Išbandėme naujausią kolonėlę, kuri gali tapti 2021 m. hitu: už tokią kainą, tai yra kažkas nuostabaus - analogai kainuoja net 4 kartus brangiau ir vis tiek neprilygsta (FOTO, „Tronsmart Force Pro“ apžvalga)  ()

2021 m naujiena!

Specialus kuponas, super gera kaina

Išbandyta technologijos.lt

Patys geriausi įspūdžiai | Drąsiai rekomenduojame!

Tokioje kainų kategorijoje „Tronsmart Force Pro“ yra be konkurencijos

Pagal galimybes, kainą ir kokybę pralenkia net „ANKER SoundCore Motion+“ ir „Harman Kordon Onyx Studio 3“

Puiki pagaminimo kokybė | garsas nuostabus | labai geros papildomos funkcijos | stebėtinai gera kaina


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Su „Tronsmart“ kompanijos produktais jau susiduriame ne pirmą kartą ir esame išbandę įvairių jos garso produktų.

Ir iškart galime pasakyti, kad naujausioji „Tronsmart Force Pro“ garso kolonėlė paliko tik pačius geriausius įspūdžius: puiki pagaminimo kokybė, garsas nuostabus, labai geros papildomos funkcijos ir stebėtina kaina.

„Tronsmart Force Pro“

Trumpai: privalumai ir trūkumai

Privalumai: 

  • Kolonėlė labai patiko, drąsiai rekomenduojame!
  • Puiki pagaminimo kokybė ir labai gera garso kokybė - puikus balansas
  • Super geros charakteristikos ir viskas atitinka realybę
  • IPX7 | 60W 
  • 10 000 mAh | dirba 15 val. | įkrauna kitus įrenginius | 
  • AAC ir SBC | SoundPulse® technologija | Broadcast režimas - 100+ poruojamų kolonėlių
  • 3.5mm | USB | C tipo | microSD | Bluetooth 5.0 | NFC | balso asistentai | pokalbiai per kolonėlę
  • Tokioje kainų kategorijoje „Tronsmart Force Pro“ yra čempionė
  • Kainos-pagaminimo ir veikimo kokybės-garso-funkcionalumo santykis yra stulbinamai aukštas
  • Pagal kainą ir parametrus pralenkia net „ANKER SoundCore Motion+“
  • Turi tokias galimybes, kokių neturi net „Harman Kordon Onyx Studio 3“ kolonėlė už daugiau kaip 400€!

Trūkumai:

  • 1,3 kg svoris - tai nėra pati lengviausia kolonėlė tiesiog nešiotis rankoje
  • Korpusas gana greitai renka nešvarumus, tačiau kolonėlę galima nuplauti
  • Komplekte esantis 3.5mm laidas yra ganėtinai trumpas (30 cm) 

Bet apie viską iš eilės.

Pakuotės turinys, kolonėlės išvaizda, pagaminimo kokybė, jungtys ir kt.

GekkBuying komanda mums labai greitai išsiuntė „Tronsmart Force Pro“ kolonėlę ir ji iš Vokietijos sandėlio iki mūsų rankų keliavo 6 dienas, čia įskaičiuojant ir savaitgalį. Tad pristatymo greitis, kaip ir visada, puikus.

Kolonėlė supakuota tvarkingai, saugiai ir tvirtoje dėžėje viskas yra savo vietose.

Papildomai yra pavaizduota kolonėlė ir patys esminiai jos privalumai, apie kuriuos kiek vėliau.

Pakuotės viduje yra pati „Tronsmart Force Pro“ kolonėlė ir po ja sudėti kiti priedai.

Pakuotėje yra ir štai toks dirželis. Jį galima pririšti prie kolonėlės ir taip pasikabinus kolonėlę nešti rankoje, arba prisirišti prie kuprinės ir pan.

Tiesą sakant nežinau, ar kas nors taip darysite, nes kolonėlė yra gana masyvi. Sveria apie 1,3 kg ir vargiai bus ją patogu ją taip nešiotis.

Paprasčiau kolonėlę tiesiog įsidėti į kuprinę, arba papildomai įsigyti karabiną ir taip ją prisegti.

Pakuotėje yra apie 30 cm ilgio, standartinis 3.5mm laidas. Naudingas dalykas, nes kolonėlę iškart galima prijungti prie kompiuterių ar kitų įrenginių, turinčių 3.5mm jungtį.

Tik šis laidas galėtų būti ir ilgesnis, kokio 1 metro ilgio. Taip būtų patogiau prijungti kolonėlę ir prie to pačio kompiuterio.

„Tronsmart Force Pro“ baterijos rezultatai

USB - C tipo laidas taip pat kokybiškas. Maždaug 70 cm ilgio. Jį galima naudoti tiek įkrauti kolonėlės turimai net 10 000 mAh talpos baterijai, tiek ir prie kolonėlės prijungti telefoną ir įkrauti jo bateriją.

Taip, ši kolonėlė tuo pačiu yra ir kaip išorinė baterija. Labai smagus dalykas, kuris itin pravers bekeliaujant, būnant gamtoje ir pan.

Taip galima prie „Tronsmart Force Pro“ kolonėlės prijungti įvairius įrenginius, kurie turi C tipo jungtį, ir juos įkrauti.

Kalbant apie kolonėlės baterijos rezultatus, tai jie stebėtinai puikūs:

  • klausantis muzikos apie 50 proc. garso lygiui - baterijos užtenka iki 15 val.;
  • 10 000 mAh baterija pilnai įkraunama per 3 val.

Ką dar rasime pakuotėje ir kokia kolonėlės pagaminimo kokybė?

Dar pakuotėje yra labai paprasta ir tuo pačiu išsami kolonėlės naudojimo instrukciją anglų kalba. Bei papildomai įdėtas kolonėlės maišelis.

Štai šitaip atrodo kolonėlė įdėta į šį maišelį. Visai pravartus dalykas keliaujant. Taip vienoje vietoje bus kolonėlė ir jos laidai. 

Kaip jau ir užsiminiau, kolonėlė gali įkrauti kitus įrenginius, tad bekeliaujant tikrai pravartu drauge pasiimti ir USB - C tipo laidą.

Ir galiausiai priėjome „Tronsmart Force Pro“ kolonėlę. Štai šitaip ji atrodo mano rankoje.

Kolonėlės išmatavimai yra tokie: 240 x 110 x 70 mm. Sveria maždaug 1,3 kg. Gana kompaktiška, tačiau svoris juntamas.

Visgi, čia turime 60W galios kolonėlę ir dar pilnai atsparią vandeniui. IPX7 standartas reiškia, kad šią kolonėlę galima drąsiai naudoti lietui lyjant ir net įmetus į vandens telkinį jį vis tiek dirbs toliau.

„Tronsmart Force Pro“ pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio.

Labai tvirtas rėmas. Metalas, aplink garsiakalbius dengiančias metalines groteles yra tvirto plastiko elementai, o likusią korpuso dalį dengia labai malonus liesti gumos sluoksnis.

Kolonėlė yra itin tvirta ir nors gamintojas nekalba apie tai, kad ji yra atspari smūgiams, tačiau, manau, kad net ir kritimus iš nedidelio aukščio kuo puikiausiai atlaikys.

Kolonėlės apačioje dar yra papildomos kojelės, dėl ko ji labai stabiliai stovi padėta ant slidžių paviršių.

Viename kolonėlės šone yra atlenkiamas metalinis žiedas. Taip kolonėlę galima nešti tiesiog paėmus už jo, arba papildomai įsigyti karabiną ir taip kolonėlę pasikabinti ant kuprinės, kelioninio krepšio ir pan.

Kolonėlės nugarinėje dalyje, po itin storu dangteliu, paslėptos visos jungtys.

Čia turime C tipo, USB, 3.5mm audio jungtis ir microSD kortelės dėklą.

Jungtys kokybiškos, visos veikia tinkamai. Pats dangtelis jas paslepia puikiai. Pats niekaip neatsidarys - reikia panaudoti šiek tiek jėgos, tad galite būti ramūs, drėgmei ir nešvarumams čia patekti yra praktiškai neįmanoma.

Viršutinėje kolonėlės dalyje yra šviesos indikatoriai, kurie rodo baterijos energijos likutį, poravimo būseną.

Taip pat aiškiai sužymėti valdymo mygtukai ir kolonėlės šone yra NFC indikatorius. Tad pasinaudojus NFC galima per šią kolonėlę leisti muziką.

„Tronsmart Force Pro“ kolonėlės poravimas ir valdymas

„Tronsmart Force Pro“ kolonėlę su Android telefonu Bluetooth 5.0 ryšiu suporavau momentaliai. Tiesiog tereikia įjungti kolonėlę, telefone Bluetooth ryšį ir suradus kolonėlę ją pridėti prie įrenginių. Sekančiais kartais viskas vyksta automatiškai.

Taip pat muziką leisti galite NFC ryšiu, prijungę kolonėlę 3.5mm laidu arba įdėję microSD kortelę. Puikus funkcionalumas.

Kas man ypač patiko, tai, kad kolonėlė automatiškai persijungia nuo vieno įrenginio, prie kito. Pavyzdžiui, prijungta prie kompiuterio su 3.5mm laidu, groja Youtube, ištraukiu 3.5mm laidą, kolonėlė iškart jungiasi prie telefono Bluetooth ir pradeda leisti telefone grojančią muziką. Viskas vyksta automatiškai, labai greitai ir sklandžiai.

„Tronsmart Force Pro“ kolonėlės valdymas yra super paprastas. Viskas daroma su ant korpuso esančiais mygtukais, kurie iškart reaguoja į duodamas komandas: garso didinimo/mažinimo, grojamo takelio perjungimo pirmyn/atgal, balso asistento iškvietimą ir t.t.

„Tronsmart Force Pro“ palaiko Google, Siri, Cortana balso asistentus. Taip pat per šią kolonėlę galima kalbėtis su paskambinusiais. Įdomi funkcija ir kai kuriais atvejais, kai užimtos abi rankos, tikrai gali praversti.

Dar viena įdomybė yra ta, kad „Tronsmart Force Pro“ palaiko  Broadcast režimą. Čia jau reikia turėti bent 2 „Tronsmart Force Pro“ kolonėles ir taip jas galima suporuoti tarpusavyje bei gauti dar daugiau garso. Šiuo režimu tarpusavyje galima suporuoti nors ir 100+ kolonėlių.

„Tronsmart Force Pro“ garso kokybė, asmeniniai įspūdžiai

Kompanija tvirtina, kad 60W galios „Tronsmart Force Pro“ aprūpinta naujausiu ir kompanijos patentuotu SoundPulse technologiniu sprendimu, kuris šią 2.2 garso sistemą padaro dar geresne ir leidžia pasiekti maksimaliai kokybišką garsą su vos 1 proc. siekiančiu iškraipymu.

O kaip realybėje? Trumpas atsakymas: garso kokybė nuostabi. Ilgesnis atsakymas reikalauja tam tikrų pastebėjimų.

„Tronsmart Force Pro“ kolonėlėje turime 4 garsiakalbius, kurie dirba išties puikiai. Ir grojama muzika skamba itin švariai. Jokių pašalinių garsų, kaip dažnu atveju būna pigesnėse kolonėlėse.

Visgi, jei esate ypatingai didelis žemų tonų mėgėjams, bumčikų fanatikas, tada šios kolonėlės garsas Jums gali būti per daug švelnus. „Tronsmart Force Pro“ yra labai didelis dėmesys garso balansui, kad vieni tonai neužgožtų kitų. Tad turime proporcingai žemų, vidutinių ir aukštų tonų. Balansas tarp jų yra puikus. Itin gerai ir aiškiai girdimas vokalas, tad vokalinės muzikos gerbėjams ši kolonėlė tikrai patiks.

Ir geriausia muzikos klausytis iki 90 proc. garso lygiui. Kai jis yra labai arti maksimumo, garsas tampa nebe toks malonus. Prasideda toks plėšymasis, atsiranda garso nešvarumų. Na, bet čia įprastai yra su visomis tokios kainos kolonėlėmis. Tad geriausia muzikos klausytis iki 90 proc. garso lygiui.

Beje, patalpoje vargiai Jums prireiks tiek garso - nebent rengsite triukšmingą vakarėlį. Dirbant prie kompiuterio, tai „Tronsmart Force Pro“ kolonėlė leidžia muziką maksimaliai iki 40 proc. ir to daugiau nei pakanka. Lauke, žinoma, jau smagiau, kai muzika grojama esant 50-70 proc. garso lygiui.

Galutinis verdiktas ir kaip kolonėlė atrodo šalia konkurentų

Asmeniškai esu labai patenkintas „Tronsmart Force Pro“ belaide kolonėle ir galiu drąsiai rekomenduoti. 

Tiesa, tai nėra pati lengviausia kolonėlė tiesiog nešiotis rankoje. Ją geriau laikyti kuprinėje ar pakabinti už metalinio žiedo. Korpusas gana greitai renka nešvarumus, tačiau kai kolonėlė visiškai nebijo vandens, tai ja galima tiesiog nuplauti po tekančiu vandeniu. Prie įrangos prijungti skirtas 3.5mm laidas yra ganėtinai trumpas. Galėtų būti kokio metro ilgio, nes dabar tie 30 cm yra tokie ant ribos.

Kalbant apie tai, kaip „Tronsmart Force Pro“ atrodo šalia konkurentų, tai tokioje kainų kategorijoje net labai išsiskiria.

Štai ta pati populiarioji „ANKER SoundCore Motion+“ kainuoja iki 100€, o turi dvigubai mažiau galios, 30W, baterija tarnauja trumpiau, nėra 3.5mm jungties bei nepalaiko atminties kortelės ir kt.

„Harman Kordon Onyx Studio 3“ kolonėlė kainuoja daugiau kaip 400€. Ir nors čia jau turime 100W, tačiau kolonėlė neatspari vandeniui, nėra NFC, baterija tarnauja dvigubai trumpiau, 8 val., nėra 3.5mm jungties bei nepalaiko atminties kortelės ir kt.

Tad apibendrinus, tokioje kainų kategorijoje „Tronsmart Force Pro“ yra tikra čempionė. Jos kainos-pagaminimo ir veikimo kokybės-garso-funkcionalumo santykis yra stulbinamai aukštas. Puiki kolonėlė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()