiems pirkėjams patinka ir tai, kad pakuotėje gausime visus reikalingus priedus  ir papildomai dar įdedama atsarginių šoninių šepetėlių, HEPA filtras bei dvi plovimo plaušinės.

O dabar pasižiūrėkime įdėmiau į šį robotą ir ką jis sugeba.

Kuo pasižymi „ABIR G20S“ robotas?

Aukščiausios klasės pagaminimo kokybė

Gamintojas garantuoja, kad vos 7,6 cm storio „ABIR G20S“ yra pagamintas iš aukščiausios klasės medžiagų.

Štai robotas aprūpintas japonišku NIDEC bešepetėliniu elektros varikliu, kas yra standartas tarp pažangiausių robotų.

Taip pat atnaujinta giroskopinė navigacija, 4-ių branduolių lustas bei SLAM algoritmas, įdiegta net 38 jutiklių (apsauga nuo kritimo nuo laiptų, kliūčių vengimo ir t.t.) ir visa tai leidžia robotui puikiai orientuotis aplinkoje, piešti 2D žemėlapius, juos išsaugoti, planuoti valymą ir naudotis kitomis išmaniomis galimybėmis.

Tuo pačiu „ABIR G20S“ turi du šoninius šepetėlius, kas leidžia dar geriau surinkti atliekas, ypač palei kambario kraštines, ir nukreipti į centre esančią siurbimo angą.

Čia turime ir atnaujintą V-tipo dizaino pagrindinį šepetį. Gamintojas teigia, kad toks dizainas leidžia geriau pakelti sunkesnes atliekas bei išvalyti kiliminę dangą.

Siurbimas ir plovimas vienu metu

„ABIR G20S“ vienu metu gali siurbti ir plauti grindis. Čia turime dvigubą talpą, kurią sudaro 350 ml sausų atliekų talpa ir 300 ml vandens talpa.

Vandens padavimą reguliuoja integruota elektronika ir galima rinktis iš trijų vandens padavimo režimų.

Tad „ABIR G20S“ vienu metu atliks du darbus ir taip sutaupys laiko.

Uraganinis 6000Pa siurbimas ir vos 55dB garsas

Gamintojas tvirtina, kad šis „ABIR G20S“ robotas užtikrina net iki 6000Pa siurbimo slėgį, kas yra įspūdinga. Tai vienas geriausių rezultatų rinkoje. Įprastai robotai sugeba užtikrinti iki 2000-3000Pa rodiklį.

6000Pa siurbimas reiškia tai, kad „ABIR G20S“ lengvai išvalys ir giliausius kiliminės dangos sluoksnius bei susiurbs didelį kiekį atliekų.

Tuo pačiu čia turime 3 galios pasirinkimo režimus, tad galima rinktis reikiamą lygį ir taip sumažinti energijos sąnaudas bei garso lygį.

Pastaruoju klausimu gamintojas tvirtina, kad robote įdiegta 7-ių lygių triukšmo slopinimo technologija ir robotas dirba kur kas tyliau nei konkurentai. Siekia vos iki 55dB, kas yra tikrai puiku.

Atnaujinta triguba filtravimo sistema ir UV dezinfekcija

Gamintojas teigia, kad „ABIR G20S“ tuo pačiu atlieka ir paviršių UV dezinfekciją, kas šiais laikais yra akivaizdus privalumas.

Puiku ir tai, kad čia turime trigubą filtravimo sistemą, į kurią įeina ir HEPA filtras, dėl ko bus sulaikomos pačios smulkiausios dalelės.

Kas dar svarbu?

„ABIR G20S“ valdomas su programėle bei pasitelkus balso asistentus: Alexa ir Google Home.

Programėlėje galėsite matyti išsaugotus žemėlapius, jie yra atnaujinami/patikslinami. Gamintojas teigia, kad kambarius galima zonuoti ir priskirti norimas užduotis, sudaryti tvarkaraščius.

Taip pat rinktis siurbimo galią, plovimą, valymo režimus: konkrečios vietos valymą, palei kambario kraštines, standartinį valymą ir t.t.

Robotas įsimena kur baigė darbuotis ir įkrovęs bateriją tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

Beje, „ABIR G20S“ robotas aprūpintas 2600 mAh baterija, kurios energijos užtenka darbuotis 120 minučių ir išvalyti iki 180 m2 plotą.

Per programėlę gausite ir roboto programinės įrangos atnaujinimus. Šaunių savybių ir labai geros kainos robotas.

Ką apie „ABIR G20S“ robotą sako pirmieji pirkėjai?

„ABIR G20S“ yra visiška naujiena ir pirmieji pirkėjai šiuo robotu yra itin patenkinti - pirkėjas iš Lietuvos duoda 5 balus iš 5.

Štai keletas kitų šalių pirkėjų atsiliepimų:

  • R***m: Siurblį pristatė vos per 5 dienas! Kurjeris atnešė prie pat namų durų. Puikus robotas. Kone po kiekvieno namų valymo robotas prirenka beveik pilną atliekų dėžutę dulkių ir plaukų. Puikiai surenka ir augintinių šerius. Robotas itin plonas, tik 7,6 cm, tad galiu patvirtinti, kad realiai jis sugeba išvalyti po daugeliu baldų. Labai geras robotas. Visiems rekomenduoju!!!!!!!!!!!!!
  • AliExpress Shopper: Valymo kokybe esu patenkintas. Robotas darbuojasi 2 kambariuose ir ten, kur tik sugeba patekti, ten ir išvalo. Ir tą padaro kokybiškai. Itin paprasta roboto priežiūra. Išmanus robotas, absoliučiai nereikia jo nuolat prižiūrėti. Užtenka duoti norimą valymo komandą ir atlikęs darbą pats grįžta prie įkrovimo stotelės. Iki šiol dar niekur neužstrigo, nepasimetė, užtikrintai juda po kambarius. Pilnai atitinka gamintojo skelbiamus teiginius. Apibendrinus, esu patenkintas robotu.
  • AliExpress Shopper: Labai simpatiškas robotas. Puikiai valo namus, naudingas pagalbininkas. Rekomenduoju kiekvienam, vertas kiekvieno sumokėto euro.
  • AliExpress Shopper: Po bandymų liko pozityvūs įspūdžiai. Kokybiškai juda po kambarius, išvalo daugumą vietų. Žinoma, tas, į kurias jis fiziškai gali patekti. Pilna autonomija. Savaitei padarei valymo tvarkaraštį ir gali robotą pamiršti. Telieka tik laikas nuo laiko ištuštinti atliekų dėžutę. Puikiai surenka smulkias atliekas, o šoniniai šepetėliai gerai išvalo kambario kampus ir kraštines, kur ir yra daugiausiai dulkių. Valymo kokybė labai gera. Visos deklaruojamos funkcijos veikia, patogus roboto valdymas. Toks pagalbininkas man sutaupo daugybę laiko. Esu itin patenkintas - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

„ABIR G20S“ roboto apžvalga, kurios autorius atlieka daugybę testų ir galutinė išvada yra itin pozityvi - puikus robotas, kuris vienu metu siurbia bei plauna, ir tą daro itin kokybiškai:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: