Geriausi 2021 m. projektoriai iš AliExpress ir „XIDU“? „XIDU“ pasiruošę pagyvinti mūsų gyvenimą namuose su nauja projektorių serija - „PhilBeam“  ()

„XIDU“ anksčiau buvo žinomas kaip „2in1“ nešiojamųjų kompiuterių prekės ženklas. Šių metų pradžioje jie pristatė keletą nešiojamų kompiuterių priedų ir taip dar labiau išplėtė savo produktų pasiūlą. Šiuo metu jie dar kartą atnaujina savo prekės ženklą ir į savo prekių pasiūlą įtraukia naujus namų įrenginius. Tačiau kompanijos vizija išlieka ta pati: sukurti madingus ir technologiškai pažangius prietaisus. Kaip teigia prekės ženklo vadovė, ponia Chow, „jei galime pagaminti nešiojamus kompiuterius, galime pagaminti bet ką“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį kartą „XIDU“ siekia suteikti naujos energijos jūsų gyvenimui namuose.

Pristatoma nauja projektorių linija - „XIDU PhilBeam“ serija. Tai namų kino sistemos, plataus funkcionalumo ir modernaus dizaino įrenginiai, kurie suteiks daug smagių akimirkų jums ir jūsų šeimai.

Apsilankę „XIDU“ parduotuvėje bei oficialioje „XIDU Aliexpress“ parduotuvėje galite pasinaudoti naujausių produktų išankstiniais super pasiūlymais.

„PhilBeam P2“: didybė yra jūsų matymo galimybėse

„PhilBeam P2“, skirtas į gyvenimą atnešti pramogų ir linksmų akimirkų.

Tai yra pats universaliausias ir lengviausiai naudojamas tikras FHD namų projektorius iš „XIDU“ kompanijos asortimento. Šis modelis sukurtas namų pramogoms ir daugiau jokių didelių gabaritų projektorių.

Norėdami naudotis „PhilBeam P2“, tiesiog padėkite jį į reikiamą padėtį ir sureguliuokite vaizdą bet kokiu jums reikiamu kampu.

Informacijos perdavimui bei poravimui su „iPhone“ įrenginiais gali pasinaudoti „AirPlay“, o „Andriod“ taip pat galima panaudoti Mirroring funkcijas.

Jei ieškote kažko, kas galėtų suteikti kokybišką vaizdą, tai gali būti geriausias jūsų pasirinkimas. Jis neužima daug vietos ir tuo pačiu yra lengvas.

Kaina prasideda nuo 136,8 USD.

„PhilBeam P7“: padarykite mažas akimirkas didesnes ir aiškesnes

Susipažinkite su „PhilBeam P7“, išmaniųjų namų projektoriumi su 1080P, Wi-Fi, Bluetooth, „Android 9.0“ ir visomis būtinomis funkcijomis.

Daugiau jokių apribojimų, jokių rūpesčių. Nebereikia rinktis tarp portabilumo, ekrano dydžio ar vaizdo kokybės. „PhilBeam P7“ turi visas geriausias ir būtinas savybes. Tai geriausias tokio dydžio 1080P projektorius, teigia kompanija.

Pasinaudodami integruota „Android 9.0“ operacine sistema galite žiūrėti TV, naršyti internete, atsisiųsti norimą turinį ir net naudotis programėlės suteikiamomis galimybėmis, būdami toli nuo namų.

Pasinaudokite išankstinės „PhilBeam P7“ prekybos suteikiama 30 % nuolaida čia.

„PhilBeam P1“: kitas jūsų televizorius neprivalo būti televizorius

Tai yra geriausias LED projektorius, kokį tik galite rasti rinkoje, tvirtina kompanija.

„PhilBeam P1“ LED lempa suteikia maksimaliai ilgą tarnavimo laiką - net 40 000 valandų, bei palaiko patobulintą ir patogiai rankiniu būdu sufokusuojamą vaizdą.

Dvigubas įmontuotas garsiakalbių dizainas užtikrina gerą stereo garso kokybę. Taip pat „PhilBeam P1“ palaiko Screen Mirroring ir „Android OS“. Taigi, prisijungus prie WIFI, jūsų namų kino sistema jau yra paruošta.

Galinėje pusėje yra du HDMI lizdai, dvi USB jungtys ir garso lizdas, ko visiškai pakanka.

Tiems, kuriems rūpi specifikacijos, „PhilBeam P1“ irgi turi kuo pasigirti. Projektorius yra su keturių branduolių MSDV53+RK3036 procesoriumi ir turi 16 GB vidinės atminties.

Kaip jau spėjote atspėti, jūs taip pat gaunate WiFi ir Bluetooth ryšių palaikymą. Tad galima prie projektoriaus belaidžiu būdu prijungti kitus įrenginius ir taip dideliame ekrane matyti perduodamus vaizdus.

Jei ieškote profesionalių pramogų, tai yra jūsų geriausias pasirinkimas.

„PhilBeam P1“ šiuo metu parduodami su išankstinės prekybos suteikiama 40 % nuolaida.

Visi „XIDU PhilBeam“ serijos įrenginiai palaiko „Dolby Atoms“, pasižymi ypač dideliu ryškumu ir FHD raiška. Holivudas ateina tiesiai į jūsų svetainę.

„PhilBeam“ serijos projektoriai jums gali padėti išvengti daugybės kylančių problemų, ieškant vietos ankštame bute, kur gi pastatyti televizorių, ar įrengti žaidimų kambarį.

„XIDU“ jau pristatė tris modelius, palaikančius skystųjų kristalų (LCD) projektorių technologiją, su konfigūracijomis, atitinkančiomis skirtingus pirkėjų poreikius, ir kad jūsų žaidimų bei kino patirtis būtų itin įtrauki.

Vėliau „XIDU“ pristatys dar daugiau įvairių kainų kategorijų projektorių, kurie patenkins ir išrankiausius poreikius.

Rekomenduojame apsilankyti „XIDU Aliexpress“ oficialioje parduotuvėje čia ir pasinaudoti specialiais pasiūlymais naujausiems kompanijos produktams. Taip pat galite rasti šiuos modelius ir „XIDU“ parduotuvėje čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: