„Xiaomi“ anonsas, kurio negalima praleisti: net €100 pigiau tikras belaidžių siurblių karalius, kuris nustebins net ir visko mačiusius (Video, „Roborock Dyad“)  ()

Premjeros pasiūlymas!

Net €100 pigiau, nei AliExpress

Iš EU sandėlių

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Dar neregėtas plovimo lygis!

Automatinis nešvarumų aptikimas ir siurbimo galios bei plovimo stiprumo padidinimas

Siurblys pats save išsiplauna

LED panelė

Garsinis įspėjimas, jei kas nors ne taip

Patogi laikymo stotelė ir t.t.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Roborock Dyad“ belaidis dulkių siurblys (modelis WD1S1A, sausas ir drėgnas valymas):

Tai yra specialios premjeros pasiūlymas ir Megamesto šiuo metų šį unikalių technologinių sprendimų siurblį parduoda už nuostabiai gerą kainą - 354 €.

Ši kaina yra net €100 mažesnė, nei prašoma AliExpress parduotuvėje.

Taip pat svarbu yra tai, jog Megamesto šiuos siurblius parduoda iš Europos sandėlių, tad visi mokesčiai jau yra sutvarkyti.

Beje, tai yra išankstinė prekyba, tad siurblius juos užsisakiusiems Megamesto išsiųs 2021-11-30 d.

Kuo pasižymi „Roborock Dyad“?

Šio įspūdingo namų tvarkymo galimybės yra labai puikiai pademonstruojamos štai šiame vaizdo įraše.

„Roborock“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanija ir mus nuolat džiugina savo robotais dulkių siurbliais bei aukščiausios klasės belaidžiais siurbliais.

Štai čia ir turime šios kompanijos naujausią produktą - „Roborock Dyad“.

Pats didžiausias akcentas yra į tai, kad „Roborock Dyad“ pasižymi unikaliomis valymo galimybėmis ir tai yra pirmasis toks siurblys pasaulyje, aprūpintas dvigubu ritininiu varikliu.

Šis 260W galios siurblys turi net 3 ritinėlius, kurie sukasi priešais vienas kitą ir taip puikiai nuvalo tiek pridžiuvusius nešvarumus, tiek ir ant grindų išpiltą didelį kiekį skystų produktų. Vienas pervažiavimas per grindis ir spindinti švara bei gaiva.

„Roborock Dyad“ siurblys ant grindų išpurškia švaraus vandens ir taip leidžia lengviau nuvalyti įsisenėjusias dėmes. Visas nešvarus vanduo nuo valomų paviršių yra susiurbiamas ir patalpinamas į 620 ml talpą.

Valymo metu ant ritinėlių purškiamas švarus vanduo. Jam skirta 850 ml talpa.

Įdomu ir patogu yra ir tai, kad tos galvos dizainas yra toks, kad ritinėliai yra iki pat jos kraštinių, tad valymo plotas yra maksimaliai didelis.

Negana to, pati galva pasukama įvairiomis kryptimis, kas dar labiau palengvina grindų valymą.

Taip pat čia turime integruotus jutiklius, kurie sugeba įvertinti ant valomų paviršių esančių nešvarumų lygį.

Tai yra, jei konkrečioje grindų vietoje yra daugiau nešvarumų - siurblys tai automatiškai fiksuoja ir pats padidina siurbimo/plovimo galią bei paduoda daugiau vandens, taip pašalindamas ir įsisenėjusius nešvarumus. Nuostabus dalykas.

Čia turime ir LED informacinį ekraną, kuriame ir matyti visi nustatymai, režimų pasirinkimai, baterijos indikatorius ir kt. informacija.

Tuo pačiu „Roborock Dyad“ garsiniu įspėjimu informuoja, jei kas nors nutinka - ištuštėja vandens talpa, prisipildo nešvarumų talpa ir t.t. Labai patogūs dalykai.

„Roborock Dyad“ yra 260W galios ir užtikrina 13000Pa siurbimo slėgį, tad šis namų monstras susidoros ir su sunkiausiomis užduotimis.

Turimos per maždaug 4 val. įkraunamos 5000 mAh talpos baterijos rezultatai taip pat yra labai geri - vienu įkrovimu galima darbuotis 35 min. ir išvalyti 280 m2 plotą. Turint galvoje valymo galimybes - puikūs rezultatai.

Dar vienas šaunus dalykas, kad po to, kai „Roborock Dyad“ sutvarkys ir didžiausią betvarkę, jo pagrindinėje siurbimo galvoje esančių ritinėlių net nereikia nuimti ir rankomis plauti. Viską padaro pats robotas.

Telieka jį pastatyti į laikymo stotelę, pasirinkti roboto apsiplovimo režimą ir jis pats išsiplaus savo ritinėlius. Teliks tik nuimti susiurbtų atliekų talpą ir ją ištuštinti. Puikus dalykas.

„Roborock Dyad“ - išskirtinis belaidis dulkių siurblys visoje rinkoje. Tokio įrenginio „Roborock“ produktų sąraše dar nebuvo ir čia visiškai kitas namų tvarkymo lygis. „Roborock Dyad“ praktiškai nelieka neįveikiamų valymo užduočių.

Pasinaudokite išskirtiniu Megamesto pasiūlymu ir iš Europos sandėlių naująjį „Roborock Dyad“ įsigykite tik už 354 €.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: