Perkamiausi batai-transformeriai, kurie atlaiko net iki 500kg apkrovas! „Batai - super, gyvai atrodo dar geriau. Dukra devintame danguje“ (Video)  ()

Su kuponais

Iš Lenkijos/Kinijos

Atlaiko iki 500 kg apkrovas!

PU/EVA | Su LED | USB | paslepiami/ištraukiami ratukai

Unisex | įvairūs modeliai | 28-43 dydžiai | tinka visiems metų laikams


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„MoWard WiSun“ batai su ratukais

Analogai - tik skiriasi dizainas

Batų su ratukais išpakavimo, bandymo vaizdo įrašas čia.

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš daugybės įvairių modelių.

Rinktis batų spalvas, dizainą, ar jie bus skirti berniukams, ar mergaitėms, jaunuoliams, suaugusiems ir t.t. Nuo 28 iki 43 dydžio.

Svarbiausia yra labai įdėmiai peržiūrėti štai šią žemiau pateiktą dydžių lentelę, išsimatuoti pėdas, ir tada tiksliai pasirinkti reikiamą batų dydį.

Įdomioji šių batų dalis yra ta, kad jie turi pritvirtinamus ratukus. Priekyje esantį ratuką galima nuimti/uždėti, o batų gale esantis ratukas paslepiamas po dangteliu arba atidengiamas.

Toks įdomus batų dizainas leidžia batus naudoti ne tik, kaip įprastai jie yra naudojami, bet ir tuo pačiu iš esmės čia turėti tarsi riedučius ir vietoje ėjimo - važiuoti.

Kitas įdomus dalykas yra tai, kad šie batai turi USB jungtis. Kam jos?

Tam, kad per jas būtų įkrautos baterijos, kurios maitina batuose esančias LED šviesas. Šie batai jų turi ganėtinai daug ir taip jau iš toli batai šviečia.

Atrodo ne tik šauniai, bet ir vis tamsėjant - puikus būdas kelyje išlikti saugiems ir matomiems kitiems eismo dalyviams.

Gamintojas ir pirkėjai tvirtina, kad šie batai tinka nuo 12 metų amžiaus žmonėms, yra pagaminti labai kokybiškai, vidinė dalis dengta plačiai naudojama EVA medžiaga ir batus galima naudoti praktiškai ištisus metus.

Žinoma, esant sniegui ir ledui su tokiais batais vargiai pavažinėsi. O ir tai bus visiškai nesaugu. Iš kitos pusės, kai Lietuvoje realios žiemos beliko geriausiu atveju 2 savaitės, o kitu laiku taip šilta, kad primena pavasarį, tai šiuos batus galima naudoti maksimaliai ilgai.

Ir tai yra patys perkamiausi batai su ratukais: daugiau kaip 800 užsakymų, 4,8-4,9 balų įvertinimas ir puikūs pirkėjų iš Lietuvos bei kitų šalių atsiliepimai:

Realybėje atrodo nuostabiai. Mano vaikas sužavėtas. Pagaliau bent kiek atsiplėšė nuo kompiuterio ir su draugais dūksta lauke :D

„K888“ batai su ratukais

Analogas - tėra baltos spalvos modelis, tačiau su LED švieselėmis

„K888“ batų vaizdo įrašą rasite čia.

„K888“ batai jau yra kitokio dizaino ir šiuo metu galima rinktis nuo 33 iki 43 dydžio batus.

Taip pat rekomenduojama tiksliai išmatuoti pėdų dydį ir pasinaudojus žemiau pateikta lentele pasirinktį reikiamą dydį.

Kodėl „K888“ batai yra kur kas brangesni, palyginus su aukščiau aptartais „MoWard WiSun“ batais?

Gana gerai atsakymai matyti žemiau pateiktame „K888“ batų paveiksle, kuriame ir nurodytos pagrindinės jo savybės.

Taip, čia jau nėra LED šviesų (analogas turi aut. past.) bei jas įkraunančios USB jungties, tačiau pats ratukų ištraukimo/paslėpimo mechanizmas kur kas geriau apgalvotas. Ir pilnai pagamintas iš metalo bei gamintojas tvirtina, kad jis atlaiko iki 500 kg apkrovas!

Akivaizdu, kad šie batai kur kas labiau tinkami vyresniems paaugliams bei suaugusiems. Žmonėms, kurių svoris yra didesnis.

Deja, bet pigesnių „MoWard WiSun“ batų atveju nenurodomas maksimalus svorio limitas, bet ir iš atsiliepimų galima spręsti, kad jie labiau skirti vaikams ir nedidelio svorio asmenims.

Tuo tarpu „K888“ yra jau labiau skirti didesnio svorio asmenims. Ir su šiais batais taip pat galima vaikščioti įprastai bei važinėtis tarsi su tikrais riedučiais.

Batai tiesiog super!!! Kokybiški, puikios išvaizdos, greitai pristatė, papildomai įdėti atsarginiai ratukai, viskas super!!! Gyvai atrodo dar geriau nei pardavėjo nuotraukose. Dukra devintame danguje - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()