Net 300€ pigiau populiariausi 3D spausdintuvai! Beveik 3 mln. Youtube apžvalgų peržiūrų ir geriausi vertinimai - „topinis, iki 200$ geriausias rinkoje“ (Video, „Artillery Sidewinder X1“, „Creality Ender 3“, atnaujinta 2021 10 27)  (4)

Žemiausios kainos!

Kuponai

Ribotas kiekis

Galioja iki 2021 10 31

Iš Vokietijos

Patys populiariausi ir puikiai vertinami 3D spausdintuvai:

1. „Artillery Sidewinder X1“

2. „Creality Ender 3“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Artillery Sidewinder X1“ 3D spausdintuvas

569 € -370 € 569 €

199,99 €

Imu!

iš Vokietijos

54 % nuolaida

+ kuponas: DE833

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

3D spausdintuvų pasiūla darosi vis platesnė, nes vis daugiau patentų gali būti pritaikomi praktiškai kuriant naujus sprendimus. Vos per keletą metų kinai šioje rinkoje sparčiai pasistūmėjo į priekį, todėl dabar 3D spausdintuvai yra prieinami praktiškai kiekvienam norinčiam.

Pavyzdžiui, 3D spausdintuvas „Artillery Sidewinder-X1“ garsėja gera kaina ir ypatingas tampa dėl tos priežasties, kad į Lietuvą gali būti pristatytas nemokamai vos per 3-5 darbo dienas. Čia būtina pridėti dar ir tai, kad aukštą šio 3D spausdintuvo kokybę patvirtina ne tik gamintojas, bet ir patys pirkėjai bei apžvalgininkai.

„Artillery Sidewinder-X1“ specifikacijos:

  • Spausdinimo erdvė: 300 x 300 x 400 mm.
  • Spausdinimo greitis: 150 mm/s (maksimalus).
  • Sluoksnio storis: 0,1 mm.
  • Spausdinimo galvutė: skersmuo -  0,4 mm.
  • Galimi užpildai:  PLA, ABS, TPU, lanksčios medžiagos.
  • Temperatūra:  šildomas paviršius pasiekia iki 130 °C.
  • Ekranas: spalvotas, lietimui jautrus.
  • Jungtys ir lizdai: SD kortelės lizdas, USB jungtis.
  • Korpusas: aliuminis rėmas sudarytas iš dviejų atskirų dalių.
  • Kitos savybės: galimybė tęsti spausdinimą po elektros dingimo; perspėjimas dėl pasibaigusios spausdinimo medžiagos; ypač greitai įkaistantis spausdinimo paviršius; tylus darbas.
  • Masė ir matmenys: 55 x 40,5 x 64 cm; 14 kg.

„Artillery Sidewinder-X1“ – tai universalaus dydžio 300 x 300 x 400 milimetrų spausdinimo erdvę turintis 3D spausdintuvas, kuris tinkamas objektų spausdinimui naudojant PLA, ABS, TPU plastikus bei specialias lanksčias medžiagas.

Šis 3D spausdintuvas turi lietimui jautrų spalvotą ekraną ir taip pat garsėjai ypač greitai įkaistančiu spausdinimo paviršiumi.

Gamintojas pristatymas šį 3D spausdintuvą pabrėžia ir ypatingai tylų jo darbą. Pasak gamintojo, šį išskirtinį rezultatą pavyksta pasiekti ne tik dėl minėtų kokybiškų komponentų, bet ir dėka naujos architektūros pagrindinės plokštės, kuri nereikalauja papildomo aušinimo.

Pristatant „Artillery Sidewinder-X1“ dar būtina paminėti ir tai, jog šis 3D spausdintuvas išsiskiria itin greitai įkaistančiu spausdinimo paviršiumi, turi spalvotą lietimui jautrų ekraną bei 3D spausdinimo medžiagos aptikimo jutiklį.

Įdomu dar ir tai, kad „Artillery Sidewinder- X1“ leidžia lengvai reguliuoti 3D spausdinimo paviršiaus aukštį ir taip pat 3D objektus gali spausdinti tiek iš USB atmintinės, tiek iš Micro SD kortelės.

Kurdami „Artillery Sidewinder-X1“ kinai taip pat pagalvojo apie šio 3D spausdintuvo saugumą – jis turi maitinimo jungiklį su integruotu saugikliu. Be to, maloniai stebina ir integruotas indukciniu principu veikiantis 3D spausdinimo paviršiaus stabdymo mechanizmas. Nors gamintojas nedetalizuoja, tačiau taip pat pabrėžia dar ir tai, jog Z ašies valdymui „Artillery Sidewinder- X1“ naudoja unikalų paties gamintojo sukurtą patentuotą valdymo mechanizmą.

Puikus 3D spausdintuvas, kurį giria ir patyrę apžvalgai - „Artillery Sidewinder-X1 yra mano TOP 3D spausdintuvas“:

   
Rekordinė kaina!

„Creality Ender 3“ 3D spausdintuvas

359,95 € -234,96 €; 359,95 €

124,99 €

Imu!

iš Vokietijos

kuponas - TC0954

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

 

„Creality“ kompanija yra puikiai žinoma 3D spausdintuvų mėgėjams ir „Ender 3“ modelis jau tapo tikra legenda: daugybė Youtube apžvalgų, tūkstančiai pirkėjų atsiliepimų ir absoliutus dominavimas. 

„Creality Ender 3“ specifikacijos:

  • Spausdinimo erdvė: 220 x 220 x 250 mm.
  • Spausdinimo greitis: iki 180 m/s.
  • Sluoksnio storis: 0,1-0,4 mm.
  • Spausdinimo galvutė: skersmuo – 0,4 mm.
  • Galimi užpildai: PLA, ABS, TPU.
  • Temperatūra: 255 °C; šildomas padėklas pasiekia iki 110 °C.
  • Ekranas: 1,4 colių įstrižainės LCD ekranas.
  • Jungtys ir lizdai: microSD kortelės lizdas.
  • Korpusas: aliumininis rėmas.
  • Kitos savybės: palaiko Power loss recovery funkciją, todėl leidžia tęsti darbą po nesklandumų.
  • Valdymas: tiesiogiai pasirenkant funkcijas su valdymo rankenėle, kuri yra šalia ekranėlio arba iš microSD kortelės.
  • Masė ir matmenys: 44 x 41 x 46,5 cm; 8 kg

Daugelis pirkėjų bei apžvalgininkų tvirtina, kad „Creality Ender 3“ yra kompaktiškas ir nebrangus 3D spausdintuvas, kuris labai tinka ir jau patyrusiems profesionalams, ir ypač tiems, kurie dar tik ketina išbandyti 3D spausdintuvų galimybes.

„Creality Ender 3“ sveria 8 kilogramus, yra 44 x 41 x 46,5 cm išmatavimų ir turi 220 x 220 x 250 mm spausdinimo erdvę.

Tai reiškia, kad „Creality Ender 3“ spausdintuvas gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender 3“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus: PLA, ABS, TPU ir kt.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 180 mm/s.

„Creality Ender 3“ neturi į prisilietimus reaguojančio ekrano ir jis aprūpintas įprastu LCD ekranėliu, o funkcijos yra pasirenkamos su valdymo rankenėle.

Jis taip pat palaiko microSD kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius ir palaiko Power loss recovery funkciją, todėl leidžia tęsti darbą po nesklandumų.

Kompanija taip pat pabrėžia „Creality Ender 3“ spausdintuvo mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas.

Jo korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės. Tai pastebi ir šis apžvalgininkas, kuris teigia, kad „tai vienas geriausių ir kokybiškiausiai pagamintų biudžetinių 3D spausdintuvų“.

Ir nors „Creality Ender 3“ pakuotėje atkeliauja dar nesurinktas, jį surinkti yra visai nesudėtinga. Tam prireiks vos vienos valandos, o instrukcija yra aiški ir patogi.

Beveik mln. kartų peržiūrėta „Creality Ender 3“ apžvalga, kurios autorius teigia, kad „iki 200 dolerių Creality Ender 3 yra geriausias 3D spausdintuvas“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: