Paskutiniai vienetai pačių perkamiausių AliExpress žaidimų ausinių: puiki kaina ir daugiau kaip 12 400 užsakymų - „nerealus kainos ir kokybės santykis, už tokią kainą garsas puikus“ (Video, „HAVIT H2002d“)  ()

Liko tik 8 vnt!

Iš Belgijos

Kuponai

12 400 užsakymų

53mm garsiakalbiai | 64 omų varža | 20Hz-20KHz | 110dB | 3.5mm

Metalas + plastikas | nuimamas mikrofonas | reguliuojamas lankelis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„HAVIT H2002d“ žaidimų ausinės:

„HAVIT H2002d“ ausinių vaizdo įrašą rasite čia.

Atkreipiame dėmesį, kad „HAVIT H2002d“ ausinių Belgijos sandėlyje beliko vos 8 vnt!

Tai yra pačios perkamiausios žaidimų ausinės AliExpress, kurias jau įsigijo net 12 400 pirkėjų, turime beveik 5 000 atsiliepimų ir aukštą 4,7 balų įvertinimą. Įspūdingi skaičiai.

Kuo pirkėjams taip patinka „HAVIT H2002d“ ausinės?

Žinoma, kad labai priimtina kaina ir tai, ką už tai gauna. O gauna išties kokybišką produktą.

„HAVIT H2002d“ ausinės modernaus dizaino, metalo ir plastiko rėmo. Su nuimamu mikrofonu bei 3.5mm laidu, kurio ilgis yra 2 metrai. Taip pat ant laido yra įrengtas funkcionalus ir patogus valdiklis.

Gamintojas bei pirkėjai pažymi ir tai, kad „HAVIT H2002d“ ausinių lankelio ilgis yra reguliuojamas, dėl ko ausines patogu pritaikyti prie konkrečios galvos poreikių.

O minkšti ir ausis apgaubiantys kaušeliai leis šias ausines patogiai dėvėti ilgą laiką.

„HAVIT H2002d“ ausinės pasižymi ir šauniomis techninėmis savybėmis: 53mm garsiakalbiai | 64 omų varža | 20Hz-20KHz | 110dB.

Kaip tokioje kainų kategorijoje net labai geri rezultatai ir pirkėjai tvirtina, kad šios ausinės puikiai tinka tiems, kurie mėgsta žaisti žaidimus.

„HAVIT H2002d“ yra pačios perkamiausios žaidimų ausinės AliExpress ir pirkėjai jomis yra labai patenkinti:

Ausines pardavėjas išsiuntė labai greitai, bendraujantis pardavėjas. Ausinių kaušeliai itin minkšti ir maloniai apgaubia ausis. Garso kokybė labai gera, netgi puiki kaip už tokią kainą. Mikrofonas geras, nors galėtų būti geresnis. Bendrai, ausinės puikios. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Pagaminimo kokybė gera, mikrofonas man labai patiko. Ne kažkas WOW, bet tikrai geresnis, nei kur kas brangesnių ausinių. Garso kokybė taip pat gera, nors kažko trūksta, palyginus su anksčiau mano naudotomis Sony ausinėmis. Tačiau HAVIT H2002d labai rekomenduoju, kaip žaidimų ausines. Žaidžiant CS labai lengva suprasti kur yra priešininkas vien iš to garso, girdimo šiose ausinėse - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

„HAVIT H2002d“ apžvalga rusų kalba: „patogios, minkštų kaušelių, labai gerai izoliuojančios aplinkos triukšmą ausinės. Mėgstantiems klausytis muzikos gali kiek netikti, nes mažoka žemų tonų. Pritaikytos būtent žaisti žaidimus. Už tokią kainą net labai geros.“

„HAVIT H2002d“ apžvalga anglų kalba: „kaip ir galima tikėtis, ausinės tikrai turi trūkumų, bet už tokią kainą joms tie smulkūs trūkumai atleidžiami. Čia nerealus kainos-kokybės santykis“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: