Beveik 2 kartus pigiau, nei Lietuvoje automobilių priekinių žibintų LED lemputės: 60W, 10000lm ir švies virš 50000 val. („NOVSIGHT“)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Balkis 2021-11-15 08:12
tech apžiūra nepraspirs su tom lemputėm?
sigun 2021-11-15 09:18
Dėl tech apžiūros galėsiu atsakyti po mėnesio Bet jei kas planuojat pirkt, tai visų pirma pasitikrinkit ar į šiuolaikinius automobilius tilps tas didžiulis burbulas. Taip pat beveik garantuotai nebepavyks uždėti apsauginės gumos (dustcap?), kuri dedama su standartine lempute. Na ir žinoma be perdarymo jos tikrai nešvies 50k valandų. Nenustebčiau, jei numirtų per pirmą vasarą, nes kaista baisiai. H11 lemputėms apribojau galią iki 7W/3W (lemputei) ir naudoju kaip priešrūkines(7W)/dienos(3W). Tokiu režimu veikia jau beveik 2 metai neperkaisdamos netgi su sugedusiais ventiliatoriais. Kadangi naudojamos kaip priešrūkinės/dienos, negaliu atsakyt ar teisingai laužia spindulį. Trumpom/ilgom pirkau H4 Philips su pasyviu aušinimu. Ten jau visai kita kainų kategorija, bet užtai padarytos normaliai: su vieliniu pintu radiatoriumi, įmanoma įmontuot į standartines vietas, išlieka originalios žibinto vidų uždengiančios gumos, neperkaista, nes nesivaikoma maksimalios galios, teisingai laužia spindulį, neakina priešais važiuojančių, kelią apšviečia ryškiau nei originalios. Philips iš tikro normalios lempos - įdėjai ir pamiršai, nes veikia kaip ir turėtų.
bahuriux 2021-11-15 14:48
Esu garantuotas 99,99% kad nepraleis TA tokių modų. Apšvietimas turi būti toks kokį numatė gamintojas, jei halogeninė lemputė tada tokia ir turi būti, jei xenoninė tada tokia ir turi būti. Gali skirtis lemputės gamintojas, bet ne dydis ir tipas. Bendradarbis buvo susidėjes LED į atbulinės eigos žibintus švietė smarkiai, bet TA nepraėjo, tai prieš kiekvieną TA įdėdavo paprastas lemputes. OT. į PM parekomenduokit, kas galėtu Klaipėdoj nupoliruoti priekinius žibintus ir padengti su kokiu laku ar panašiai.