Dviratis treniruoklis už super gerą kainą! Iš Čekijos su kuponu net 220€ pigiau, nei Lietuvoje - ribotas pasiūlymas („XMUND XD-EB2“ dviratis treniruoklis)  ()

Net 220€ pigiau, nei Lietuvoje!

Kuponas galioja tik iki rugsėjo 20d.‼️

Iš Čekijos

Visus mokesčius sutvarko Banggood

Lengvai surenkamas | Metalo rėmas - atlaiko iki 120 kg apkrovas

Pilnai reguliuojamas sėdynės, vairo aukštis

Skirtingi pasipriešinimo lygiai | matuoja širdies ritmą

Tylus veikimas | gertuvės ir telefono/planšetės laikikliai

Informacinis LCD ekranas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„XMUND XD-EB2“ dviratis treniruoklis šiuo metu parduodamas už fantastiškai gerą kainą. Analogai Lietuvoje kainuoja bent 2-3 kartus brangiau, tad pasiūlymas yra puikus.

Atkreipiame dėmesį ir į tai, kad kuponas galioja labai ribotą laiką!

„XMUND XD-EB2“ dviratis treniruoklis yra pagamintas kokybiškai - tvirto metalo rėmo, su reguliuojamu sėdynės ir vairo aukščiu.

Papildomai sėdynę dar galima patraukti į priekį ar atgal, kas leis dar patogiau prisiderinti treniruoklį prie asmeninių poreikių.

Žemiau pateiktame paveiksle galite puikiai matyti šio treniruoklio išmatavimus ir iš esmės juo gali naudotis įvairaus amžiaus ir ūgio asmenys. Šis treniruoklis atlaiko iki 120 kg apkrovas, kas už tokią kainą yra įspūdinga.

Treniruoklis taip pat turi LCD ekraną, kuriame pateikiama svarbiausia informacija: greitis, treniruotės laikas, nuvažiuotas atstumas, sudegintos kalorijos ir kt.

Taip pat ant vairo yra davikliai, ant kurių treniruotės metu uždėjus delnus, bus išmatuojamas širdies ritmas ir tie rezultatai taip pat rodomi LCD ekrane. Patogus dalykas ir pravartus palaikant tinkamą treniruotės intensyvumo lygį.

„XMUND XD-EB2“ dviratis treniruoklis turi 8 kg smagratį, kuris, pasak gamintojo, drauge su kokybišku diržu dirba labai tyliai ir užtikrinama, kad besitreniruojant kiti kambaryje esantys žmonės praktiškai nieko net negirdės.

Šaunu ir tai, kad čia turime skirtingus pasipriešinimo - važiavimo lygių pasirinkimus. Belieka tik pasirinkti norimą lygį ir jau galima treniruotis.

Beje, papildomai ant pedalų esančios apsaugos taip pat reguliuojamos. Taip galima jas prisiderinti prie savo kojų dydžio, kad treniruotės metu kojos būtų maksimaliai patogiai ir tvirtai įstatytos į pedalus.

„XMUND XD-EB2“ dviratis treniruoklis turi ir telefono/planšetės laikiklį, tad treniruotės metu galima žiūrėti mėgstamą laidą, serialą ir pan.

Yra ir gertuvei skirtas laikiklis - taip pat pravartus ir gerai apgalvotas treniruoklio privalumas.

Ir galiausiai, įtaisyti ratukai, skirti patogiam treniruoklio transportavimui.

Pats „XMUND XD-EB2“ dviračio treniruoklio nugabenimas į norimą vietą atrodo štai šitaip (žiūrėti nuotrauką žemiau).

Gamintojas pažymi, kad „XMUND XD-EB2“ dviratis treniruoklis užima visiškai mažai vietos, yra kompaktiškas, tvirtas ir kokybiškai pagamintas įrenginys, kurį surinkti užtruks vos iki 30 min. ir iškart galėsite sportuoti.

Puikus treniruoklis už fantastiškai gerą kainą ir su greitu bei nemokamu pristatymu į Lietuvą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: