Įspūdingų galimybių dronas vos nuo €17: „dronas nesveikai geras. Už tokią kainą - funkcijų visa begalė, sūnėnas negali atsidžiaugti“ (Video, „CEVENNESFE S60“)  ()

Vos nuo €17!

Kuponai

Iš Kinijos, Lenkijos, Prancūzijos

4K/1080P ir 720P kameros | 2000mAh | 20 min. vienu įkrovimu | skraido iki 150 m.

Valdymas pulteliu/telefonu | Follow Me režimas | rankos mostu aktyvuojamas filmavimas ir fotografavimas | VR galimybės

APP


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„CEVENNESFE S60“ dronas:

„CEVENNESFE S60“ drono vaizdo įrašą rasite čia.

Atkreipiame dėmesį į tai, kad už pačią mažiausią kainą galima įsigyti droną tik iš Kinijos sandėlio ir tuo atveju jis atkeliaus: be kameros, su viena baterija ir be kelioninio krepšio.

Standartinės ir pačio pigiausio rinkinio turinys atrodys, kaip šioje nuotraukoje.

Visais atvejais gamintojas prideda drono apsaugas ir papildomų sparnų menčių, kas išties puiku.

Visgi, geriau rinktis droną iš Lenkijos sandėlio ir taip jau galime pasirinkti 4K arba 1080P kamerą, rinktis baterijų kiekį (iki 3 vienetų) bei labai kompaktišką ir patogų kelioninį krepšį.

Toks komplektas kainuos brangiau, tačiau iš drono gausime visas deklaruojamas funkcijas, o jų čia yra išties daug.

Ką sugeba „CEVENNESFE S60“ dronas?

Šią vasarą pats populiariausias biudžetinis dronas AliExpress buvo „TYRC LS11 Pro“, tačiau jie jau yra išparduoti ir tiesą sakant, „CEVENNESFE S60“ kainuoja kone tiek pat, o siūlo dar daugiau. Ir pirkėjų vertinimai puikūs, tad tai yra labai gera alternatyva.

Šaunu yra tai, kad „CEVENNESFE S60“ atveju galime rinktis iš dviejų modifikacijų: 4K arba 1080P kamerą turinčių dronų. Taip pat pagrindinės kameros pakreipiamos 45 laipsnių kampu, tad užfiksuos dar daugiau vaizdų.

Plius, drono apačioje turime papildomą 720P kamerą. Akivaizdūs privalumai ir jau vien šiais aspektais „CEVENNESFE S60“ lenkia „TYRC LS11 Pro“, kurio atveju nėra galimybės rinktis pagrindinę kamerą, o ir jis neturi papildomos.

Žinoma, iš tokios kainos dronų vargiai gausime realią 4K raišką. Nuotraukų atvejų dar taip, bet filmavimo klausimais toji kokybė bus kuklesnė, lyginant su rimtesnės kainos dronais. Tačiau pastarieji ir kainuoja 200+ eurų. „CEVENNESFE S60“ yra skirtas pradedantiesiems ir norintiems išbandyti tokį įrenginį.

Didelis „CEVENNESFE S60“ pliusas yra 2000mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks skraidyti iki 20 min. O jei pasirinksite komplektą su trimis baterijomis, tai skrydžio laikas padidės iki valandos. Teliks pakeisti bateriją ir galėsite toliau smagiai leisti laiką.

„CEVENNESFE S60“ valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniuoju telefonu. Dronas gali skraidyti iki 150 metrų atstumu (duomenys perduodami 2.4GHz ryšiu), kas tokioje kainų kategorijoje yra įprasta.

Gamintojas bei pirkėjai akcentuoja, kad drono valdymas yra labai paprastas ir vos vieno mygtuko paspaudimu jis pakyla bei nusileidžia.

Taip pat čia turime tokių šaunų savybių, kaip Follow Me režimas, reagavimas į rankos mostą ir taip dronas automatiškai padarys nuotrauką arba pradės filmuoti.

Ypač įdomus „CEVENNESFE S60“ valdymas su išmaniuoju telefonu.

Štai tereikia telefoną pakreipti kairę pusę ir dronas skris į kairę, palenksite į dešinę - skris į dešinę ir t.t. Įdomus dalykas.

Taip pat fiksuojami vaizdai iškart perduodami į telefoną ir su APP galima juos redaguoti, pridėti muzikinį intarpą ir t.t. bei iškart pasidalinti socialiniuose tinkluose; telefono ekrane galima nubrėžti norimą skriejimo trajektoriją ir jos laikydamasis dronas skries.

Dar viena įdomybė, kad šis dronas palaiko VR galimybes. Užsidėjus virtualios realybės akinius iškart galima viską matyti iš drono matymo perspektyvos. Labai įdomi galimybė, kurią sutikti tokioje kainų kategorijoje yra tikra retenybė. Žinoma, VR akinius reikia įsigyti atskirai.

„CEVENNESFE S60“ - net labai funkcionalus ir puikios kainos dronas. Skirtas pradedantiesiems ir tiems, kurie nori susipažinti su tokiais įrenginiais bei juos išbandyti. Ir dabar tą galima padaryti už pačią geriausią kainą. O ir šiuos dronus pirkėjai itin giria:

Dronas nesveikai geras. Už tokią kainą - funkcijų visa begalė. Iš pradžių kiek abejojau, ar jis bus toks geras, bet kai išbandžiau, viskas atitinka realybę ir skraido labai sklandžiai.

Padovanojau šį droną savo 6-erių metų sūnėnui ir jis su juo elgėsi kiek šiurkštokai, tačiau dronas viską atlaikė. Tiesa, kažkur pametė vieną iš drono apsaugų, tai parašiau pardavėjui ir jis atsiuntė naują apsaugą. Labai profesionalus pardavėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: