Paskutiniai vienetai ir už puikią kainą! „Jei turite 3D spausdintuvą - Jums būtinas toks prietaisas: atspausdintų modelių detalumas pasakiškas“ (Video, „Creality UW-01“ plovimo ir kietinimo mašina)  (1)

Ribotas kiekis!

67 % nuolaida

Iš Vokietijos

Didelės plovimo ir kietinimo erdvės - telpa dideli 3D modeliai

Dvigubas UV | 18 LED'ų | 385nm ir 405nm | 360°

Automatinė UV išsijungimo apsauga

2 plovimo režimai | 3 veikimo greičiai | 2-90 min. pasirinkimas

LED - lietimams jautrus ekranas | šviesos indikatoriai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Creality UW-01“ plovimo ir kietinimo mašina:

„Creality UW-01“ plovimo ir kietinimo mašina - puikus ir tiesiog privalomas daiktas visiems, kurie turi 3D spausdintuvą ir su juo daug spausdina įvairių dalykėlių: tiek pramogai bei dovanoms, tiek ir darbo reikalais.

Žemiau galite matyti pagrindines „Creality UW-01“ savybes ir aptarkime, ką gi sugeba ši mašina ir, kodėl ji yra tokia vertinga.

Kodėl reikalinga „Creality UW-01“ plovimo ir kietinimo mašina bei ką ji sugeba?

Gerai susipažinę su 3D spausdintuvais tikrai yra girdėję apie tokius prietaisus ir pripažins, kad tokios mašinos yra nepakeičiamos.

Jau iš pavadinimo galima spręsti, jog „Creality UW-01“ prietaisas yra skirtas nuplauti ir sukietinti 3D spausdintuvu atspausdintiems modeliams.

Ir 5 kg svorio „Creality UW-01“ turi išties dideles plovimo - 170 * 120 * 160mm - bei kietinimo - 165 * 200mm - erdves. Į šį įrenginį galima įdėti didelius 3D spausdintuvu atspausdintus modelius.

Šaunu yra tai, kad su „Creality UW-01“ praktiškai kone vienu mygtuku galima atlikti 3D modelių kietinimą bei plovimą.

Pliusas ir tas, kad plovimo vonelė automatiškai reguliuojamo aukščio, tad ir 3D modelis panardinamas taip, kad jį pilnai dengtų plovimo skystis ir taip nuplautų.

Bet kam apskritai reikia to plovimo ir 3D modelio kietinimo?

Atspausdintas 3D modelis yra šiurkštaus, nelygaus paviršiaus. Dažnu atveju ir blizgantis. Ir plika akimi visa tai labai gerai matosi. Padarytas meninis kūrinys ar reikalinga detalė dar nėra tokios kokybės, kokios norėjote.

Tad „Creality UW-01“ nuplauna bei sukietina 3D modelį ir jis tampa kur kas švaresnis, labiau matinis (ne toks blizgus), išraiškingesnių kontūrų, detalesnis, tvirtesnis ir t.t. 

Itin didelis pliusas, kad „Creality UW-01“ turi dvigubo sluoksnio ir dvigubo bangos ilgio UV lempas. Viso 18 LED'ų: 9 yra 405nm ir 9 yra 385nm.

Taip pat toji platforma, ant kurios padėsite kietinti 3D modelį, sukasi 360 laipsnių kampu, tad vyksta visapusiškas modelio kietinimo procesas.

Spinduliai pasiekia kiekvieną modelio kampelį. UV šviesos šaltinio apšvitinimas yra tolygesnis ir labiau koncentruotas bei visapusiškesnis.

Šaunu yra ir tai, kad naudotis „Creality UW-01“ yra absoliučiai saugu. Specialus stiklas apsaugo nuo UV spindulių patekimo į aplinką.

O jei tas stiklinis gaubtas nuimamas anksčiau, nei baigtas darbas - įsijungia apsaugos mechanizmas ir išjungiamas UV švitinimas.

„Creality UW-01“ turi LED - lietimams jautrų ekraną ir šviesos indikatorius. 

Čia yra visi reikalingi mygtukai valdyti pilnam plovimo bei kietinimo procesui. Čia yra 2 plovimo režimai, 3 veikimo greičiai ir 2-90 min. laikmačio pasirinkimas, tad galima nustatyti konkretų laiką, kurio reikia norimai procedūrai atlikti.

Čia yra labai gera puikiai 3D įrenginių segmentą išmanančio apžvalgininko padaryta „Creality UW-01“ apžvalga: nuo surinkimo, paruošimo darbui - iki specifikacijų ir visų prietaiso galimybių aptarimo bei, žinoma, praktinio išbandymo.

„Stebėtina, ką sugeba šis aparatas. Negana, kad yra labai patogus naudoti, jis padaro 3D spausdintuvu atspausdintus modelius tokius, kokių niekada natūraliai neturėsite. Detalumas yra pasakiškas. Jei turite 3D spausdintuvą, Jums būtinas toks plovimo ir kietinimo įrenginys. Patikėkite, kai jį išbandysite, niekada daugiau negrįšite prie įprasto spausdinimo.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: