Iš Čekijos mobilus suvirinimo aparatas, kokio Lietuvoje net nerasite: „Šis super kompaktiškas įrenginys prilygsta profesionaliems. Ir jis veikia puikiai!“ (Video, „KKMOON 3000W“ atsiliepimai)  (1)

Įdomiausi atsiliepimai

Kuponai iki 2021 09 27

Iš Čekijos

Super kompaktiškas | vos 1,5 kg

3000W | 220V | 15~120A | ekranas | ABS+gumos+metalo rėmas

Varinis griebtuvas 2.5-3.2mm | virina anglies plieną, nerūdijantį plieną, plieną | virinimo siūlė 2~14mm


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„KKMOON 3000W“ mobilus suvirinimo aparatas:

„KKMOON 3000W“ vienas iš pagrindinių privalumų yra jo mobilumas ir naudojimo patogumas. Tą itin akcentuoja tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai.

Jei Lietuvoje tradiciniai dėžės tipo mobilūs suvirinimo aparatai kainuoja net iki keliasdešimt kartų brangiau ir sveria bent 7 kg, tai „KKMOON 3000W“ fantastiškai žema kaina bei vos 1,5 kg svoris yra kažkas neįtikėtino.

„KKMOON 3000W“ yra 3000W galios suvirinimo aparatas, su reguliuojama srove: 15~120A. Ją galima keisti su ant korpuso esančiu pasukamu ratuku.

Suvirinimo aparatas jungiamas į standartinį 220V elektros tinklą. Kištukas yra europietiškas.

Pilnai varinis griebtuvas yra reguliuojamas su šone pritvirtintu ratuku. Tad galima naudoti 2.5-3.2mm elektrodus: skirtus anglies plienui, nerūdijančiam plienui, plienui. Virinimo siūlės plotis: 2~14mm.

Pirkėjai tvirtina, kad galingas ir labai dirbti patogus įrenginys turi kokybišką aušinimą, kas šiuo atveju yra kritiškai svarbu. Papildomai įrengtos ventiliacijos angos, o aušintuvas dirba 8100rpm režimu.

„KKMOON 3000W“ korpusas, konkrečiai laikymo rankena, yra papildomai dengta guma, taip užtikrinant patogesnį ir tvirtesnį įrenginio laikymą. Kai virinant reikia preciziško tikslumo, šie aspektai tampa itin svarbūs.

„KKMOON 3000W“ išmatavimai yra tokie: 240 * 230 * 80mm. O sveria vos 1,5 kg. Super kompaktiškas įrenginys, kurį labai patogu krepšyje nusinešti į reikiamą vietą

Suvirinimo aparatas turi ir štai tokį simpatišką ekraną, kuriame pateikia informacija ir svarbiausi rodikliai, kaip įrenginio temperatūra bei srovė.

„KKMOON 3000W“ pirkėjų atsiliepimai

Ir ką gi apie šį kompaktišką, galingą ir nuostabiai geros kainos suvirinimo aparatą sako pirkėjai? Štai keletas įdomiausių ir geriausiai nuotaikas atspindinčių atsiliepimų:

  1. „Esu labai maloniai nustebintas šio suvirinimo aparato veikimu. Puikus daiktas. Beje, rekomenduoju gerai perskaityti naudojimosi instrukciją, tikrai pagelbėja. Kai pilnai ją perskaitai ir susipažįsti su įrenginiu, tai dirbti vienas malonumas. Puikios, kokybiškos suvirinimo siūlės, kurios nelabai kuo skiriasi nuo tų, kurias daro mano turimi kur kas didesni suvirinimo aparatai. Labai rekomenduoju.“
  2. „Šis įrenginys prilygsta profesionaliems. Ir jis veikia puikiai! Jei dirbate ankštose vietose, tai į elektrodo laikiklį galite įdėti ir standartinį elektrodo laikiklio kištuką. Tokiais atvejais praverčia.“
  3. „Išbandęs šį suvirinimo aparatą galiu pasakyti, kad tai yra labai patogi ir galinga mašina. Virina itin stabiliai, tad lengva atlikti ir nedidelius darbus. Veikia ir prie 10 amperų, daug pasirinkimo galimybių, kas puiku. Labai džiaugiuosi šiuo produktu ir galiu drąsiai rekomenduoti. 5 balai iš 5.“
  4. „Labai geras, portabilus suvirinimo įtaisas! Puikiai tinka mobiliems darbams ten, kur su standartiniu suvirinimo aparatu dirbti yra nepatogu ar net neįmanoma. Suvirinimo srovė yra labai patogiai reguliuojama. Nuostabu! Žaibiškas pristatymas.“
  5. „Patikrintas realiomis darbo sąlygomis ir puikiai išlaikė egzaminą. Instrukcija yra anglų kalba. Įrenginys patogiai guli rankoje, super kompaktiškas, elektrodas pritvirtinamas labai gerai. Ant jo korpuso taip pat galite lengvai sumontuoti galingą žibintuvėlį ir taip bus patogu dirbti tamsiose vietose.“

„KKMOON 3000W“ greitas supažindinimas ir išbandymas:

Įdomi „KKMOON 3000W“ apžvalga, praktinis bandymas, pačio įrenginio išardimas ir parodymas vidinių komponentų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(14)
(4)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: