Išskirtinis pasaulinės premjeros pasiūlymas: aukščiausia klasė už vidutioko kainą - „nesuprantu, kodėl visi kalba tik apie Pro versiją. Jei Jūsų biudžetas yra iki 400 dolerių, tai 11T tikrai vertas dėmesio“ (Video, „Xiaomi 11T“)  ()

Pasaulinės premjeros pasiūlymas!

Ribotas kiekis

Dovanų Mi Watch laikrodžiai

„Xiaomi 11T“ vs. „Xiaomi 11T Pro“

MediaTek MT6893 Dimensity 1200 5G (6 nm) procesorius | 8GB+128/256GB

6,67 colių AMOLED ekranas | 120Hz | 1000 nit'ų | HDR10+ | Corning Gorilla Glas Victus

5000mAh | 67W įkrovimas - pilnai įkraunamas vos per 36 min

108MP + 8MP + 5MP ir 16MP | Dolby Atmos

Bluetooth 5.2 | WiFi | NFC | MIUI 12.5 | GPS ir kt.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi 11T“ išmanusis telefonas (globali versija, 8+128/256 GB):

Tai yra oficiali „Xiaomi 11T“ telefonų premjera AliExpress ir pasaulinės premjeros metu dar papildomai pirmiesiems 500 pirkėjų dovanų bus pridėti Mi Watch išmanieji laikrodžiai.

Ir kadangi, tai yra pasaulinė premjera bei telefonai parduodami įvairiose Vakarų šalyse, juos išpirks itin greitai. O ir pasiūla pirmosios partijos taip pat ribota.

„Xiaomi 11T“ - puiki kokybė už puikią kainą

Ką tik prasidėjo ir „Xiaomi 11T Pro“ telefono pasaulinė premjerą bei išpardavimas, ir apie šį telefoną bei ką jis sugeba ir ką sako apžvalgininkas galite paskaityti štai šiame straipsnyje.

Prieš savaitę Xiaomi pristatė ne tik „Xiaomi 11T Pro“, bet ir „Xiaomi 11T“. Tad natūraliai kyla klausimas: kuo gi jie skiriasi?

Kaip ir galite nuspėti, „Xiaomi 11T“ yra kiek paprastesnė telefono versija. Tačiau neapsigaukite, tai vis tiek aukščiausios klasės telefonas ir turi absoliučią daugumą „Xiaomi 11T Pro“ savybių.

Žinoma, „Xiaomi 11T“ kai kuriais aspektais nusileidžia:

  • MediaTek MT6893 Dimensity 1200 5G (6 nm) vs. Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm).

„Drakonas“ yra galingesnis ir pagamintas pažangiausios 5 nm technologijos pagrindu, tačiau būtent šis MediaTek procesorius šiuo metu yra taip pat pats galingiausias kompanijos produktas.

Kuris realiame naudojime geresnis? Klausimas ypatingai sudėtingas ir iš tikrųjų 99 proc. vartotojų kasdieniame vartojime vargiai matys kokį nors tarp jų reikšmingesnį skirtumą. 

  • Mali-G77 MC9 vs. Adreno 660

Vaizdo plokštės čia taip skiriasi ir brangesnė Pro versija turi dar pajėgesnę įranga. Bet ir „Xiaomi 11T“ turima vaizdo plokštė aukštos klasės, tad naujausi žaidimais suksis puikiai.

Ekrano klausimu - skirtumų praktiškai nėra. Vienoda įstrižainė, ryškumas, Victus apsauga ir t.t. Pro versija papildomai tik palaiko Dolby Vision, kas, žinoma, yra privalumas, bet ne kritinis skirtumas.

Garsiakalbių klausimu laimi „Xiaomi 11T Pro“ su turimais Harman Kardon garsiakalbiais. Deja, bet „Xiaomi 11T“ to nėra, nors ir palaikomas Dolby Atmos, tad garso kokybės vis vien bus labai gera.

„Xiaomi 11T“ maksimaliai RAM turi 8GB, o štai „Xiaomi 11T Pro“ versija net iki 12GB. Realybėje įprastas vartotojas retai kada ir tuos 8GB RAM sugeba išnaudoti.

Kamerų sektoriuje gana nuobodu ta prasme, kad abu telefonai turi identiškas kameras tiek nugarėlėje, tiek ir priekyje. 108MP pagrindinis modulis leis padaryti aukščiausios klasės nuotraukas bei vaizdo įrašus. Žinoma, čia įdarbintas ir dirbtinis intelektas, padedantis pasiekti dar geresnę kokybę.

Ryškesnis skirtumas yra baterijų atžvilgiu, o tiksliau - įkrovimo aspektais.

Abu telefonai turi po 5000 mAh talpos baterijas. Kaip tokiems simpatiškiems telefonams, tai yra labai daug. Vos prieš 1-2 metus tokias baterijas galėjome sutikti tik storuose, tvirtuose išmaniuose telefonuose, o įprastai baterijos tesiekė 3000 mAh.

Ir apžvalgininkai tvirtina, kad 5000 mAh baterijos užteks visai dienai net tikriems energijos siurbikams, kurie telefono nepaleidžia iš rankų.

Tačiau įkrovimo aspektu laimi „Xiaomi 11T Pro“ su palaikomu 120W įkrovimu ir bateriją pilnai įkrauna vos per 17 min.

„Xiaomi 11T“ palaiko „tik“ 67W įkrovimą ir 5000 mAh bateriją pilnai įkraus per 36 min. Tik mes ne veltui įdedame į kabutes, nes pripažinkime - kiek rinkoje yra išmaniųjų telefonų, kurie galėtų pasigirti tokiais baterijų rezultatais, kaip „Xiaomi 11T“? Rezultatai yra nuostabūs.

Na, o kitais aspektais, tai yra identiški išmanieji telefonai su NFC; 5G palaikymu; Bluetooth 5.2; WiFi; NFC; MIUI 12.5, kurios pagrindas Android 11; GPS ir kt.

„Xiaomi 11T“ - puikus kainos ir kokybės atstovas. Aukščiausia klasė už vidutinioko kainą.

Čia turime šaunią „Xiaomi 11T“ apžvalgą, su testų rezultatais ir foto bei video pavyzdžiais:

  • „Aš niekaip nesuprantu, kodėl žmonės pamiršta Xiaomi 11T ir visi kalba vien tik apie Xiaomi 11T Pro. Esu visiškai tikras, kad Xiaomi 11T yra puikus telefonas. Turi daugumą Pro versijos savybių ir kainuoja kur kas pigiau. Jei Jūsų biudžetas yra iki 400 dolerių, tai Xiaomi 11T tikrai vertas dėmesio.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai ()