Po didžiulės sėkmės „Redroad Color Match Competition“ - pasaulinė premjera ir išskirtinis pasiūlymas (Video, „Redroad V17“)  ()

„Redroad“, vis labiau garsėjantis Azijos išmaniosios buitinės technikos gamintojas, šiandien visam pasauliui pristato „Redroad V17“ belaidį dulkių siurblį. Tai yra pasaulinė premjera.

Įdomu yra tai, kad prieš pasaulinę premjerą, šį puikų dulkių siurblį „Redroad“ kompanija rugsėjo 1 d. pristatė „Color Match Competition“ renginyje Lenkijoje, o vėliau – Turkijoje bei Rusijoje.

Renginiai vyko oficialioje „Redroad“ interneto svetainėje ir sulaukė didžiulio populiarumo. Dešimtys tūkstančių dalyvių, milijonai peržiūrų ir garsiausių interneto įžymybių bei žiniasklaidos palaikymas padarė „Redroad V17“ laukiamiausiu dulkių siurbliu 2021 m.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Specialus „11.11“ išpardavimo pasiūlymas

Šį naująjį belaidį dulkių siurblį gamintojas pristato štai tokiomis pagrindinėmis frazėmis:

  • Svarbiausia - kokybė, net ir už mažas išlaidas: „Redroad V17“ užtikrina stiprią valymo galią
  • Dvigubas valymo volelis, galingas siurbimas, įvairūs priedai, dvigubi HEPA filtrai... „Redroad V17“ suteikia daugiau nei kiti belaidžiai siurbliai.

Ir šis modelis tikrai turi kuo pasigirti.

„Redroad V17“ atkeliauja su dvigubu valymo voleliu (pakuotėje volelių yra net 4 vienetai), bešepetėliniu elektros varikliu, dvigubu HEPA filtru ir daugybe papildomų antgalių, su kuriais pasieksite visas valymo vietas.

„Redroad V17“ suteikia vartotojui pačią geriausią patirtį, - garantuoja gamintojas.

„Redroad“ dar kartą patobulino valymo volelius ir „Redroad V17“ iškart naudoju 2 vienetus, tad juos galima tarpusavyje derinti ir taip pasiekti maksimalų kilimų bei kietų grindų valymo efektyvumą.

Į standartinį pakuotės turinį įeina 2 kilimų voleliai ir 2 kietų grindų voleliai, kuriuos galite laisvai sujungti 3 skirtingais būdais. 

Pavyzdžiui, jei namuose turite tik kietas grindis - pasirinkti būtent joms skirtus 2 volelius ir taip padidinti valymo efektyvumą. Jei yra ir kilimų, tai paimti 1 volelį, skirtą kilimams, ir 1 volelį, skirtą grindims.

„Redroad V17“ užtikrina greitą ir efektyvų valymą.

Gigantiška siurbimo galia leidžia susiurbti absoliučiai visas atliekas

Siurbimo rodiklis yra svarbiausia dulkių siurblio specifikacija; nepakankamas siurbimas ant valomų paviršių paliks nešvarumų. O siurbimą lemia turimas variklis.

„Redroad“ variklis dirba esant 120 000 aps./min. ir, dėka optimizuotos ortakio konstrukcijos, sukuria 155AW siurbimo galią bei 26 500Pa siurbimo slėgį, o tokioje kategorijoje, tai yra didžiausias rodiklis.

Tokio stipraus siurbimo daugiau nei užtektinai kokybiškam kasdieniam namų valymui. Dėl suteikiamos didelės siurbimo galios, „Redroad V17“ puikiai tinka visiems, kurie nori namuose palaikyti maksimalią švarą.

Daug priedų, universalių bet kokiam naudojimui

„Redroad V17“ siūlo stulbinančią priedų įvairovę, dėka kurių galėsite išvalyti bet kurią namų vietą:

  • Jis turi motorizuotą pagrindinę valymo galvą su voleliais (giliam grindų valymui) ir LED,
  • siaurą antgalį su LED švietimu (apšviečiantis dulkes kiekviename kampe),
  • platus antgalis ir žarna (valyti po baldais ar automobilio sėdynėmis),
  • motorizuota galva baldams (pašalinti 99,9 % dulkių erkučių nuo lovos ir sofų),
  • dulkių šepetėlį (efektyviam klaviatūrų, užuolaidų, automobilių sėdynių ir pan. valymui),
  • ir prailginimo vamzdelį (kad būtų lengviau pasiekti žemę ar aukštesnes vietas) ir kt.

Dvigubi HEPA filtrai, preciziškas oro valymas

Ar žinote, kad dulkių siurblių išleidžiamas oras gali sukelti antrinę taršą ir paveikti vaikus bei suaugusius žmones, kenčiančius nuo lėtinių kvėpavimo takų ligų, tokių kaip astma?

„Redroad V17“ turi du HEPA filtrus, kurie pašalina šią grėsmę.

Oro įsiurbimo angoje yra H12 HEPA filtras, kuris išvalo iš aplinkos įsiurbiamą orą, taip apsaugodamas variklį ir 12 kūgių cikloninę dulkių atskyrimo sistemą 99,97% efektyvumu.

Oro išleidimo anga su H13 HEPA sulaiko iki 0,1 mikrono daleles, įskaitant dulkių erkutes, pelėsių sporas ir žiedadulkes. HEPA filtrai išvalo orą chirurgiškai preciziškai.

Tik maksimaliai investuojant į aukščiausią kokybę galima pagaminti gerą produktą. „Redroad V17“ tai padarė.

„Redroad V17“ - stilingas, galingas, labai plačiai panaudojamas, su gausa priedų ir išskirtiniu volelių techniniu sprendimu. Puikus siurblys, kurį dabar galite įsigyti už pasaulinės premjeros kainą. Nepraleiskite progos!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: