Tokio premjeros pasiūlymo jau seniai nematėme - išmanioji vandens girdykla augintiniams leis pasijausti tikrais karaliais: „geriausias gyvūnams skirtas prietaisas, kokį aš kada nors turėjau!“ (Video, „DownyPaws“)  (1)

Pasaulinė premjera!

Kuponai galioja tik pirmiems 200 pirkėjų!

Pasiūlymas iki 2021-09-26

IR jutikliai | judesio aptikimas iki 120 cm | automatinis įsijungimas/išsijungimas

Nuolatinio veikimo režimas | vandens pompos automatinis išsijungimas trūkstant vandens

Informacinė panelė ir indikatoriai | LED šviesos

2l talpa | kelių sluoksnių vandens filtravimo sistema

Maitinama baterijomis arba iš tinklo


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„DownyPaws“ girdykla (modelis FS23):

„DownyPaws“ girdyklos vaizdo įrašą rasite čia.

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu galima rinktis štai tokį modelį, kokį galite matyti žemiau pateiktame paveiksle, su permatomu vandens indu, arba pilnai balto korpuso - su vandens lygio indikatoriumi.

Išmatavimai abiejų modelių atvejais yra vienodi, kaip ir funkcionalumas.

Taip pat papildomai galima iškart įsigyti silikoninių kilimėlių bei atsarginių vandens filtrų. Ir tą padaryti labai verta, nes gaunasi kur kas pigiau, nei filtrus pirkti atskirai. Taip, jų jau yra pirkti atskirai. Ir parduoda tas pats pardavėjas.

„DownyPaws“ tikrai nėra įprasta naminių gyvūnėlių girdykla. Galima sakyti, kad „DownyPaws“ netgi išmani girdykla.

Štai joje turime įrengtą indikatorių panelę, kuriojee galėsime pasirinkti vandens padavimo režimą - pastarųjų yra 2: arba vanduo nuolat cirkuliuoja, arba tik tada, kai prie girdyklos prieina augintinis.

Kaip girdykla tai supranta?

Viskas dėka įrengtų IR jutiklių, kurie aptinka judesį 120 laipsnių kampu ir iki 120 cm atstumu. Tad vos tik augintinis artinsis prie girdyklos, ji aktyvuosis ir pradės čiurlenti vanduo. Gyvūnui nuėjus tolyn, vandens cirkuliavimas sustos. Puikus dalykas.

O kas, jeigu baigėsi vanduo?

Čia gamintojas irgi viską gerai apgalvojo ir įdiegė vandens pompos apsaugą. Jei vandens lieka per mažai, suveikia apsauga ir vandens pompa nebeveikia - vandens likutis nebecirkuliuoja. Įsijungia raudonos spalvos indikatorius, kas reiškia, jog 2l talpą reikia pripildyti šviežiu vandeniu.

Gamintojas akcentuoja ir šioje iš sąlyčiui su maistu galimo ABS bei metalo kokybiškai pagamintoje girdykloje turime įrengtą šaunią vandens filtravimo sistemą.

Ją sudaro keli sluoksniai, tarp kurių yra: didelio tankumo medvilnės filtras, kokoso kiauto sluoksnis su aktyvuota anglimi ir kt., pro kuriuos cirkuliuoja vanduo ir jis yra nuolat valomas, kad naminiai gyvūnai gautų tik švarų ir be bakterijų vandenį.

Verta pažymėti ir tai, kad 3 pagrindinės „DownyPaws“ girdyklos yra labai patogiai išardomos ir jų priežiūra super paprasta. Galima bet kada išplauti ir surinkus vėl naudoti.

Svarbu paminėti ir dar vieną svarbų aspektą - šios 2l girdyklos maitinimo sprendimą.

Čia galime ją naudoti dviem būdais: prijungti prie elektros šaltinio, arba įdėti 4 x AA tipo baterijas ir taip girdykla tampa belaide bei ją galima pastatyti bet kurioje kambario vietoje.

„DownyPaws“ girdyklas yra spėję įsigyti keletas pirkėjų ir jie duoda maksimalų 5 balų įvertinimą:

Tai tikrai geriausias gyvūnams skirtas prietaisas, kokį aš kada nors turėjau! Susipažinkite - fontanas katėms :) Jei jūsų augintinis geria nedaug vandens arba jam reikia gerti daugiau dėl savo geros sveikatos, tada šis prietaisas skirtas jums! Pilnas komplektas: viskas saugiai supakuota, yra baterijos, maitinimo laidas, vandens filtras, kilimėlis, net šepetys, o pardavėjas taip pat padovanojo raktų pakabuką, labai gražu. Instrukcijos keliomis kalbomis, įskaitant rusų kalbą, aš greitai viską supratau. Pats procesas sukelia emocijų jūrą, aš laimingas, katė laiminga, ir tai puiku. Užsakymas buvo išsiųstas greitai ir visą laiką galima buvo stebėti jo judėjimą. Paslauga yra aukščiausio lygio, nuoširdžiai patariu visiems įsigyti šį neįtikėtiną fontaną. Labai ačiū pardavėjui! 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Mums ir mūsų katėms labai patiko. Vanduo visada šviežias, filtras puikus, katės visada geria su malonumu. Man labai patiko, kad veikia tiek iš baterijų, tiek iš elektros tinklo - labai patogu. Nereikia dėti šalia elektros lizdo. Jis veikia labai tyliai, indikatorius nurodo, kada pakeisti filtrą ir kada papildyti vandenį. Esu labai patenkinta pirkiniu, pardavėjas visada susisiekia, atsako į visus klausimus. Tikrai rekomenduoju! 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Prekės gautos greitai, pardavėjas bendraujantis, sekamas siuntos judėjimas. Šioje parduotuvėje užsisakiau antrą kartą. Patirtis puiki! Geriamasis dubuo pagamintas iš kokybiškos medžiagos, surinkimas geras. Lengvas kvapas išsisklaidė po pirmojo plovimo prieš naudojimą. Veikimo metu užsidega mėlynas apšvietimas, raudonas indikatorius įspėja apie žemą vandens lygį. Veikia tiek iš baterijų, tiek iš maitinimo šaltinio. Automatinis režimas kartu su infraraudonųjų spindulių jutikliu taupo energiją, įprastu režimu fontanėlis veikia be sustojimo. Mūsų šunys be problemų geria vandenį iš šios girdyklos. Atrodo šauniai, rekomenduoju visiems! 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

„DownyPaws“ girdyklos apžvalga - trumpai ir labai konkrečiai:

„Bowls“ automatinė girdykla + maitinimas

„Bowls“ girdyklos vaizdo įrašą rasite čia.

Čia turime alternatyvų variantą. Kur kas paprastesnis rinkinys, be išmanių funkcijų, bet jau ir su papildomu naminių gyvūnų maitinimu.

Šiuo metu galima rinktis iš trijų „Bowls“ spalvų variantų ir čia veikimo principas visiškai paprastas.

Pripildoma vandens talpa, kuri maksimaliai yra iki 2L, įstatoma į šią girdyklą ir prileidžiama vandens į dubenėlį. Yra du filtrai, palaikyti švarai. Kai gyvūnas nugeria vandens - jo automatiškai pribėga iš talpos.

Tuo pačiu atskirai yra įrengtas išimamas dubenėlis, į kurį pripilama maisto. Tad vienoje vietoje turime pilną rinkinį: vanduo + maistas.

Tobulas! Puikiai pagamintas, paprastas ir praktiškas dizainas, lengva priežiūra ir svarbiausia - naminiams gyvūnams patinka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (1)