Už juokingą kainą CCTV vaizdo stebėjimo sistema: „kai pavogė mūsų automobilį, iškart nusipirkome šį rinkinį. Puiki filmavimo kokybė, lengvas montavimas, dabar jaučiamės kur kas saugiau“  (3)

Tik 63 €!

Ribotas kiekis

Iš Vokietijos

4 kanalų sistema su NVR įrenginiu

2MP (1080P) | 4 kameros | naktinis filmavimas | judesio fiksavimas

RJ35 | WiFi | P2P Onvif | IP66

Android/IOS | valdymas telefonu | informaciniai pranešimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„KKmoon“ 4 kanalų 2MP (1080P) vaizdo stebėjimo sistema:

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu ši vaizdo stebėjimo sistema parduodama iš Vokietijos sandėlio, tad pristatymas į Lietuvą yra ypatingai greitas ir nemokamas.

Svarbu pažymėti ir tą faktą, kad drauge atkeliauja vaizdo įrašymo įrenginys (NVR). Tiesa, HDD disko jame nėra ir pastarąjį teks įsigyti atskirai.

Visgi, 4 kamerų komplektas su NVR įrenginiu vos už 62,89 € yra neįtikėtinai puikus pasiūlymas. Vargiai pavyktų rasti analogišką komplektą dar pigau.

Kalbant apie patį NVR įrenginį, tai čia turime kompaktišką ir standartinio tipo vaizdo įrašymo įrenginį su pagrindinėmis jungtimis.

Duomenys į jį iš kamerų gali būti perduodami WiFi (802.11b/g/n) ryšiu ir per RJ35 (10/100Mbps) jungtį. Palaikomi protokolai: UPnP, SMTP, PPPoE, DHCP ir kt.

Palaikomos raiškos: 1024*768, 1366*768, 1440*900, 1080P. Video failų suspaudimo formatas: H.264.

Analogiškai yra ir su kameromis, kurių fiksuojami duomenys gali būti perduodami tiek laidu, tiek WiFi ryšiu.

Čia turime 4 kanalų sistemą, o tai reiškia, kad prie NVR įrenginio prijungsime pakuotėje esančias 4 kameras. Tad iš esmės galima su jomis stebėti viską, aplink namą, sodybą ar kitą Jums svarbų objektą esančią teritoriją.

2MP (1080P) kameros su CMOS 1/4" jutikliu užtikrins kokybišką vaizdą tiek dienos metu, tiek ir nakties. 

Čia papildomai įdiegti IR jutikliai, kurie nakties metu padedu užfiksuoti ryškų vaizdą iki 20-30 metrų atstumu.

Verta pažymėti, kad kameros yra metalinio korpuso ir atitinka IP66 standartą, tad jas pilnai galima naudoti lauko sąlygomis.

Prie šių kamerų galima prisijungti ir per mobilią aplikaciją, įdiegtą Android/iOS telefone ir taip matysite, kas realiuoju laiku dedasi kamerų stebėjimo lauke.

Taip pat galime peržiūrėti išsaugotą medžiagą ir bendrai rinktis, kaip norima, kad būtų filmuoja ir informuojama apie netikėtus įsibrovėlius. Kameros palaiko ir judesio daviklius bei gali iškart į telefoną išsiųsti pranešimą apie judėjimą.

„KKmoon“ 4 kanalų 2MP (1080P) vaizdo stebėjimo sistema yra labai geros kainos, paprasta naudoti ir puikiai vertinama pirkėjų:

Po to, kai mūsų automobilis buvo pavogtas viduryje nakties, mes išsigandome ir nusipirkome šią sistemą. Ją buvo lengva įdiegti, naktinis vaizdas yra visiškai aiškus, dienos taip pat labai kokybiškas. Praktiškai jokio vaizdo perdavimo vėlavimo, tai puiki sistema mums! Šiuo metu turime įdiegtas 2 iš 4 kamerų. 4 apims visą mūsų turtą.

Fantastiškos ir vertos sumokėtų pinigų. Kaip tokioje kainų kategorijoje labai gera vaizdo kokybė tiek dienos metu, tiek ir nakties. Visiškai lengvas įrengimas. Mūsų namai dideli, tad kiek užtruko, kol išvedžiojau laidus, bet nieko tokio - tas darbas tikrai vertas tos ramybės, kai kameros pradeda dirbti. Šalia mūsų namų vyksta gana daug judėjimo, nakties metu taip pat, tad mums dabar gerokai ramiau, kai galime iškart matyti, kas dedasi už namų durų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(4)
(1)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: