2021 m. TOP 5 perkamiausi ir patys geriausi AliExpress robotai siurbliai su automatine dulkių surinkimo stotele: ką renkasi pirkėjai iš viso pasaulio (Video)  ()

Patys perkamiausi ir patys geriausi robotai su automatine dulkių surinkimo stotele iš AliExpress 2021 metais.

Išsamus palyginimas | specifikacijos | geriausios kainos

„Xiaomi ROIDMI Eve Plus“

„Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro“

„NEATSVOR S600“

„Xiaomi Lydsto R1“

„Ultenic T10“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiame tekste rasite pačius perkamiausius ir geriausiai vertinamus robotus Aliexpress. Ir būtent tuos, kurie turi automatines dulkių surinkimo stoteles.

Tai yra pastarųjų metų naujiena. Labai sparčiai daugelio gamintojų diegiama naujovė, suteikianti dar didesnį patogumą ir pilną robotų automatizaciją.

Dėka šių stotelių, robotų surinktos atliekos yra automatiškai išsiurbiamos iš jų talpų ir saugomos specialiose stotelių talpose/maišeliuose, kurių užtenka bent 30 dienų, o kai kurių gamintojų atvejais ir net iki 60 dienų.

Jiems prisipildžius, belieka tuos maišelius išmesti, pritvirtinti naują ir viskas. Darbas baigtas. Maksimalus patogus ir higiena. Štai patys geriausi ir perkamiausi robotai su tokia naujove.

NR. 1. „Xiaomi ROIDMI Eve Plus“ (sausas ir drėgnas valymas)

Pats perkamiausias AliExpress robotas su automatine dulkių surinkimo stotele: 2 900 užsakymų ir 4,9 balai

„Xiaomi ROIDMI Eve Plus“ yra pats perkamiausias tokios kategorijos robotas dulkių siurblys. Jis be konkurencijos lenkia konkurentus ir turime tūkstančius pirkimų, daugybę puikių pirkėjų atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą.

Kuo pasižymi „Xiaomi ROIDMI Eve Plus“ robotas?

Gamintojas teigia, kad dėka automatinės atliekų surinkimo stotelės, iš roboto atliekų talpos automatiškai yra išsiurbiamos surinktos atliekos ir taip robotas gali toliau darbuotis be jokio žmogaus įsikišimo. Ir taip 3l atliekų maišelio gali užtekti net iki 60 dienų!

Automatinės atliekų surinkimo stotelės pagrindiniai parametrai yra tokie:

  • 3l talpos atliekų maišelis, kurio įprastai užtenka net iki 60 dienų;
  • stotelės galia siekia 900W ir užtikrinamas net 23,000Pa atliekų išsiurbimo slėgis;
  • LED informacinis ekranas, kuriame rodoma informacija apie atliekų nukenksminimą ir atliekų maišelio prisipildymą, informuojama ir APP;
  • dėka įrengto HEPA filtro ir plačiai (net medicinoje) naudojamos „Active Oxygen“ dezinfekcinės technologijos bus nukenksminti įprasti buitiniai kenkėjai, kaip: dulkių erkutės, mikrobai, įskaitant Escherichia coli, Candida albicans, Staphylococcus aureus; toksiškos cheminės medžiagos, kaip formaldehidas, benzenas ir TVOC; ir pašalinti cigarečių bei kvepalų kvapai.

„Xiaomi Roidmi EVE Plus“ pasižymi puikiais techniniais sprendimais ir štai keletas pačių svarbiausių:

  • 50W galia ir didelis 2,700Pa siurbimo slėgis, kurį galima reguliuoti ir rinktis norimą siurbimo režimą;
  • du šoniniai šepetėliai ir pagrindinis plaukiojantis šepetys, dėl ko geriau prisitaiko prie skirtingų valomų paviršių;
  • įveikia iki 2 cm aukščio kliūtis ir aprūpintas 30 skirtingų jutiklių;
  • naujausios kartos SLAM algoritmas bei lazerinė LDS 4.0 navigacijos sistema, užtikrinanti nepriekaištingą roboto navigavimą ir itin tikslaus žemėlapio piešimą bei valomo maršruto sudarymą;
  • robotas palaiko išmanų žemėlapių sudarymą bei jų valdymą: galima kambarius pavadinti, kaip norite; juos sulieti; kiekvienam jų sudaryti atskirus valymo tvarkaraščius; nurodyti norimas valymo aplinkybes ir t.t.;
  • robotas palaiko sausą, drėgną ir kombinuotą valymą;
  • vienu kartu robotas gali išvalyti iki 250 m2 plotą bei darbuotis iki 250 min.;
  • aprūpintas įkraunama 5200 mAh talpos baterija, pritrūkus energijos - automatiškai grįžta įkrauti bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė;
  • robotas pilnai valdomas su Mijia/Roidmi/Mi Home programėlėmis ir jose galima rinktis norimą valymo režimą, siurbimą ir plovimą, valomą kambarį/plotą, nurodyti draudžiamas zonas, virtualias sienas ir t.t.;
  • taip pat robotą galima valdyti ir pasitelkus balso asistentus, kaip Alexa ir Google Assistant.

„Xiaomi ROIDMI Eve Plus“ - įspūdingai geros kainos ir pažangiausių technologinių sprendimų robotas. Dėl to jis yra pats perkamiausias ir taip mėgstamas pirkėjų bei apžvalgininkų.

Labai puiki „Xiaomi Roidmi EVE Plus“ ir „iRobot Roomba i7+“ robotų palyginamoji apžvalga anglų kalba. Trumpai, konkrečiai, su esminiais momentais ir aišku viena, kad praktiškai visais aspektais yra pranašesnis „Xiaomi Roidmi EVE Plus“:

NR. 2. „Xiaomi Dreame Bot Z10 Pro“ (sausas ir drėgnas valymas)

Antras pagal perkamumą AliExpress robotas su automatine dulkių surinkimo stotele: 390 užsakymų ir 4,8 balai

Tai yra naujausias „Xiaomi“  ekosistemos robotas su automatine atliekų surinkimo stotele ir jau iškart patenka tarp pačių perkamiausių Aliexpress. Kodėl?

Išskirtinai pažangi navigacijos sistema

Viena svarbiausių šių robotų savybių yra atnaujinta ir dar pažangesnė LiDAR navigacijos sistema.

Brangesnių robotų LiDAR jutiklis yra aukštai virš roboto, dėl to jie nemato daiktų, kurie yra žemiau jo padėties (ant grindų), pvz: šlepečių, laidų, numestų šratinukų ir pan.

Norint, kad tai „Dreame Bot“ robotai matytų, priekyje gamintojas dar papildomai įdiegė lazerinius jutiklius, kurie veikia kartu su atnaujintu LiDAR ir taip kuriamas 3D vaizdas nuo pat grindų iki lubų.

Dėka tokių išskirtinių techninių sprendimų bei daugybės integruotų jutiklių, šie „Dreame Bot“ robotai žaibiškai įvertina aplinką ir nupiešia patalpų 3D žemėlapius.

„Dreame Bot Z10 Pro“ yra visiškai paprasta aptikti kliūtis, kambaryje esančius baldus bei kas labai svarbu - ant grindų besimėtančius žaislus, laidus ir kitus įvairius daiktus bei juos apvažiuoti.

Su tokia navigacija, patalpų matymu, roboto įsipainiojimas į laidus ar koks nors įstrigimas tampa praktiškai neįmanomas.

Šie robotai sugeba tiksliai nuskenuoti patalpą ir realiai matyti tai, ko ir kiti pažangiausi bei kur kas brangesni robotai tiesiog nemato dėl savo konstrukcinių ir technologinių apribojimų.

Puiki technologinė naujovė. Labai reikšmingas robotų evoliucinis žingsnis į priekį, dėl kurio šiuos robotus giria pirkėjai ir apžvalgininkai.

Na, o kitais aspektais šie robotai pasižymi tokiomis savybėmis:

  • 800W galios stotelė, maišelio užtenka net iki 65 d.;
  • galybė jutiklių -  papildomai apsaugo nuo trankymosi, kritimų ir kt.;
  • automatinis kiliminės dangos aptikimas ir siurbimo galios padidinimas;
  • po 46W galios bešepetėlinis variklis bei 4000Pa siurbimo slėgis, kas yra labai daug;
  • po 4 plovimo ir skirtingus sauso valymo režimus - vienu metu gali plauti ir siurbti;
  • 400ml sausų atliekų ir 150ml vandens talpos;
  • 5200 mAh talpos baterijos, įkraunamos per 2,5 val. bei leis išvalyti iki 250 m2 plotą;
  • įveikia iki 2 cm aukščio kliūtis;
  • palaiko išmaniąją programėlę bei net valdymą balsu, pasitelkus tokius balso asistentus, kaip Amazon Alexa;
  • programėlėje galima pilnai valdyti robotus, rinktis siurbimo bei plovimo režimus, papildomus valymo režimus, nurodyti draudžiamas teritorijas, virtualias sienas, zonuoti kambarius ir taip priskirti norimas valymo užduotis, ir t.t.

Tad iš esmės „Dreame Bot Z10 Pro“ lenkia „Xiaomi ROIDMI Eve Plus“ dviem aspektais: didesniu siurbimo slėgiu ir dar pažangesne navigacija. Tačiau „Xiaomi ROIDMI Eve Plus“ yra pigesnis ir užtikrina iš esmės tą patį gausų funkcionalumą.

NR. 3. „NEATSVOR S600“ (sausas ir drėgnas valymas)

Trečias pagal perkamumą AliExpress robotas su automatine dulkių surinkimo stotele: 320 užsakymų ir 4,8 balai

Tai yra dar viena naujiena ir sparčiai populiarėjanti - „NEATSVOR S600“ robotas dulkių siurblys su automatine atliekų surinkimo stotele.

Tiesą sakant, tai jau yra kiek kitos kainos kategorijos, nei prieš tai du aptarti robotai, atstovas ir „NEATSVOR S600“ tiesiogiai konkuruoja su kitu „Xiaomi“ ekosistemos atstovu - „Lydsto R1“ robotu.

NR. 4. „Xiaomi Lydsto R1“ (sausas ir drėgnas valymas)

Ketvirtas pagal perkamumą AliExpress robotas su automatine dulkių surinkimo stotele: 280 užsakymų ir 4,8 balai

Ir kuo gi „Neatsvor S600“ skiriasi nuo „Lydsto R1“?

Vizualiai šie robotai yra labai panašūs ir visgi.

„Neatsvor S600“ turi du šoninius šepetėlius, o štai „Lydsto R1“ - vieną. Nors kas yra geriau atsakyti ir nėra taip paprasta, bet absoliuti apžvalgininkų dauguma sutaria, kad geriau, kai robotas turi du šoninius šepetėlius. Taip iš kambario pakraščių efektyviau surenkamos atliekos bei nukreipiamos į centre esančią siurbimo angą.

Visai nedidelis skirtumas yra ir tarp atliekų surinkimo talpų. „Lydsto R1“ maksimaliai telpa 3 litrai atliekų, o štai naujajame „Neatsvor S600“ 2,8 litrai.

Kalbant apie kitus skirtumus, tai „Lydsto R1“ turi 200 ml sausų atliekų talpą, o „Neatsvor S600“ net 600 ml. Skiriasi ir vandens talpos: atitinkamai 250 ir 350 ml.

Nors sausų atliekų talpų skirtumas yra net 3 kartai, tačiau kai abu robotai patys nuvažiuoja prie atliekų surinkimo stotelės ir ištuštinę talpas toliau tęsia darbą, tai didesnės reikšmės neturi. Na, o vandens talpų skirtumas yra svarbus tiems, kurie planuojate grindis plauti dažniau, o ir tas plotas yra didesnis. Tada tikrai dar papildomų pliusų įgauna „Neatsvor S600“.

Kalbant apie kitus skirtumus, tai „Neatsvor S600“ gerokai pirmauja lazerinės navigacijos aspektu. „Neatsvor S600“ turi naujausios 4.0 kartos LDS, o štai „Lydsto R1“ ankstesnės - 2.0 kartos LDS. Tad nors abu robotai naviguoja puikiai, palaiko lazerines navigacijos sistemas, SLAM algoritmus, bet tikėtina, kad dėka naujesnės kartos „Neatsvor S600“ tą daro dar geriau.

Svarbu ir tai, kad „Neatsvor S600“ siurbimo slėgis siekia net 4000Pa, o štai „Lydsto R1“ - 2700Pa. Skirtumas yra akivaizdus.

Apibendrinus šių robotų technines specifikacijas galima gana drąsiai teigti, kad „Neatsvor S600“ yra pranašesnis ir dabar netgi kainuoja pigiau nei „Lydsto R1“.

„Lydsto R1“ apžvalga:

NR. 5. „Ultenic T10“ (sausas ir drėgnas valymas)

Penktas pagal perkamumą AliExpress robotas su automatine dulkių surinkimo stotele: 60 užsakymų ir maksimalūs 5 balai

„Ultenic T10“ yra vienas naujausių modelių ir jo užsakymų yra kol kas dar nedaug, tačiau patys pirmieji pirkėjai jam duoda maksimalų 5 balų įvertinimą, o tai jau leidžia suprasti, kad šis modelis yra labai geras ir turi didelio potencialo tapti itin populiariu. Juolab, kad ir pirmosios apžvalgos labai pozityvios.

„Ultenic T10“ stiprybės?

„Ultenic T10“ pasižymi net labai puikiomis savybėmis:

  • turi 4,3l atliekų maišelį, kurio užteks net 60 dienų;
  • sausas ir drėgnas valymas, skirtingi režimai, abu darbus taip pat gali daryti vienu metu, palaiko pažangų Y plovimo režimą;
  • pažangi LiDAR navigacijos sistema, daugybė jutiklių, automatinis kilimų atpažinimas;
  • bešepetėlinis 50W galios variklis, 3000Pa siurbimo slėgis;
  • 300 ml vandens + 500 ml sausų atliekų dėžutės;
  • 5200mAh baterija - vienu įkrovimu dirba iki 280 min. ir išvalo iki 250 m2;
  • valdymas pulteliu, programėle, balso asistentais;
  • daugybė išmanių funkcijų ir valdymo galimybių, kaip virtualios sienos, no-go zonos, kelių sluoksnių žemėlapiai ir t.t.

​​Tad „Ultenic T10“ parametrai ir specifikacijos yra aukščiausios klasės ir tobulas pirkėjų įvertinimas leidžia suprasti, kad čia turime dar vieną puikų robotą.

„Ultenic T10“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: