Išskirtinis pasiūlymas žvėriškos galios žaidimų kompiuteriui, kokio Lietuvoje net nerasite, o analogai dvigubai brangesni: „Cyberpunk 2077, Far Cry 5 ir kiti naujausi žaidimai eina kaip per sviestą“ (Video, „ThundeRobot ZERO“)  ()

Kuponas galioja tik iki rugsėjo 20d.‼️

Net 270€ pigiau, nei AliExpress!

i7-11800H | GeForce RTX3070 | 1TB SSD | 32GB (64GB) DDR4 RAM | WiFi-6

16", 2.5K ekranas| 165Hz | 500 nit'ų | 100%sRGB | 5ms |16,8 mln. RGB

Windows 10 Pro (angliški)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„ThundeRobot ZERO“ žaidimų kompiuteris

32GB + 1TB, angliški Windows 10 Pro

Speciali akcija ir sąlygos

Banggood

1926€

1864€Imu!

akcija galioja iki rugsėjo 20 d.;

kuponas - BGTHEU321T;

iš Kinijos sandėlio;

EU Priority Line siuntimas į Lietuvą;

Visus mokesčius sutvarko Banggood;

Suteikiama 2 metų garantija.

AliExpress

2134€

iš Kinijos sandėlio;

DHL siuntimas į Lietuvą;

Mokesčius tvarko pirkėjas arba siuntų tarnyba

Lietuvoje

~3600€

Artimiausi analogai pagal parametrus

Identiškų parametrų modelio nėra iš viso

Iškart atkreipiame dėmesį į tai, kad šį, visiškai naujai rinkoje pasirodžiusį žaidimų kompiuterį pigiausiai parduoda Banggood parduotuvė.

Taip pat svarbu ir tai, kad pasirinkus EU Priority Line pristatymo būdą, visus mokesčius sutvarko Banggood, tad pirkėjams daugiau niekuo rūpintis nebereikia.

„ThundeRobot ZERO“ - maksimalios galios žvėris

Jau vien iš kainos galite spėti, jog „ThundeRobot ZERO“ tikrai nėra eilinis PC. Ir tikrai taip, čia turime žaidimų mėgėjams sukurtą įrenginį, kuris apginkluotas įspūdingais techniniais pajėgumais.

O kad suprastumėte, koks tai ypatingas žvėris, užtenka paminėti tai, kad Lietuvoje tokios konfigūracijos (i7-11800H | GeForce RTX3070 | 1TB SSD | 32GB (64GB) DDR4 RAM | 16", 2.5K ekranas) žaidimų kompiuterio nėra iš viso

Artimiausias analogas pagal parametrus yra Dell Alienware 15 x15 R1 (i7-11800H | NVIDIA GF RTX3070 | 1TB | 16GB), tačiau jis kainuoja net 3600€, tiesa, palaiko didesnį ekrano dažnį - 360Hz. Tačiau ekranas yra mažesnis, RAM net dvigubai mažiau, o kaina dvigubai didesnė. 

Iš šiame straipsnyje pateiktų nuotraukų labai greitai galite suprasti kuo gi pasižymi „ThundeRobot ZERO“. Akivaizdu, jog tai super galingas nešiojamas žaidimų kompiuteris.

Į akis iškart krenta Intel Core i7-11800H, 8-nių branduolių (sukurtas 10nm technologijos pagrindu) procesorius, kurio maksimalus taktinis dažnis pasiekia įspūdingus 4.6GHz. 

Tai naujausios kartos CPU, o jo nešumas yra gerokai didesnis nei praėjusios kartos. Lietuvoje kartu su NVIDIA GF RTX3070 vaizdo plokšte galima rasti tik praėjusios kartos i7-10870H CPU, o tai kur kas mažesnis galios rezervas, nors sumokėsite analogiškai kaip už šį žvėrį. 

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti ir kitus galingus Intel Core i7-11800H CPU parametrus.

Galingai atrodo ir turima bendra 1TB (M.2 2280) atmintis.

Čia turime 2 SSD atminties diskus bei naudojamas naujos kartos PCIe 4.0 protokolas, kas leidžia pasiekti maksimalų duomenų įrašymo/nuskaitymo greitį.

Beje, pliusas ir tas, kad abiem SSD diskų atvejais naudojamas PCIe 4.0 protokolas ir vienas diskas nepriklausomas nuo kito, tad ir greičiai išlieka maksimaliai dideli.

Galingas CPU, puiki SSD talpa bei duomenų tvarkymo greitis, ko dar reikia? Žinoma, galingos vaizdo kortos.

Ir „ThundeRobot ZERO“ turi būtent tokią: NVIDIA GeForce RTX3070 (8GB). Trumpai tariant, jos pilnai pakanka žaisti pačius naujausius PC žaidimus ir pasirinkus maksimaliai galingus grafikos nustatymus.

Prie šio šaunaus komplekto dar pridėkime 32GB DDR4 (16GB*2) RAM atmintinę. Skamba įspūdingai, tačiau ir čia ne pabaiga, nes ją galima padidinti iki 64GB (32GB*2). Kosmosas.

„ThundeRobot ZERO“ turimas 16 colių ekranas taip pat aukščiausios klasės: 2.5K raiškos ir su gigantišku screen-to-body rodikliu - 91 proc. PC ekrano rėmeliai ypatingai ploni.

Ypatingai verta pažymėti ir tai, kad čia turime ekraną su 165Hz vaizdo atnaujinimo dažniu, 500 nit'ų ryškumu, 100%sRGB spalvų palaikymu, vos 5ms duomenų perdavimo vėlavimo rodikliu ir t.t. Puikios klasės ekranas.

Aparatinė įranga yra aukščiausios klasės ir tokiam monstrui, žinoma, reikia kokybiško aušinimo. 

Gamintojas tvirtina, kad tuo pilnai pasirūpino ir Wind Tunnel Pro Cooling Architecture 2.0 aušinimo sprendimas užtikrina maksimaliai lengvą ir greitą oro srautų judėjimą.

Beje, ant PC klaviatūros yra papildomas aušinimo Booster mygtukas, kurį paspaudus - aktyvuojamas papildomas PC aušinimas.

„ThundeRobot ZERO“ yra žaidimų mėgėjams skirtas PC, tad ir jo išvaizda orientuota būtent tokiam segmentui.

Čia turime ir RGB šviesas, kurios apšviečia klaviatūrą ir galima rinktis iš labai įvairių švietimo režimų.

Visas PC šviesų bei kitas valdymo galimybes rasite Valdymo centre ir beliks tik pasirinkti asmeniškai norimus nustatymus. Vien RGB šviesų yra 16,8 mln.

Kalbant apie PC jungtis, tai visas jas puikiai galite matyti žemiau pateiktame paveiksle. Gana akivaizdu, kad „ThundeRobot ZERO“ turi viską, ko gali prireikti ir jungtys atitinka naujausios kartos standartus.

„ThundeRobot ZERO“ darbuojasi su originaliais Windows 10 Pro. Taip pat turi 63Wh bateriją su 230W įkrovikliu. Puikūs rodikliai.

Kaip ir palaikoma Nahimic 360 laipsnių garso sistema, Bluetooth 5.0 bei naujausios kartos WiFi-6 techninis sprendimas, dėl kurio duomenų perdavimo sparta išauga dramatiškai.

„ThundeRobot ZERO“ - žvėriškos galios žaidimų kompiuteris, kurį jau išbandė štai šis apžvalgininkas. Labai išsami apžvalga, verta peržiūrėti ir štai bendras verdiktas:

Kas man patinka šiame PC?

  • Ekranas, puiki QHD+ raiška; 
  • RTX3070 vaizdo korta - Cyberpunk 2077, Far Cry 5 ir kiti naujausi žaidimai eina kaip per sviestą;
  • Thunderbolt 4.0 ir abu SSD dėklai su PCIe 4.0;
  • Gerai dirba aušinimas net kai spaudžiu maksimumą;
  • Šauni klaviatūra su RGB ir maksimalios galios režimas.

Kokie minusai?

  • Plastiko korpusas atrodo kiek pigiai;
  • Gana garsiai dirba ventiliatoriai, ypač kai įjungiamas Booster aušinimas;
  • Taip pat nėra galimybės pasinaudoti overlocking'u ir taip išspausti dar daugiau galios, ką galiu daryti su MSI;
  • Prastoka WEB kamera ir vidutiniški garsiakalbiai.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(9)
(1)

Komentarai ()