„Xiaomi“ siurbliai už kainas, kokių nebuvo net prieš Kalėdų išpardavimą - labai ribotas kiekis! Į kailį konkurentams duodantis „Viomi A9“ bei išskirtinio sauso ir drėgno valymo „Viomi SE“ (Video, Papildymas 2021-10-01)  ()

Labai ribotas kiekis!

Mažiausios kainos

Iš Europos

„Xiaomi“ ekosistemos produktai

„Viomi A9“ - įspūdingai efektyvi motorizuota galva, lenkia net brangesnius konkurentus

„Viomi SE“ - išskirtinis plovimas ir puiki kaina


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying skuba informuoti, kad šiuo metu išparduoda Viomi A9“ belaidžius dulkių siurblius ir „Viomi SE“ robotus.

Labai svarbu pabrėžti ir tai, kad jie parduodami už mažiausias kainas rinkoje.

Taip pat pasiūla gali baigtis dar greičiau, nes kuponai skirti labai ribotui kiekiui siurblių: tik 100 vienetų „Viomi SE“ ir 100 vienetų „Viomi A9“.

Svarbu ir tai, kad visi siurbliai į Lietuvą yra siunčiami iš Europos sandėlių, tad visus mokesčius sutvarko GeekBuying - plačiau apie pirkimą iš GeekBuying galite paskaityti šiame straipsnyje.

„Viomi A9“ belaidis dulkių siurblys - įspūdingai efektyvi motorizuota siurbimo galva ir nuostabi kaina

  • GeekBuying118,52 €;
    • kuponas - VIOMIA9DF;
    • iš Europos sandėlių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-10 d.d.

„VIOMI A9“ yra naujausias kompanijos belaidis dulkių siurblys. Labai simpatiškas, puikių specifikacijų ir kainos įrenginys.

Tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai tvirtina, kad tai labai geras kainos ir kokybės įrenginys ir viskas veikia taip, kaip nurodo gamintojas.

Kuo gi pasižymi „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys?

Ganėtinai gausiu pakuotės turiniu. Pakuotėje rasime visko, ko tik gali prireikti. Skirtingi ir lengvai keičiami antgaliai, siurblio bei jo priedų laikymo ir tuo pačiu įkrovimo stotelė.

Didelė galia. „VIOMI A9“ turi bešepetėlinį ir 400W galios variklį, kuris užtikrina 120AW siurbimo galią ir 23kPa siurbimo slėgį. Labai geri rodikliai ir ypač tokioje kainų kategorijoje.

120AW pilnai užtenka nuo grindų pakelti stambesnėms atliekoms bei išvalyti gilesnius kilimų ir patalynės sluoksnius.

O kadangi pakuotėje yra skirtingų keičiamų antgalių, tai su šiuo siurbliu galima išvalyti įvairaus tipo grindis, kilimus, baldus, automobilio saloną, sunkiai pasiekiamas vietas ir t.t.

3 siurbimo režimai. „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys palaiko 3 valymo režimus ir taip baterijos energijos užtenka iki 60 minučių:

  • ECO - 60 min,
  • Standartiniame - 33 min,
  • Maksimalios galios - 10 min. 

Vienu įkrovimu galima išvalyti iki 380 m2 plotą. Geras rezultatas.

Talpi ir keičiama baterija. Šaunu ir tai, kad „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys aprūpintas 2500mAh talpos baterija.

Ji yra išimama ir taip bateriją galima įkrauti atskirai. Arba tiesiog siurblį pakabinti ant laikymo stotelės ir čia įkrauti jo bateriją.

Ant korpuso yra šviesos indikatoriai, tad visada žinosime kiek gi baterijoje yra likę energijos.

Lengvas siurblys ir patogiai ištuštinama atliekų dėžutė. „VIOMI A9“ yra kompaktiškas ir lengvas belaidis dulkių siurblys. Sveria vos 1,5 kg.

400 ml talpos atliekų dėžutė yra ištuštinama vos vieno mygtuko paspaudimu. Labai patogus dalykas.

Oro filtravimo sistema. Svarbu ir tai, kad „VIOMI A9“ belaidis dulkių siurblys aprūpintas 5 lygių filtravimo sistema.

Čia yra ir multiciklonas, ir H12 lygio HEPA filtras bei kiti filtrai, kurių bendra kombinacija leidžia sulaikyti kone visas dulkes ir į aplinką išleidžiamas švarus oras.

Sulaikoma 99,9 proc. iki 0,3 mikrono dydžio dalelių. Tad galima atsisveikinti su dulkėmis, erkėmis ir kitais alergenais.

Beje, filtro dalys yra plaunamos, kas yra ir patogu, ir leis sutaupyti.

Motorizuota siurbimo galva su LED pašvietimu. Labai geri dalykai. Įvairiomis kryptimis pasukama ir papildomai motorizuota galva leis išvalyti gilesnius kilimų sluoksnius, o LED pašvietimas užtikrins patogų darbavimąsi tamsesnėse patalpų vietose.

Ir „VIOMI A9“ testavimas rodo, kad šio siurblio motorizuota galva yra viena geriausių tokioje kainų kategorijoje. Net lenkia kur kas brangesnius modelius.

Apibendrinus galima sakyti, kad „VIOMI A9“ yra puikus variantas visiems, kurie už žemiausią kainą nori turėti kokybiškai pagamintą, funkcionalų ir didele siurbimo galia pasižymintį belaidį dulkių siurblį.

Čia labai geras vaizdo įrašas, kuriame yra išbandomi 4 „Xiaomi“ ekosistemos belaidžiai dulkių siurbliai: VIOMI A9 vs. Roborock H6 vs. ROIDMI X20 vs. Dreame V9.

Jokių kalbų, tik testavimas. Labai gerai parodoma, kaip siurbliai dirba skirtingomis sąlygomis ir gana akivaizdu, jog VIOMI A9 čia yra lyderiaujantis:

„Viomi SE“ robotas - išskirtinis plovimas ir puiki kaina

  • GeekBuying169,31 €;
    • kuponas - VIOMISEDF;
    • iš Europos sandėlių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-10 d.d.

„VIOMI“ yra viena iš „Xiaomi“ ekosistemos kompanijų, daugiausiai besispecializuojanti dulkių siurblių segmente.

Ir vienas naujausių jų gaminių yra „VIOMI SE“ robotas dulkių siurblys. Įspūdingų galimybių bei kainos robotas, kuris dabar parduodamas už nuostabiai žemą kainą. Net prieš Kalėdų išpardavimą jis kainavo 100 eurų brangiau.

„VIOMI SE“ ne šiaip koks kvailas ir padrikai po teritoriją važinėjantis robotas, bet su pažangiąja lazerine navigacijos sistema (LDS), visa gausa kitų daviklių (iš viso jų yra 12), kurie jį apsaugo nuo kritimų, padeda lengviau įvertinti aplinką ir po ją judėti. O visą informaciją apdoroja dirbtinis intelektas.

Plius, čia turime robotą dulkių siurblį, kuris palaiko sausą ir drėgną grindų valymą. Jis tą gali daryti vienu metu: ir sausai siurbti, ir iškart plauti grindis. Turime 300 ml vandens ir 200 ml sausų atliekų talpas.

„VIOMI SE“ palaiko 4 sauso valymo bei 3 grindų plovimo režimus. Tereikia programėlėje pasirinkti norimą vandens padavimą - už ką yra atsakinga integruota elektronika - ir robotas atitinkamai drėkins šluostę.

Japoniškas NIDEC bešepetėlinis variklis, 2200Pa siurbimo galia, 3200mAh talpos įkraunama baterija, vienu įkrovimu dirba 120 min ir išvalo iki 200 m2 plotą, suporavimas su programėle, žemėlapių piešimas, tvarkaraščių sudarymas ir kitos išmaniosios funkcijos.

Įdomu yra tai, kad Mijia bei Mi Home programėlėse galima išsaugoti 5 skirtingų kambarių žemėlapius. Tad net jei gyvenate kelių aukštų name, „VIOMI SE“ įsimins kiekvieną kambarį ir po jį judės sistemingai.

Taip pat programėlėse galima nurodyti konkretaus kambario ar vietos valymą, rinktis iš skirtingų valymo režimų, nurodyti draudžiamas valymo zonas (no-go teritorijas), sudaryti valymo tvarkaraščius ir t.t.

Lazerinė navigacijos sistema; galingas siurbimas; plovimas; itin talpi baterija; išmaniosios funkcijos ir puiki kaina - „VIOMI SE“ labai rimtai pretenduoja tapti šių metų galimybių/kainos čempionu. 

„VIOMI SE“ apžvalga, kurios autorius atvirai teigia, kad tai geriausias variantas, ieškantiems sausą ir drėgną valymą palaikančio siurblio:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: